Jump to content



17 години Планета ТВ


Препоръчани коментари

4 песни бис ? Не вярвам !!

Ами как не вряваш, тука говориш че Преслава мина лошо, а не си ни пуснал кличета с нея...

 

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Link to comment
Сподели в други сайтове

Анелия обаче има сериозен хит в лицето на "Дай ми още", който е далеч от еднодневки като "Гот ми е" и "Генерал" - т.е. може да си отгледа спокойно тази песен, както Преса упорито прави с "Моето слабо място".

Пайнера беше в залата с жена си - дано е имал очи за празната зала.

Глория си е Глория - русенски чешит. Ако 5 пъти ги закопае с пеене, на шестия път ще се заинати и ще пусне плейбека на някой денс, който ѝ е любим, и ще си тръгне, защото счита, че може да си го позволи. Имаше шанса да изпъкне над всички - още повече, че липсваха Ивана и други доайени. Можеше да подкара 3 песни и да им завърти главата - я "Не заслужаваш", я Циганите, Майстора, дори "Ненаситна", не е казано да е нещо супер старо, и една акапела с Кулите, Майката, "Ако те няма" или "Носталгия" и сама щеше да види разликата. Дори от баналните "Не сме безгрешни" и "Циганско сърце" нямаше да има нужда.

И имах някакво предчувствие, че ще е втора, след Ема. Най-вероятно е бързала, защото е имала резервация в Дъ вю, баш я брига за концерта. :1000 (29):

 

Слави, не плюй Деса - по-адекватна беше от Глория, макар и с кючека. Глория не разбира, че пак може да си е себе си и на положение дори и малко по-разчупена. Баладата да беше изпяла по-добре, поне глас да покаже. Не. Завърти се и върви се беше работата.

Глория е за убиване. Кой и е казал да пее точно тези 2 песни... НАправо ми стана болно колко безразлично се прие... Сякаш Устата пееше, а не Глория...

 

Деса какво като е получила сносен прием. Да оправдавам плейбека и ли... Или това, че не се е погрижила по никакъв начин за представянето си... Гледаше като лалугер като се появи на сцената. Може ли певица с толкова опит и качества да се обезличи дотолкова.... А за втори път обръща гръб на бис... Много обидно към публиката. Пълна тъпачка... Аз дори не мога да кажа, че имаше кой знае какъв прием преди да се появи Фикито до нея, но може би не мога да преценя обективно, защото се надявах на повече...

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не мила!

Най-големия прием - ГРЕШКА БЕШЕ

Да да айде купувай още дислайкове и не ми се бъркай

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не мила!

Най-големия прием - ГРЕШКА БЕШЕ

Като прием на песен да - най голям беше на Грешка беше, но като прием на изпълнител Преслава дори няма конкуренция. Просто жената си прави каквото поиска с публиката. На участията си грам от себе си не дава, но на концерти винаги е най добре подготвената във всяко отношение.

 

Колкото и да ти е гадничко, просто свикни, че Галена или която и да е друга, никога няма да усетят тази емоция и ще ти олекне.

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

лека вечер Преславови..

 

 

Боже колко мъка има на тоя свят как пък изведнъж Цура ти стана любимка! Лягай си може и да ти се оправи малко сивото вещество!

Link to comment
Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1: :roll1:

Пил ли си ве? Най-добрите коментари в темата са твоите.

 

А лафът на вечерта е "Ма, той педал, ма!" :roll1:

Аз не пия, смятай ако пиех 🤣

Защо лишиха Рокси от микс от Камъните и Чукур? 😥

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

А бе как го прави тая жена , каква е тая харизма , отрепа всички кокошки на Пайнера.

 

А предната вечер отрепа себе си с неадекватност в национален ефир. Имаше много по-голям обществен отзвук. Този концерт, ако не го излъчи btv или Нова, много малко хора ще разберат за него. :3fdb8960598fa63e:

Link to comment
Сподели в други сайтове

А предната вечер отрепа себе си с неадекватност в национален ефир. Имаше много по-голям обществен отзвук. Този концерт, ако не го излъчи btv или Нова, много малко хора ще разберат за него. :3fdb8960598fa63e:

Хората утре ще забравят, че Преслава е защитавала Цецо и е бръщолевила глупост след глупост. Но никой няма да забрави, че е попфолк певица номер 1 от 2005-2006 до днес!

 

Преслава е лидер в попфолка. Няма претенция да е народдна любимка и със сигурност не е от много време, но в чалгата няма еквивалент.

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Стига глупости. Преслава уби всичко живо. Каква грешка бееш

 

 

 

Едва ли. Народът я обожава, както никога преди не е обичал фолкпевица.

 

Преслава е феномен. И в лекия ѝ микс акапелен се съдържа повече пеене, емоция и реакция от публиката, отколкото на цялата сбирщина преди това

 

Ти добре ли си? Чалгата загуби над 60% от почитателите си за последните 10 години, какъв народ, кви 5 лева? Преслава е слаба версия на себе в сравнение с 2006-2009. Тогава много повече хора я обичаха, гласът й беше в пъти по-въздействащ. С всенародната любов към Глория от 90-те и Деси Слава от 2000-2003 пък и дума не може да става да се сравняват.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Преслава беше бясна на слизане от сцената и крещеше като луда. Търсеше нечия съблекалня да ходи да се разправя. Крещеше нвщо от рода на: "ще си прави тя пр на мой гръб".

 

Мойта вуду кукла прави беелииии 1000%20(29).gif

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не знам за каква празна зала говорите, но аз друго видях. Хора имаше във всички сектори (без да броя най-горните), с липси навсякъде по малко, най-добре изразени точно срещу сцената. Разбира се, най-малобройни бяха тези на горния етаж, като ми се струваше, че ако бяха разпределени на долните сектори, голяма част от "дупките" биха били запълнени.

 

Мануела май започна на живо, но със сигурност последната я изпя на плейбек - това ясно се видя от нашите места, защото като започваше песента беше обърната към нас и се видя, че леко изпусна началото и след 2-3 сек. си вдигна микрофона, за да си изпплейбечи песента.

Теди Александрова пък хич не ѝ пукаше дали някой би я следял дали е на живо или не - през цялото време си пееше върху плейбека.

Яница ми се стори на живо.

 

Някой ако се сеща с точност за реда на изпълнителите, нека го напише. Така по-лесно би ми било да изкоментира всеки от тях.

 

Иначе Слави добре го каза - най-силно избухване имаше при пускането на началните акорди, след което на доста места се усещаше спад в емоцията...

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не си обективен.

 

В началото като се развикаха ГАЛЕНА преди тя да се покаже и аз очаквах да разбие, но впоследствие започнах да си мисля, че сама си е организирала това подвикване преди изявата и. Най силния момент в представянето и бе , когато покани Стораро на сцената, което е малко срамно за подобно име. Дори в края на Шефката публиката не беше толкова екзалтирана, колкото когато покани Стораро на сцената. Накрач с Цура вече се излагаха. Просиха бис, а като не го получиха, започнаха да пеят Пей сърце... Янева е с по силен прием дори според мен, но благодарение на Грешка беше. Държеше се селско сякаш е на клубната сцена и изглеждаше на много ниско ниво в някои моменти... А какво говореше... дори и самата тя не си разбираше. Наистина се е вкарала във филма.

 

 

Преслава си изигра много по добре картите и накрач съвсем целенасочено унижи всичките си колежки като им показа как се егзалтира публика и то хем вече бяха изморени хората... Направо си правеше ташак с колежките си. Просто им показа и на Галена и на Емануела, че няма как да си го мерят с нея, така че да спрат да избиват вече комплекси. Преслава можеше да изкара поне още 20 минути с бисове и акапели... Другите просят и не получават. А някой като Деса дори не си отразяват бисовете и обърнаха гръб на публиката докато скандират ОЩЕ. Много нелепо и непрофесионално, да не кажа обидно...

 

 

Този пост ми звучи реалистично и обективно.

 

Галена наистина е неадекватна по концерти - не един прием е съсипвала. Отишли са там да пеят, тя все речи дърпа.

 

Пайнера предвидливо е решил да бъде on the safe side, слагайки Преслава да закрива. Поне знае, че хита на есента/зимата е в нея и като забие още 2-3 ретро парчета - ето ти супер закриване на концерта.

И аз съм склонен да вярвам, че има нещо предварително уредено в тези скандирания преди появата й. Дали най-върлите фенове са се наговорили, дали Галена има пръст в това не знам. То всъщност и за Преслава се е случило същото - еми, да, двете най-големи в бранша нормално да предизвикат най-силна реакция.

 

Сега по-интересното е кого е имала предвид Преслава с това "ще си прави тя ПР на мой гръб!!". Дали Емануела заради вчерашните панаири или Галена заради това, че са били еднакво облечени.

Ако Галена е решила да направи номер, открадвайки роклята й - ЕВАЛА, СМЯДОВСКА ШИБУЧИЦЕ, евала севернобългарска мастийо! Много хитър и готин ход. :3fdb8960598fa63e:

Очакваме включване с разказ от Danger.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Естествено, просто това са модерните времена. Всичко е на един клик разстояние и безплатно. Искаш да си пуснеш песен - цъкаш в ютуб или спотифай и си я пускаш на всяко място, по всяко време. Искаш да гледаш клип - пускаш си го. Всеки изпълнител постоянно е в социалните мрежи, сторита, това, онова. Та повечето си пускат лайфове от холовете си, как няма да се пренаситят хората.

 

Не е това проблема. Аз го обясних няколко страници по - назад. Липса на песни с качествени и стойностни текстове, модерно (но не по западному) звучене, повече поп и рок елементи, повече диско, липса на качествени аранжименти, на работа с истински музиканти като Токича, Ленко Драганов, Велислав Драганински и много други, липсата на стилни и нормални видеоклипове без насилие, порно и кифлеене, това, че наблягат повече на личния си живот и избиването на комплекси, отколкото да творят музика, липсата на общуване с публиката по време на концерти, факта, че с годините се обличат и изглеждат все по - зле, че изобщо копират западните си колежки, вместо да са себе си......... И нежеланието им да се преборят за правото си да пеят ретро хитовете си. Тия неща с авторските права в последните години облагодетелстваха текстописците и музикантите, не изпълнителите. Само дето те забравят, че, ако не са изпълнителите, никой няма да им знае творчеството и имената.

Например Анелия много я харесвах преди, точно защото беше себе си и беше естествена. Беше красива преди с черната си гъста и дълга коса, с естествения си бюст, с това, че не носеше скъпарски тоалети, правеше стойностни музикални проекти, раздаваше се на сцената и пазеше в тайна личния си живот, говореше само за работата си и не се хвалеше. Но после се промени и ми падна много в очите. Така е и с други изпълнители. Единствено Магда остана себе си и не се обезобрази. В Магда харесвам точно това - че има нежно и лъчезарно излъчване, че е усмихната, позитивна, че не курвее, че не излага живота си на показ и не се бута за награди, без да ги е заслужила, че прави различни проекти. Ако Анелия още си беше останала старата Анелия, щях да продължа да си я харесвам. И ако си гледаше детето така строго, както Глория отгледа Симона, вместо да тича по мъже.

Иначе музиката отдавна си е достъпна. Вашето поколение не се сеща, че преди тубата, хората си купуваха албумите и от там си пускаха музиката. Интернетът не пречи и не е проблемът, нито дискотеките, а точно опошляването на попфолка!

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Списък на изпълненията по ред:

Емилия - "Harem", "Само тебе искам", "По такива си падам"

Глория - "Нюанси сиво", "Добре дошла, скитнице"

Райна - "Една на милион", "Бразилка", "Зле те чувам"

АРТи - "Граната"

Татяна - "Мамасита"

Джордан - "Мармалад"

Борис Дали - "Няма да съм твой"

Есил Дюран - "Този ден"

Ваня - "Богиня"

Мария - "Чувал ли си за такива"

Илиян - "Дзак, дзак"

Яница - "Въртележката"

Теди Александрова - "Корабът-майка", "Котка", "Топ", "От София до Банско"

Фики - "Аз измръзнах", "Пате"

Джулия - "Оп,оп", "Бръм"

Деси Слава - "Две сърца", "Много съм добра", "Да вдигнем шум"

Цветелина Янева - "Честито", "Грешка беше"

Джена - "Коя", "Хулиган", "Яко ми е"

Анелия - "Зоопарк", "Дай ми още"

Галена - "Дай ми любов", "Феноменален", "Шефката", "Маракеш"

Галин - "Как си, кажи", "112"

Емануела - "Гледай ме на снимка", "Нотариално заверен", "Направи така"

Преслава - "Да гори в любов", "Не се изтриваш", "Моето слабо място"

Link to comment
Сподели в други сайтове

:mf_surrender: виж къде е сниман точно пред сцената там нямаше хора

Там беше най-плътно с хора :mf_surrender:

 

И не са им съвсем еднакви тоалетите - Галена е с кожен панталон (или гащеризон), а Преслава май е с рокля и високи ботуши, само рошавата наметка им е сходна.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Дали ако Камелия участваше на този концерт нямаше да бъде пълен фурор. Един микс със Дразни ме, Името ти и Луда по тебе. Залата щеше да се срути.

Link to comment
Сподели в други сайтове

ВОЙНАТА ПРОДЪЛЖАВА: Галена цака Преслава с чизми за 3 бона

voinata-prodaljava-galena-caka-preslava-s-chizmi-za-3-bona-1.jpg

Войната между Галена и Преслава продължава с пълна пара. Двете врагини ще се засекат днес на сцената за пръв път от дълго време. Поводът е 17-ият рожден ден на телевизия "Планета",

 

Галена е готова с поредния удар по колежката си. Певицата от Смядово иска да покаже на бившата си приятелка, че е много по-заможна и може да си позволи всичко. Галена ще се качи на сцената с ултра скъпи обувки на световноизвестен дизайнер. Чизмите на певицата струват малко повече от 3000 лева. И това е само началото. Специалният тоалет на изпълнителката на "Мама ураган" е по поръчка и цената му е няколко пъти повече от скъпарските й обувки.

 

Галена си купува всичко от САЩ, където пайнерката бе на почивка преди няколко седмици. Под зоркия поглед на личния й стилист Добромир Киряков Галена няколко дни внимателно подбира облеклото, с което да се появи пред препълнената "Арена Армеец" и да остави без дъх публиката.

 

За разлика от нея Преслава ще заложи на обичайния си семпъл стил, пише "България Днес" позовавайки се на достоверен източник. Наскоро станалата майка не крои планове да се конкурира с Галена, още повече в това на коя дрехите са по-лъскави и по-скъпи. Преслава ще избере в последния момент тоалета си, тъй като няма време да обикаля бутици, както колежката си. В момента мислите на Преслава са насочени само към няколкомесечната й дъщеричка Паола.

 

Най-вероятно двете колежки няма да се засекат на афтърпартито след концерта. Преслава и Галена не могат да заровят томахавките дълги години и никой не може да ги помири.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...