Jump to content

Препоръчани коментари

Светла му памет на момчето и Бог да дава сили на близките, за да превъзмогнат мъката.

Отвратителни журналисти, през огради снимат, само да имат фотоси на нещо толкова лично и трагично.

Текстът, който определихте като най-добър в част 2 - Мариета Ангелова за Ивана, е "Аз съм с теб", който спечели и приза "текст на десетилетието" във форума.

Продължаваме с Мариета Ангелова за Галена! :Vishenka_05:

И в Zvezde Granda са участвали. :)

Апогея на кариерата на всяка една чалгаджийка. :mf_surrender:

Ужас, пак ми се насълзиха очите. :down:

И на мен, много кофти ми стана. Онзи ден, като даваха по новините и за катастрофата, също плаках. :(

Ами какво да се прави, в този жанр е така.

Това сигурно е най-голямата продуцентска компания на Балканите.

Още едно нещо (след позлатяването на албума Опа опа) в което Рени е над Преслава. :1000 (30):

Още едно нещо (след позлатяването на албума Опа опа) в което Рени е над Преслава. :1000 (30):

И май това са единствените неща :3fdb8960598fa63e:

Поздравления на Преслава че ще вземе участие в най-гледането шоу в Сърбия. Това е голям успех.

Преси самостоятелни концерти кога е имала? :1000 (29):

3:0 за Рени :3fdb8960598fa63e:

Бистри ли се тука темата, че Оцко вече няма телевизия? :girl_witch:

От известно време нищо ново не се въртеше по Hit Mix Channel...а сега всяка втора песен е на Крум или Андреа :baaasmiley: Спрели са Лорена, Ангел и всички оцкови изпълнители...

Какви нещА? Това за албума е абсолютна циркаджийска пародия, не ми казвай, че го вярваш.

Преси самостоятелни концерти кога е имала? :1000 (29):

3:0 за Рени :3fdb8960598fa63e:

Преслава първа беше 90 кила.

3:1

Бъгва ли ви Messenger ?

Да, прецака се, нито мога да получа, нито да изпратя съобщение. Сега включих лаптопа.

Да, прецака се, нито мога да получа, нито да изпратя съобщение. Сега включих лаптопа.

Mark Zuckerberg ще гори в ада.

- Western

П.С Оправи се.

Аз дори не се сетих кой е този албум "Опа, опа" а тук го изкарвате златен... :mf_surrender: Сори, ама "Опа, опа" се сещам само за Антик и техния хит, не и за Рени. Няма с какво да бъде над Преслава един забравен към момента изпълнител.

- Western

Абсолютно! :Vishenka_05:

Сега цяла година ли ще слушаме че Преслава е била някъде си.. голям праз :3fdb8960598fa63e:

Преслава първа беше 90 кила.

3:1

Е това което ми хрумва не си позволявам да го пиша дори и на шега.

И аз се бъзикам с Опа опа на Рена. И на мен ми е смешено твърдението за позлатяването. :3fdb8960598fa63e:

Това сигурно е най-голямата продуцентска компания на Балканите.

Глупости.

- Western

П.С Оправи се.

:roll1: :roll1:

Не кълни, не проклинай!

Бистри ли се тука темата, че Оцко вече няма телевизия? :girl_witch:

От известно време нищо ново не се въртеше по Hit Mix Channel...а сега всяка втора песен е на Крум или Андреа :baaasmiley: Спрели са Лорена, Ангел и всички оцкови изпълнители...

Явно договорите им с Хит Мюзик са изтекли, и не са ги подновявали. В момента имат само двама изпълнители, Крум и Кристина.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...