Jump to content

..  

83 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Пускам анкетата в отговор разразилите се дискусии дали може да я причислим към отбора на Глория, Ивана, Камелия, Азис, Деси Слава и т.н. .. Гласувайте и коментирайте! :Vishenka_05:

• Отговори 32
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Топ коментиращи в тази тема

Едно от най-големите имена в българската музика в последните години. Всякаква може да е, но това не подлежи на обсъждане.

Много ясно! Успя да хване от най-добрите години за жанра и през този период смаза с тотални хитове. Поради този факт е изпълнителката с най-гледани ''ретро'' песни!

Не!

През годините се е движила в най-актуалната вълна и стриктно е следила случайно да не изпадне от комерсиалните топ 5, за да не се нагълта с хапчета, ако това се случи. Много от нещата, които прави са създадени по успешен модел на някоя друга, която е предизвикала фурор (работа с конкретни композитори, стилисти, насоченост на текстовете и ритмите). Развали гласа си, който иначе е чувствен и красив, пее 90 процента на плейбек по клубни изяви, така и не направи свой концерт, разчита на удобно медийно присъствие (Биг брадър, където беше представена в някаква измислена любов с Гъмов, тъй като иначе е скучна и внимава как ще бъде показана). Говорила съм вече за задължителните дуети с най-силните на деня, тя няма година без да се лепне за някого. Харесва ми това, че Глория и Ивана, а и Камелия не се присламчиха към никого, да спасява положението, дори и собствения си дует не реализираха заради едната слава.

Иначе, Петя си има своите плюсове - аз се старая да съм обективна. Видя, че визията се превръща в най-важното за една певица някъде през 2009-2010 и започна да се подобрява, особено що се касае откъм прически и килограми. В последните 5 години и се облича чудесно, защото съобрази, че и това много се наблюдава и коментира. Постоянна е в работата си, прецизна е къде и как се появява.

Не!

През годините се е движила в най-актуалната вълна и стриктно е следила случайно да не изпадне от комерсиалните топ 5, за да не се нагълта с хапчета, ако това се случи. Много от нещата, които прави са създадени по успешен модел на някоя друга, която е предизвикала фурор (работа с конкретни композитори, стилисти, насоченост на текстовете и ритмите). Развали гласа си, който иначе е чувствен и красив, пее 90 процента на плейбек по клубни изяви, така и не направи свой концерт, разчита на удобно медийно присъствие (Биг брадър, където беше представена в някаква измислена любов с Гъмов, тъй като иначе е скучна и внимава как ще бъде показана). Говорила съм вече за задължителните дуети с най-силните на деня, тя няма година без да се лепне за някого. Харесва ми това, че Глория и Ивана не се присламчиха към никого, да спасява положението, дори и собствения си дует не реализираха заради едната слава.

Иначе, Петя си има своите плюсове - аз се старая да съм обективна. Видя, че визията се превръща в най-важното за една певица някъде през 2009-2010 и започна да се подобрява, особено що се касае откъм прически и килограми. В последните 5 години и се облича чудесно, защото съобрази, че и това много се наблюдава и коментира. Постоянна е в работата си, прецизна е къде и как се появява.

Ами реално един артист - изпълнител трябва да бъде хамалеон за да се задържи на сцената и интереса към себе си. Не виждам нищо лошо, че е подобрила визия, килограми и тн... Дори евала и правя заради това.

Аз мисля, че нейната гъвкавост спрямо вкуса на публиката е най-големият й плюс, не знам защо Янева го изтъква като минус. За разлика от Глория и Ивана, не зацикля в една ниша от години.

Ами реално един артист - изпълнител трябва да бъде хамалеон за да се задържи на сцената и интереса към себе си. Не виждам нищо лошо, че е подобрила визия, килограми и тн... Дори евала и правя заради това.
Чети по-внимателно друг път! Аз съм описала тези неща като плюсове към нейния образ... :mf_surrender:

Както казах в Скандалите- на крачка е да влезе в тази листа, трябва ѝ съвсем малко. Все пак тя се бори с имена, които имат кариера и успехи от преди нея, затова изравняването с тях е по-трудно. Засега няма да гласувам, а ще го направя след време, когато я чувствам като такава.

Иначе ако тази тема е продължение на спора в Скандалите... да припомним, че той започна от твърдение, че Преслава е по-голяма от другите, което е повече от абсурдно. А че е с потенциала да се нареди до тях мисля, че не е нещо толкова отричано от хората.

Като фен на Галена и антифен на повечегодишното хаотично положение на кариерата на Преса - категорично и реално гласувам за ДА!

Преслава е там от доста време.

Пееща, запомняща се, харизматична. Първа лига, точно до Десислава, Азис, Ивана и Глория.

Едно от най-големите имена в българската музика в последните години. Всякаква може да е, но това не подлежи на обсъждане.

Много ясно, че да. Има си златните хитове от едно време, има си и актуални песни. Даже вярвам, че като стане въпрос за чалга, на всеки му изскачат Преслава и Галена в съзнанието. ;)

Преслава е продукт на друго време, но според мен се нарежда до големите имена. Актуална е все още. Просто трябва да утвърди този си статут с голям концерт, по-сериозно поведение и повече песни, които да прилягат на този неин глас. Има шанс някой ден да бъде легенда, от нея зависи как ще се позиционира и дали след години ще има уважението на различни прослойки. Трябва да спре да разчита на късмета си, да беснее за признания и да поизчисти имиджа си. Преди години пееше от сърце, с това спечели хората. От няколко години го прави за състезанието, което е твърде себично и комерсиално. Трябва да го надживее това и тогава кариерата й ще тръгне в друга посока. Тя е от типа певици, които при наличието на муза правят чудеса, нека не пренебрегваме и това. Така че, да се стяга.

Преслава е там от доста време.

Пееща, запомняща се, харизматична. Първа лига, точно до Десислава, Азис, Ивана и Глория.

Поне от 7-8 години е там, просто защото е все още актуална и това не се оценява. Реално има по-големи постижения в някои аспекти от тези, които се водят безапелационно сред най-големите.

Поне от 7-8 години е там, просто защото е все още актуална и това не се оценява. Реално има по-големи постижения в някои аспекти от тези, които се водят безапелационно сред най-големите.
Да, повече е ревала за награди! В това определено е с по-големи постижения от тези, които не само се водят, но са най-големите! :gun_bandana:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...