Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ивана и Глория трябваше сега да изкарат един дует -едната прави 20 години, другата 25 - албум, книга - щеше да се разшуми още повече и да има успех и дуетът.

Не живеем в 2003-2004г., че да има шум около тях.

Сподели в други сайтове

Че защо Галена да не пее песните на Ивана? Харесват й нейните песни, прави го, винаги е показвала уважение към колежките, които имат повече стаж от нея.

Коя е по-добрата певица, въпрос на вкус е. Аз предпочитам Галена, ти Ивана. Толкоз.

Очевидно, от Пайнер също предпочитат Ивана. Големите гласове на естрадата и фоклора - също. :3fdb8960598fa63e:

Иначе, тя хубаво ги харесва на Ваня песните, но не може да ги пее. Това, например, е ужасяващо, особено финалите на фразите са толкова измъчени, сякаш е с гнойна ангина:

Сподели в други сайтове

Очевидно, от Пайнер също предпочитат Ивана. Големите гласове на естрадата и фоклора - също. :3fdb8960598fa63e:

Да, с такива гости открай време, са опитвали да лекуват комплекса си за малоценност, че са чалгари, респективно селяци. :1000 (34):

Сподели в други сайтове

Иначе, тя хубаво ги харесва на Ваня песните, но не може да ги пее. Това, например, е ужасяващо, особено финалите на фразите са толкова измъчени, сякаш е с гнойна ангина:

Не знам какво толкова увърташ и се правиш на разсеяна, радвай се, че някой от ТОП имената на поп-фолк музиката се сещат за нея и говори с уважание винаги.

Сподели в други сайтове

Да, с такива гости открай време, са опитвали да лекуват комплекса си за малоценност, че са чалгари, респективно селяци. :1000 (34):
Не съм на мнение, че Ивана е лекувала някакви комплекси - по-скоро тя самата е близка с тях, а от кадрите от събитието, е видно, че те също я харесват много.

Сподели в други сайтове

Е, лелка понякога обича да лицемерничи! :3fdb8960598fa63e:

Малко математика. :3fdb8960598fa63e:

B измества А от трона.

C извества B от трона.

Естествено, че A ще говори хубави неща за C.

Сподели в други сайтове

Не знам какво толкова увърташ и се правиш на разсеяна, радвай се, че някой от ТОП имената на поп-фолк музиката се сещат за нея и говори с уважание винаги.
Винаги говоря много конкретно - увъртане няма. Все ми е тая дали някое ТОП име ще демонстрира "уважение" към Ивана, за мен тя винаги ще бъде далеч пред тези ТОП имена като певица и репертоар, а за име да не говорим... И явно Митко Пайнера е на моето мнение, не на твоето.

Иначе, нека Галена си говори с уважение, лошо няма. Но нека не пее песни, които за всеки със слух е явно, че не може да изпълни!

Сподели в други сайтове

Не съм на мнение, че Ивана е лекувала някакви комплекси - по-скоро тя самата е близка с тях, а от кадрите от събитието, е видно, че те също я харесват много.

Пайнер лекуват комплекси. Винаги е било така. С "Каризма", с Миро, с какви ли не гости и гостенки. Все гледаха да отворят ветрилото, но си останаха селяни.

Сподели в други сайтове

Винаги говоря много конкретно - увъртане няма. Все ми е тая дали някое ТОП име ще демонстрира "уважение" към Ивана, за мен тя винаги ще бъде далеч пред тези ТОП имена като певица и репертоар, а за име да не говорим... И явно Митко Пайнера е на моето мнение, не на твоето.

Иначе, нека Галена си говори с уважение, лошо няма. Но нека не пее песни, които за всеки със слух е явно, че не може да изпълни!

Галена собствените си песни не може да изпълни,какво остава за тези на Ивана,за които се иска пеене..

Сподели в други сайтове

Малко математика. :3fdb8960598fa63e:

B измества А от трона.

C извества B от трона.

Естествено, че A ще говори хубави неща за C.

Ивана и за Преслава казваше хубави неща, като й даде Певица на 2011. Много ясно, че няма да тръгне да говори против на такава церемония.

Сподели в други сайтове

Пайнер лекуват комплекси. Винаги е било така. С "Каризма", с Миро, с какви ли не гости и гостенки. Все гледаха да отворят ветрилото, но си останаха селяни.
Ивана лично е поканила по телефона Силвия, Тони и фолклорните изпълнители, а специално с Роси Пейчева се и сродиха. Пайнер нямат пръст в тази работа.

А учудването на Галена как така кмет, който им забрани концерта в града си преди време, е пял с Ивана на нейно събитие е напълно излишно - просто трябва да се сети, че Ивана не дели мегдан с тях и отдавна е превърнала името си в емблема, пред която дори върли противници на стила, правят поклон.

Сподели в други сайтове

Ивана и за Преслава казваше хубави неща, като й даде Певица на 2011. Много ясно, че няма да тръгне да говори против на такава церемония.

Ясно е, че Ивана предпочита Галена.

Коментирай, че Ивана следи само Галена в Инста.

Сподели в други сайтове

Не живеем в 2003-2004г., че да има шум около тях.

А към днешна дата какво трябва да има покрай един творец с 25 години кариера?

Много обачаме тука да слагаме срок на годност на всичко.

Сподели в други сайтове

Скучно ми е и превъртам. :roll1:

А е Ивана

В е Преслава

С е Галена

Одеве измисли и нова дума в българския език - "честитявам".

И слушаш песни на Стилян от 2015. :happyppl:

Сподели в други сайтове

А към днешна дата какво трябва да има покрай един творец с 25 години кариера?

Много обачаме тука да слагаме срок на годност на всичко.

Е, Ивана и Глория не демонстрират Балмейн и Ив сен Лоран. Не са им интересни! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Да, доста пъти повтори "класа"...

За пеене нищичко... :3fdb8960598fa63e:

Водолеите винаги са били обективни. :3fdb8960598fa63e:

Добре, разбрахме, че Галена не е пее добре на живо (в доста от случаите). Знаем го отдавна, чий нос се опитваш да натриеш?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...