Jump to content

Препоръчани коментари

Супер. Очаквам с нетърпение! Янева си е класа, не помня да е имала песен, която да не ми харесва, може би с малки изключения. И към днешна дата, която и да си пуснеш, не ти звучат изтъркани, втръснали и т.н.т. Много музикантски неща, дори и комерсите й не са баш комерси.

Единствената песен, която й харесвам, е Счупени неща - и двете версии ме кефят.

Цветелина ако беше прикрила успешно кой й е възлюбен можеше да е супер звезда. Тя наистина е една от певиците, които почти нямат слабо- всичко е изпипано и премерено, със стойност.

А песен ще има ли към него?

:roll1: :roll1: :roll1:

Цвети е сила, ако не се беше хванала с Пеевски и ходеше редовно по участия, щеше да има реални шансове да застане до Преслава и Галена. Но тя избра съдбата да е жена на най-големия престъпник в държавата!

Едно време дори когато вадеше не толкова скъпи и добри клипове, пак е имало интерес към нея.

Няма да забравя как за 24ч. "Влез" стана тотален хит.

На Янева не и пука за мнението на хората. Точно това ми харесва в нея, да не говорим, че има пълната свобода да експериментира, точно защото ве се надпреварва да е номер 1 в дискотеките.

Преса тука кърти с лайв, много е яка ;)

На Янева не и пука за мнението на хората. Точно това ми харесва в нея, да не говорим, че има пълната свобода да експериментира, точно защото ве се надпреварва да е номер 1 в дискотеките.

Преса тука кърти с лайв, много е яка ;)

Това го бях забравил. Много любима песен. Веднъж бях на нейно участие в Пловдив и Десислава беше там и я изпяха двете. Беше нещо скандално, страхотно пеене и цялата дискотека с тях. Чак ме е яд, че за едни награди и малко слава се изпокараха и си развалиха хубавия кокошарник от преди. Тези турнета бяха голяма сила, даже това май е в Пловдив снимано.

Това го бях забравил. Много любима песен. Веднъж бях на нейно участие в Пловдив и Десислава беше там и я изпяха двете. Беше нещо скандално, страхотно пеене и цялата дискотека с тях. Чак ме е яд, че за едни награди и малко слава се изпокараха и си развалиха хубавия кокошарник от преди. Тези турнета бяха голяма сила, даже това май е в Пловдив снимано.

Преса е виновна :3fdb8960598fa63e: Тя и много с промени от тогава - плейбеци, интриги и т.н.т. А нямаше колежка, която да не я харесваше и да не ръсеше суперлативи за нея. С Камелия поне едно 3 години бяха много близки, по промоции и турнета все заедно на снимките. Камелия навсякъде я споменаваше, като ТОП. Помня в едно интервю, питаха Петя от коя колежка е най-впечатлена на турнето през 2006 и всички очаквяха да каже - Ивана, а тя изръси - Камелия, като спомена как я гледала с отворена уста при контакта й с публиката.

Това го пиша във връзка с това, че нали се спекулира че Камелия мрази Преса и и завижда. А тя просто й пасочи грешките, като я питаха журналистите. Тогава Преса се обиди и почна да се прави на интересна. Виждаме, че към днешна дата Камелия е имала право за всичко. Не напразно повечето от жанра подкрепят Галена, когато беше станал скандала за наградата.

За мен "бунта" на Галена през 2016 е един от най-комплексарките моменти в историята на чалгата. Голямо вживяване за една награда. Чак близки до нея колежки беше замесила да я хвалят колко я заслужава спрямо Преслава.

За мен "бунта" на Галена през 2016 е един от най-комплексарките моменти в историята на чалгата. Голямо вживяване за една награда. Чак близки до нея колежки беше замесила да я хвалят колко я заслужава спрямо Преслава.

Това е един от периодите в кариерата на Преслава , когато тя ме разочарова. Галена имаше право тогава. Нормално е в един момент да й писне и да предприеме нещо.

Бачкаше, инвестираше, постигаше успехи, а често беше ощетявана за сметка на нашата.

В тази фирма всичко винаги се прави за една, а другите са само статистика.

В Showroom (Русе) ще правят вечер с хитовете на Галена и Преслава. Не се сещам за друг изпълнител освен Слави, на който да са правили такива вечери с хитовете му в дискотека.

В Showroom (Русе) ще правят вечер с хитовете на Галена и Преслава. Не се сещам за друг изпълнител освен Слави, на който да са правили такива вечери с хитовете му в дискотека.
Супер, сега ще стане тенденция във всички дискотеки :3fdb8960598fa63e:

Ами, каквото и да си говорим, факт е, че в последните 10 години всичко се върти точно около тях двете. Най-силните и най-коментираните! Колко ли други са имали по някоя и друга силна година и са изпадали зад борда или все нещо им е липсвало в цялостен план, за да са успешни колкото Г и П. :Vishenka_05:

Масово пък те уверявам, че не е така. В Чехия (примерно, че ми е най-прясно) майчинстовото може да бъде до 4 години, а от скоро може да се вземе и бащинство. Изобщо, в целия Европейски съюз си имаш и гарантирана отпуска, майчинства и сичко както си му е реда. Даже 2те години в БГ ако не се лъжа са сред най-кратките срокове за майчинство в съюза.

Не намирам такава информация. Официално намирам това:

http://www.europarl.europa.eu/RegData/etud...6)593543_EN.pdf

Т.е. България е страната с най-дълго платено майчинство - 52 седмици. Втората година е на минимална заплата (може и да греша), третата е неплатена. Чехия може и да отпуска до 4 години на минимална заплата или неплатено, но официално платеното е 20 седмици, което е по-малко от половината на България. Дори там се получава 70% от заплащането, а в България са 90%.

Ами, каквото и да си говорим, факт е, че в последните 10 години всичко се върти точно около тях двете. Най-силните и най-коментираните! Колко ли други са имали по някоя и друга силна година и са изпадали зад борда или все нещо им е липсвало в цялостен план, за да са успешни колкото Г и П. :Vishenka_05:

Хубаво е да сме малко по-скромни и спокойни. Коя е годината без хит за Анелия и Джена?

Това е един от периодите в кариерата на Преслава , когато тя ме разочарова. Галена имаше право тогава. Нормално е в един момент да й писне и да предприеме нещо.

Бачкаше, инвестираше, постигаше успехи, а често беше ощетявана за сметка на нашата.

Аз съм сред тези които не се вързаха на черната кампания срещу Преслава на Галена тогава. Изключително долна постъпка от нейна страна, с която показа истинския си характер. Представям си какво и е било на Преси тогава.

Аз съм сред тези които не се вързаха на черната кампания срещу Преслава на Галена тогава. Изключително долна постъпка от нейна страна, с която показа истинския си характер. Представям си какво и е било на Преси тогава.

Пич, ти сериозно ли?

Пич, сериозно, слушането на Преслава ти е причинило значителни ментални повреди... Реши тази проблематика, тъй като в случая, дори аз няма да мога да ти бъда от полза!

А представяш ли си какво й е било на Галена, когато след силна година печели заслужена награда, но феновете на Преслава я освиркват, а тя самата излиза с ехидна усмивка до нея и прави обръщение на победителка? Или когато се мъчи да е най-добрата за дадена година и 90% от публиката признава, че е най-добрата, а накрая Преслава някак си урежда победата?

На Преси е ясно какво й е било след онези награди- получила е осезанието, че приятелката й най-накрая е победила по свой начин и че толкова важните и за двете им статуетки оттук нататък няма да имат стойност.

Хора, някой знае ли коя е песента от рекламата на А1? Много чалгаджийско звучи... и то яко! 😀😀😀

Хора, някой знае ли коя е песента от рекламата на А1? Много чалгаджийско звучи... и то яко! 😀😀😀

Деси като прави по 5 милиона на песен тръбиш, че си е сезонен хит, а като се направят 2 за седмица е "нещо като хит", да ти имам обективността и разсъжденията.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Да, наистина струи манипулация и необективност в този пост. Все пак това е човекът, който постави Джулия (за незнаещите, това не е Джулиана Гани :3fdb8960598fa63e:) в ТОП 3 за 2018. Въобще на Десови доста им се ще да диктуват масовите нагласи, служейки си с манипулативност.

Тя манипулацията сама по себе си не е лошо нещо, но е добре поне до някаква степен да се базира на истината, а не на лични интереси.

Преслава защо остави тази песен без клип. Много е зле понякога...

Кажи им само как ти правя добрини, много добри..

:happyppl:

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Да, наистина струи манипулация и необкетивност в този пост. Все пак това е човекът, който постави Джулия (за незнаещите, това не е Джулиана Гани :3fdb8960598fa63e:) в ТОП 3 за 2018. Въобще Десови на Десови доста им се ще да диктуват масовите нагласи, служейки си с манипулативност.

:roll1: :roll1: :roll1:

btw, Аз ли съм един от малкото, които харесват Галена и Преслава едноврменно, без да навлиза в излишни и ненужни "фенски войни"?

Преслава защо остави тази песен без клип. Много е зле понякога...

Кажи им само как ти правя добрини, много добри..

:happyppl:

Много яка песен. А Преса е чисто луда, тогава заряза цял албум и клипира някакви буламачи. Не знам кой с нормален разум би зарязал "От мен питието", "Ако ще да боли", "Добрини" и още 1-2 от албума.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...