Fast Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 1 час 30 958 гледания 3827 харесвания 52 нехаресвания 275 коментара Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Не е лоша песничката, но Ганев нещо се изтърква...прекалена познато звучи. Сигурно ще е хит, да видим Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Страхотна е! И песента и клипа са невроятни - Преси е толкова красива! Определено това ще е хита на есента! Ще пръска в дискотеките! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 1 час 30 958 гледания 3827 харесвания 52 нехаресвания 275 коментара На всеки половин час ли ще актуализираш? Сподели по-добре твоето мнение за песента, тази тема е основно за това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 На всеки половин час ли ще актуализираш? Сподели по-добре твоето мнение за песента, тази тема е основно за това. Вече го споделих. Какво те бърка че пускам статистики от време на време? Както е тръгнало май наистина ще стане хитът на есента. Не се изтриваш е имала 38к първия час. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Нещо не ми достига. Успех Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Когато дори архивирания Малинаж изкара по-ударна песен от набеденета лидерка. Къф е смисъла от пускането на тая боза, дето е слушана от край време? Щот нещо ми се губи, по добре да си беше дундуркала малката на спокойствие, да и наплете терлици и да размаже с нещо яко, нали, ама от кокошарника и точно от Преса що ли да очакваме смислени кариерни решения. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Когато дори архивирания Малинаж изкара по-ударна песен от набеденета лидерка. Къф е смисъла от пускането на тая боза, дето е слушана от край време? Щот нещо ми се губи, по добре да си беше дундуркала малката на спокойствие, да и наплете терлици и да размаже с нещо яко, нали, ама от кокошарника и точно от Преса що ли да очакваме смислени кариерни решения. Това е темата за коментиране на песента, Преслава - Общи приказки е тук: Преслава - Общи приказки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Песента ми допада, но очаквах нещо повече от вече слушана симпатична еднодневка. И Преслава трябва да предлага повече, като ще се води толкова голямо име. Да не говорим как си убива хайпа след бременността. От клипа не очаквах много и не получих много. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Песента е много яка, още от първото слушане ме зариби на макс. Видеото не е нещо особено, но визиите и са много красиви, Преслава просто пълни картинката с присъствие и не е нужно нищо повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Това е темата за коментиране на песента, Преслава - Общи приказки е тук: Преслава - Общи приказки Не си познал, че ще ми казваш къде и какво да коментирам, стой си в ъгъла, или в темата за Преса, и се не обаждай много много. А самата песен е скучна, клипа е невзрачен и всичко е колкото да се върти нещо там, да разсее слуховете, че ще се отказва. Просто няма кво да и се коментира. Ако си беше траяла поне до концерта декември месец и да забие нещо ударно, а ся след 2 месеца пак тряя да се бърка за нови песен и клип, щото тва даже и тя самата няма да го помни след 10 дена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Поредна тупалка, ще гърми по дискотеките като предните две, в нейния си стил е, но просто е един път... Този наръчник с точките, колко нахъсано е изпяла "пожелай му да гори в любов" и как само всички ми целят темата в момента, просто много се кефя на есента. Кралица! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Скука... Мелодията след втория припев не е зле, но е супер клише като цяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Какво сме й дали толкова, че така да ни пълни душите! НЕВЕРОЯТНА, това ще гърми по 3 пъти на вечер, редом с "Не се изтриваш" и "Обратно в играта". Благодарим ти, Богиньо! :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 как само всички ми целят темата в момента, просто много се кефя на есента. Кралица! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Хареса ми текста, а той се оказа КРАДЕН от превода на тая песен..... Припевите са ЕДНО КЪМ ЕДНО Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Хареса ми текста, а той се оказа КРАДЕН от превода на тая песен..... Припевите са ЕДНО КЪМ ЕДНО Факт, мислех, че всеки го е хванал и затова не съм коментирала. Но защо на едни постоянно им прощаваме кражбите, а се очаква да очерняме Преслава за първата от много време насам? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Хареса ми текста, а той се оказа КРАДЕН от превода на тая песен..... Припевите са ЕДНО КЪМ ЕДНО Нови правила Леле крали са на поразия.. Трябвяха й 2ма текстописеца за да и гепат текста на Дуа липа... И сама можеше да свърши тая работа : D Иначе след 3то слушане мога да кажа , че песента му кефи.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Нови правила vs New Rules Нови правила отсега ще спазвам = I've got new rules, I count 'em Първо, игнорирай го, дойде ли, стопирай го. Не сърцето, питието води го = Two, don't let him in / You know he's only calling 'cause he's drunk and alone Второ – надалече дръж от леглото този мъж, сутринта ще съжаляваш = You know you're gonna wake up in his bed in the morning Трето – никакви приятелства с бивши, все накрая те излизат печеливши = Three, don't be his friend Прекалено директен превод, няма лошо да се заимства, но са прекалили като за текст мислен от двама човека. Песента ми харесва, куплетите са със страхотна мелодия, припевът след тях можеше да е още по-мелодичен. Клипът е много зле, хубавите камери донякъде успяват да замаскират нивото на идеи от 2006-та. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 С горчивина признавам, че на мен ми хареса веднага! Влага нещо много специфично, като пее в студиото, даже да преиграва в текста, повлиява с всяка думичка. Клипът е обичаен като за нея. Ще се върти повече от "Обратно в играта"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Еййй ейй ейй! 🔝🔥 Изкърти! Имаме фразички, имаме ритъм, имаме вдигащ припев. Бравооо, мамее. Много ме кефи! REPLAY! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Приятна е песнта, но не разбирам, защо й трябваще да я пуска. Според мен правилната стратегия беше до декември да си гледа детето без изслишно бълване, публиката нямаше да я забрави. След това щеше да си в отпочинала и хората щяха да са си починали от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Дали ще мине "Не се изтриваш" по лайкове - тя имаше 19к първото денонощие? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Много ми допадна от първо слушане, нарочно исках да я чуя преди да чета коментарите и се изненадвам как сте я оплюли. Нахъсваща песен с оригинални фрази, това си е стилът на Преслава. Клипът е красив, тя изглежда страхотно - не съм и очаквал повече от Пресово видео. Според мен ще стане голям хит, успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Отсвирът и припева са най брутални. Отдавна не е пяла така въздейсъващо. Набара втори хит за годината и имам чувството, че този ще е още по успешен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Много ми допадна от първо слушане, нарочно исках да я чуя преди да чета коментарите и се изненадвам как сте я оплюли. Нахъсваща песен с оригинални фрази, това си е стилът на Преслава. Клипът е красив, тя изглежда страхотно - не съм и очаквал повече от Пресово видео. Според мен ще стане голям хит, успех! Мда, явно на гепенето на готови фрази от миналогодишния хит вече му се викало оргиналност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.