Lelqtian Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 бЯснаа, мн яка е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Петра имала мноо яки песньовки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Абе въпроса не е колко Десислави е дебела Дора, а що дири у пловдивска кръчмотека, след като шумно обяви, че уж по нашенско намяло да я видим повече да пее? Къде е казала,че повече никога няма да пее из български кръчми? Участията й в чужбина са много повече от тези в България и това е неоспорим факт. Много грозни цици между другото.. Еми аз ти казах че е махнала силикона,а ти не вярваше.Няма как да има силикон и да са толкова виснали. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Къде е казала,че повече никога няма да пее из български кръчми? Участията й в чужбина са много повече от тези в България и това е неоспорим факт. Еми аз ти казах че е махнала силикона,а ти не вярваше.Няма как да има силикон и да са толкова виснали. :1000 (29): Сега като я загледах, наистина май е без силикон. На мен позната ми каза, че Андреа се прецакала от смяната на последния й силикон и от там почнала да пълнее. Една от любимите ми нейни песни. Много е яка в клипа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Сега като я загледах, наистина май е без силикон. На мен позната ми каза, че Андреа се прецакала от смяната на последния й силикон и от там почнала да пълнее. Една от любимите ми нейни песни. Много е яка в клипа От тая песен започна да пропада заедно с "Лош герой" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Къде е казала,че повече никога няма да пее из български кръчми? Участията й в чужбина са много повече от тези в България и това е неоспорим факт. Не се прави че ти е къса паметта, щото сме го коментирали обширно, нагледно ето тука. Андреа почти сигурно ще спре да пее в България от следващия месец Ама явно по чужбина бързо са свършили желаещите да и кихнат 10 бона, та пак се е върнала по родните кръчмотеки, склонни да се разделят с хилядарка за нейното присъствие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Не се прави че ти е къса паметта, щото сме го коментирали обширно, нагледно ето тука. Ама явно по чужбина бързо са свършили желаещите да и кихнат 10 бона, та пак се е върнала по родните кръчмотеки, склонни да се разделят с хилядарка за нейното присъствие. Хаха,ето че не можа да ми отговориш на въпроса.Пак си помисли,тя ли го е казала или това е съчинение на някакъв журналист.. :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Преслава е в Белград с Кеба. https://instagram.fsof1-1.fna.fbcdn.net/vp/...695534592_n.mp4 Дали са интервю за Prva. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Хаха,ето че не можа да ми отговориш на въпроса.Пак си помисли,тя ли го е казала или това е съчинение на някакъв журналист.. :1000 (10): Щом го е написал някой, значи тя го е казала. Все пак ако не си плати да напишат каквото тя желае, или не ни покаже поредното свободно съчинение на тема Анатомия и Фотошоп, никой никъде не я отразява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Щом го е написал някой, значи тя го е казала. Все пак ако не си плати да напишат каквото тя желае, или не ни покаже поредното свободно съчинение на тема Анатомия и Фотошоп, никой никъде не я отразява. Докато не го каже публично няма как да ми пробутваш писаници в жълти сайтове за истина.То за всички се пишат какви ли не неща в тези жълтури,но смятам,че знаеш кои хора им вярват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Абе тая новата песен на Тото харесва ли ви? За мен Скандау имат много по-добри парчета, а тая се очертава като егати хита. Вече прави повече гледания от Слави и Криско в България - на 28 май е навъртяла 151К срещу 132К за "Гледай как се прави". В началото при първото сушане не ми хареса, но после ме зариби. Много ми допада текста. Днес си я пусках няколко пъти в офиса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Преслава е в Белград с Кеба. https://instagram.fsof1-1.fna.fbcdn.net/vp/...695534592_n.mp4 Дали са интервю за Prva. И в Zvezde Granda са участвали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Психопатка .... Толкова много мисъл има в песните й.. какви текстове само, да мислиш, че чак сън да не спиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Ебахти и гидула Брутална е. Защо се срамува от тези форми, точно сега е моментът да скандализира с тях в някое видео. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Брутална е. Защо се срамува от тези форми, точно сега е моментът да скандализира с тях в някое видео. Защото е комплексирана и цялата й кариера се гради на външния й вид Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Правим ли задно салдо от кеф под звуците на "Перденца"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 И в Zvezde Granda са участвали. Знаете ли кога ще го излъчат? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Знаете ли кога ще го излъчат? Интервюто за Прва ТВ сигурно утре. А ЗГ специал в някоя от следващите недели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Браво на Преслава. Поне да изкяри нещо от Кеба. Андреа за мен по-хубава никога не е била. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Правим ли задно салдо от кеф под звуците на "Перденца"? Как? :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Как? :roll1: :roll1: Имам вродена дислекция! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 200 човека на погребението на Феди Башур Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари