Guest Kondomcho Публикувано Април 14 Report Сподели Публикувано Април 14 Сигурно пръцка ексесивно, милата. В 4-ти месец съм чувал се има много газове и киселини. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Сподели Публикувано Април 14 Сигурно пръцка ексесивно, милата. В 4-ти месец съм чувал се има много газове и киселини. По-нататък е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 14 Report Сподели Публикувано Април 14 Янче, коментирай визията на лелче Помня, че за мен беше шок да я видя в панталон :1000 (29): Постоянно се носеше с бални рокли до земята. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Сподели Публикувано Април 14 Янче, коментирай визията на лелче Помня, че за мен беше шок да я видя в панталон :1000 (29): Постоянно се носеше с бални рокли до земята. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 14 Report Сподели Публикувано Април 14 Това беше 2 години по-късно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Сподели Публикувано Април 14 Почти милион! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 14 Report Сподели Публикувано Април 14 Отур сикиме, бак Истанбул! Гери-Никол записва дует с Тони Стораро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Сподели Публикувано Април 14 Това беше 2 години по-късно Знам! И тук е с панталон женичката... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 14 Report Сподели Публикувано Април 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 14 Report Сподели Публикувано Април 14 2:37-2:42 Толбухински фалшиви усмивки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 14 Report Сподели Публикувано Април 14 2:37-2:42 Толбухински фалшиви усмивки. Жалко, че Галена съсипа това красиво приятелство... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 14 Report Сподели Публикувано Април 14 Жалко, че Преслава съсипа това красиво приятелство... Така е по-добре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 14 Report Сподели Публикувано Април 14 Така е по-добре Моята истина, твоята истина и жестоката истина. Просто и двете са кариеристки. Цялото интервю е игра на думи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 15 Report Сподели Публикувано Април 15 Винаги съм сочил с пръст Галена и съм я хейтил, че не каже всичко за Преслава и фарсът да свърши. Тези двете, ако въобще са били приятелки то е до "Дяволско желание". После, съжалявам, но няма как да ни убедят в подобно нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 15 Report Сподели Публикувано Април 15 Това е най-любимата ми негова песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 15 Report Сподели Публикувано Април 15 Какво трябва да означава последният кадър? Полюцията на мъжа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 15 Report Сподели Публикувано Април 15 http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=108081 Още 2-3 гласа и темата ще се затвори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 15 Report Сподели Публикувано Април 15 Чета бисерите от годините, в които се подвизавах тук, преди да се отдам на любов и грижи... Сашо наистина ли е наричал Таня "обрязаната", а аз верно ли съм написала "Няма шега, шейх ПАТРОНЪТ май е влюбен в мене сега"? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Сподели Публикувано Април 15 Чета бисерите от годините, в които се подвизавах тук, преди да се отдам на любов и грижи... Сашо наистина ли е наричал Таня "обрязаната", а аз верно ли съм написала "Няма шега, шейх ПАТРОНЪТ май е влюбен в мене сега"? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): А кой е шейх Патронът? :1000 (29): И аз понякога чета стари неща, забавно беше. Сега виждаме ли ти се променени? А ти, смяташ ли че си се променила? Липсват ми някой от старите потребители. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 15 Report Сподели Публикувано Април 15 Тези, които се съмняваха в гледанията на "Зоопарк" сега защо не коментират тези на Емилия и Емрах? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Сподели Публикувано Април 15 Тези, които се съмняваха в гледанията на "Зоопарк" сега защо не коментират тези на Емилия и Емрах? :1000 (29): Защото "Зоопарк" не ме кефи и ми е съмнителна поради тази причина. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 15 Report Сподели Публикувано Април 15 Защото "Зоопарк" не ме кефи и ми е съмнителна поради тази причина. :1000 (29): Е добре, но си е тотален хит навсякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Сподели Публикувано Април 15 Е добре, но си е тотален хит навсякъде. Ами... хит е, странно как. И теб ли те кефи? Много як аватар Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 15 Report Сподели Публикувано Април 15 А кой е шейх Патронът? :1000 (29): И аз понякога чета стари неща, забавно беше. Сега виждаме ли ти се променени? А ти, смяташ ли че си се променила? Липсват ми някой от старите потребители. Хахаха, "шейх патронът" съм го чувала винаги, така съм го написала, а Иван ме беше побъркал от бъзици! :1000 (6): Много беше забавно, изпитвам една носталгия по ония години, че и по песните, които се появяваха тогава - на Цветелина Янева, Джена, Анелия, Ивана, Глория... Липсват ми по-оживените дискусии, а Иван - много! "Телетъбис, чукай се с прахосмукачката"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 15 Report Сподели Публикувано Април 15 Много як аватар Мерси, ама при мен не се показва :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари