Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

А дано :1000 (29): Фейсбук ли е това

Да. От онези хора, които нямат Фейсбук ли си? :3fdb8960598fa63e:

Имало потенциал да те придърпаме в сектата значи. :3fdb8960598fa63e:

Най-накрая някакво сигурно инфо. Ще си позволя да го цитирам и в нейната тема.

Като прочета 'скоро' и се разтрепервам от ужас, още не знам дали няма да се изложи брутално и да се налага Десовите да ходим с очила и шапка след изписани 78 фанатични страници без песен. :1000 (29):

А, не, няма как. :3fdb8960598fa63e: Аз си я харесвам по мой си начин. В темата й наистина е като секта, не съм влизал там от месеци.

Сега видях и някакво селфи е пуснала във ФБ страницата си от участие, доста е пищна (меко казано). Оф, дано да си върне фигурата, грехота ще е толкова красива жена да се отьотчи. Отива й да е слаба секси тигрица. Да отива при някой nutritionist да й прави хранителен режим, да си види хормоните, да се образова, какво е това нещо?

Винаги съм мислел, че този взрив на напълняване при жени, и при мъже е от болкуците, които ни слагат в храната. И не само...но това е отделна тема.

Сподели в други сайтове

Зависи Деса какво разбира под скоро, че като я знаем каква е бърза... :1000 (29): Наистина много се забави. Преслава вчера роди и пусна песен, а тази още се мотае. Ако наистина е снимала и клипа какво чака толкова? Някой от приближените й верни фенове да й пише да побърза.

Е, Преслава иска за всяка година да си е сигурна, че ще е готова за наградите, в случай че ги върнат. :1000 (29): Деса още от 2003 се е научила да има други приоритети.

Но наистина много се бави. И все пак се очертава да пусне нещо до края на годината, а това малко или много е достатъчно като за след раждане. От догодина я искам активна както през 2016, без оправдания вече.

Да. От онези хора, които нямат Фейсбук ли си? :3fdb8960598fa63e:

А, не, няма как. :3fdb8960598fa63e: Аз си я харесвам по мой си начин. В темата й наистина е като секта, не съм влизал там от месеци.

Сега видях и някакво селфи е пуснала във ФБ страницата си от участие, доста е пищна (меко казано). Оф, дано да си върне фигурата, грехота ще е толкова красива жена да се отьотчи. Отива й да е слаба секси тигрица. Да отива при някой nutritionist да й прави хранителен режим, да си види хормоните, да се образова, какво е това нещо?

Винаги съм мислел, че този взрив на напълняване при жени, и при мъже е от болкуците, които ни слагат в храната. И не само...но това е отделна тема.

Ами както винаги се надпреварваме с другата най-добра и нейната секта... не трябва да изоставаме. :1000 (29):

Деси на снимките невинаги изглежда Ок, но на живо е доста по-добре. Който й отиде на участие ще се увери. Е, не е фиданка де, но не е и дебела. Нещо като визията преди да забременее, когато според мен се е тъпкала с някакви хормонални работи заради гинекологичния проблем. Добре, че това поне отмина и си роди здраво детенце.

Сподели в други сайтове

Цветелина и Денис кога ще влезнат в Трендинг? :mf_surrender: Минаха над 48 часа от премиерата. То бива-бива бутане.....

Пеевски да отреже всякакво спонсорство на Пайнер, ако така ще я караме.

Сподели в други сайтове

Е, Преслава иска за всяка година да си е сигурна, че ще е готова за наградите, в случай че ги върнат. :1000 (29): Деса още от 2003 се е научила да има други приоритети.

Но наистина много се бави. И все пак се очертава да пусне нещо до края на годината, а това малко или много е достатъчно като за след раждане.

До края на годината има 2 месеца, щом ви се чака толкова :1000 (29): Дано поне си е заслужавало чакатето. Аз искам и балада като "И това ще преживея" :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Преслава няма побутване, камо ли от Янева :3fdb8960598fa63e:

Първо да научим значението на думата "побутване". Точно побутване си е при Преслава от страна на фирмата. Колко години под ред вече?

Нарочно не слагат песента на Янева и Денис, за да източат възможно най-много гледания за бързо втръсващото предложение от Преслава. Аз, като гледам, тук на 1/3 от Рамания песента вече им писна.

Теорията на SG за един бутан хит в годината на Преслава започва да звучи доста реалистично в такива моменти. :whistling:

Сподели в други сайтове

Не разбрахте че всичко се определя от алгоритъм и от Пайнер не зависи нищо.

Така ли е? Не избират ли собствениците на канала да решат кое тяхно клипче да влезе в Трендинг?

Какъв е тоя алгоритъм, Янева има повече споделяния, лайкове, коментари в последните два дни от "Да гори в любов". Няма логика.

Сподели в други сайтове

Не разбрахте че всичко се определя от алгоритъм и от Пайнер не зависи нищо.

И какъв е този алгоритъм? Сподели как така все е в интерес на Преслава.. И децата знаят, че от Пайнер зависи всичко и как бутат който си искат.

Сподели в други сайтове

Така ли е? Не избират ли собствениците на канала да решат кое тяхно клипче да влезе в Трендинг?

Какъв е тоя алгоритъм, Янева има повече споделяния, лайкове, коментари в последните два дни от "Да гори в любов". Няма логика.

Тук е описано всичко.

https://support.google.com/youtube/answer/7239739?hl=bg

Желателно е да прочетеш английската версия обаче, защото има някои неточности в превода.

https://support.google.com/youtube/answer/7239739?hl=en

Сподели в други сайтове

Тук е описано всичко.

https://support.google.com/youtube/answer/7239739?hl=bg

Желателно е да прочетеш английската версия обаче, защото има някои неточности в превода.

https://support.google.com/youtube/answer/7239739?hl=en

Прочетох. Ето ги критериите:

Това се постига чрез отчитане на много сигнали, включително (без изброяването да е изчерпателно):

брой показвания;

скорост на увеличаване на броя показвания;

откъде идват показванията (включително извън YouTube);

преди колко време е публикуван видеоклипът.

Сега въпросът е Преслава повече гледания ли прави от дуета?

Сподели в други сайтове

Преслава втората седмица ще има близо 1,6 милиона. Повече дори от първата. Ако това не е хит - здраве му кажи.

''Коя'' (един от хитовете на 2017) има 40 хиляди лайка - точно колкото проекта на Преслава на две седмици. Вижда се бруталния интерес.

пс Кал, наистина Тони изглежда жестоко. Пусни си ''Чудото любов'' за тонизиране на душа.

Сподели в други сайтове

Това се постига чрез отчитане на много сигнали, включително (без изброяването да е изчерпателно):

брой показвания;

И двете правят към 200-250к на ден. Може да минава дуета с малко.

Сподели в други сайтове

брой показвания;

Като Пресито падне под №4 и ще се смени, но дотогава не се знае какво ще стане с Янева.

Сподели в други сайтове

Кондомът просто си пада по това Денис... :3fdb8960598fa63e:

Дуетът му с Цуре е елементарен и бозав, поне на Преси има нещо нахъсано и курвенско. :whistling:

Глупости! Денис е сладур, но е прекалено детски за мен. Той прилича на 14-15 годишен. Красиво, симпатично момче, но не събужда звяра в мен, просто му се радвам и виждам потенциал в него. ;)

Преслава ясно, че песента й е мастоднонт и грабва от първо слушане, аз възроптах срещу факта, че не дават път на новата песен в Трендинг. Мислех, че зависи от фирмата кое клипче да се яви там, а то очевидно не е така.

Аз все още слушам "Да гори в любов" по 2-3 пъти на ден обачее не е същото като първите пъти, изчерпа ми се тръпката. Народът явно е на друго мнение, нека, поне чалгата си има мегахит.

Сподели в други сайтове

До края на годината има 2 месеца, щом ви се чака толкова :1000 (29): Дано поне си е заслужавало чакатето. Аз искам и балада като "И това ще преживея" :Vishenka_05:

Тази година надали ще има бавна песен... Кралицата на баладите реши да даде шанс и на другите и видяхме, че те веднага се засилиха при тези песни, даже и изваяни от комерс певици като Емануела. :1000 (29):

Освен ако не вземе най-накрая да пусне обещания отдавна албум. WTF какви ги дрънкам, тя песни не бърза да пуска, а албум! :1000 (29):

Теорията на SG за един бутан хит в годината на Преслава започва да звучи доста реалистично в такива моменти. :whistling:

Проблемът е, че на SG не му се иска това да е само негова теория. Някои неща са прекалено очевидни, но тук очите удобно се затварят, въпреки че още в началото на годината Фиклена точно при нея ни показа колко лесни са за манипулация показателите. И до ден днешен не мога да си обясня защо не се направи нищо по този въпрос, а при други изпълнители се е правило.

Върнете се иначе в годините назад до 2013 (началото на Пайнерския стрийминг) и ще видите, че винаги има точно по една песен на година, чийто показатели са като на разбиващ хит и след която вече се завръщат приказките, че тя била разбила хейтърите (някои от които не са хейтъри, а просто гледат реалистично, като мен), как е най-голямата евър, как никой не можело да я надмине и т.н. Дори и да приемем, че в някои години просто е изкарвала късмет (успехът на някои като Моето слабо място, На тебе не отказвам и Не се изтриваш не може да се отрече), е абсурдно всяка година да има само по една такава песен. Да не говорим за чупенето на някои рекорди с цифри, които после дори и самата тя не може да доближи.

Но конкретно в случая не знам дали това с Трендинга е умишлено. Тази класация не е с някакви нормални критерии. Та погледнете, че трейлърът, който е над Преслава, за 4 дни има колкото нея и Цветелина-Денис за един. Предполагам, че причината е, че уж клиповете от малките канали изпъкват винаги, което не е особено редно, според мен.

Сподели в други сайтове

Кондомът просто си пада по това Денис... :3fdb8960598fa63e:

Дуетът му с Цуре е елементарен и бозав, поне на Преси има нещо нахъсано и курвенско. :whistling:

Аз не си падам по нито един от двамата и също харесвам песента. Ти за тази логика съдиш по себе си ли, че си падаш по леля Ивана - сладурана? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ти много си падаш по подобен тип изпълнителки обаче.. :3fdb8960598fa63e: Да си намери спонсор, но пак няма да се получи, жената няма излъчване.

Пресила ми е братовчедка и усилено пунтира екстра Нина, за да ми се хареса, но повече докарва Нелина.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...