Jump to content

Препоръчани коментари

До финалния етап на годишната класация на Signal.bg за попфолк хитове достигнаха 10 песни. Може да гласувате за 3 от тях до 16 февруари 2017 година.

Ето и кои парчета ще се борят за хит на 2017 година:

Азис - Мотел

Галена - Moro mou (Бебето ми)

Галин и Емануела - 5,6,7,8

Деси Слава и Джордан - Ангелите плачат

Джена - Коя

Емануела - Без чувства

Камелия и Гъмзата - Дразни ме

Лорена - Ако можеш

Преслава - Не се изтриваш

Яница - Изкушение

Лорена какво търси в надпревара за хит на 2017? :mf_surrender:

Феновете на Галена я бутнаха там.

До финалния етап на годишната класация на Signal.bg за попфолк хитове достигнаха 10 песни. Може да гласувате за 3 от тях до 16 февруари 2017 година.

Ето и кои парчета ще се борят за хит на 2017 година:

Азис - Мотел

Галена - Moro mou (Бебето ми)

Галин и Емануела - 5,6,7,8

Деси Слава и Джордан - Ангелите плачат

Джена - Коя

Емануела - Без чувства

Камелия и Гъмзата - Дразни ме

Лорена - Ако можеш

Преслава - Не се изтриваш

Яница - Изкушение

На Лорена не би трябвало да се бори чак за хит на годината. Изкушение на Яница също не стана кой знае колко голям хит. На Преслава пък излезе в края на годината.

Нищо против Лорена, но "Ако можеш" нито е някаква уау песен, нито е имала време да се върти и наложи! Тя не излезе ли броени дни преди 31.12?
Нищо против Лорена, но "Ако можеш" нито е някаква уау песен, нито е имала време да се върти и наложи! Тя не излезе ли броени дни преди 31.12?

Аре ся, един път се оплакваме как нямало нови имена в жанра, а като такова успее да се докопа до няква позиция някъде, веднага се почва таа ко праела там.

Има фенове жената, влезнала е в подборката.

Аре ся, един път се оплакваме как нямало нови имена в жанра, а като такова успее да се докопа до няква позиция някъде, веднага се почва таа ко праела там.

Аз обясних, че нямам нищо против нея, дори я подкрепих в категорията най-прогресиращ изпълнител за нашите награди. Но какъв хит на 2017 може да бъде "Ако можеш"? :mf_surrender:

Какъвто може да е "албум на годината" на Андреа, излезнал 3 дни преди нова година, или преди някои хитове на Преслава, излезели декември, и писани за песен на годината.

Та така и Лорена.

Според мен се е класирала заради многото Галенови които я слагат на второ/трето място. Рано и е за собствена фенска маса.

Защо да и е рано, открои се жената, харесва се, с Галена или без - факт е, че се открои. Те и други правиха дуети с по-големи имена, ама не им се получи. Ваня само с Глория още не направи дует, ама.... ама.

Смях в залата. Особено с откриваща категория Инфлуенцър. Както гледах че питат на друго място, това човек болен от инфлуенца ли е?

На Лорена не би трябвало да се бори чак за хит на годината. Изкушение на Яница също не стана кой знае колко голям хит. На Преслава пък излезе в края на годината.

+1

Лорена и Яница нямат място дори в топ 20. Яница можеше да присъства по уместно с парчето и с Галин. Изкушение е яка, но дори и сезонен хит не бих я нарекъл. На Лорена е добра песента но все още няма популярност за да е там.

Битката ще бъде между Не се изтриваш и Моро му. Миналата година така Деси им отне под носовете Попфолк хит на годината с И на всички като теб. Явно не са виждали пресовите и галеновите конкуренция в Деса и са я слагали на второ и трето място и я изведоха на първо. Дано Ангелите да е в топ 3. Не е изключено

Битката ще бъде между Не се изтриваш и Моро му.

Според мен трябва да спечели "Моро му". Много харесвам песента на Преслава, но както казах не смятам за редно песни появили се в края на годината да се борят за годишен хит.

Според мен трябва да спечели "Моро му". Много харесвам песента на Преслава, но както казах не смятам за редно песни появили се в края на годината да се борят за годишен хит.

Но повечето години печелят песни появили се последното тримесечие. Реално Мотел е победителя. Иначе и Морото и Не се изтриваш биха били достойни за победители. Хем мегахитове, хем авторски

Но повечето години печелят песни появили се последното тримесечие. Реално Мотел е победителя. Иначе и Морото и Не се изтриваш биха били достойни за победители. Хем мегахитове, хем авторски

Мотел също е уникална песен и заслужава да спечели. Няма да ме е яд ако стане тя. С нея видяхме, че публиката има интерес към това типично фолк звучене, което в последните години се загуби.

Къде е "Ме густа", "Не се изтриваш" трябва да спечели тук. Яница си е съвсем на място, това е една от най-хубавите песни изобщо през годината. Иначе най-честно е "Мотел", но толкова да омръзна и опротивя...

Интересно. Точно ти беше човека, който лансираше идеята, че Моро Му била еднодневка, дет се вика, а сега я наричаш "мегахит". Типична Риба.

Интересно. Точно ти беше човека, който лансираше идеята, че Моро Му била еднодневка, дет се вика, а сега я наричаш "мегахит". Типична Риба.

Ти нещо различно очакваш ли от фен на Фатмата и омаловажаващ топ статуса на Яница?

Ти нещо различно очакваш ли от фен на Фатмата и омаловажаващ топ статуса на Яница?

Да не си и ти фен на Яница? :helpsmilie:

Еми не е от калибъра на Мотел но си е сред хитовете на годината. Не съм лансирал идеята , че е еднодневка, а че я прехвалвате от лятото че хита на годината бил в Галена, а реално има поне още 6-7 песни които са над или наравно с нея. Всяко от тези 6-7 биха били достойни победители. Вие просто когато някой не напише за Галена, че е най, откачате и виждате смъртен враг в лицето на всеки който не я смята за лидерката.

Да не си и ти фен на Яница? :helpsmilie:

Не, ма почна да ме кефи от клипа с лампата насам :)

Или по точно почна пак да ме кефи, щото и бях нещо като фен още навремето. Ся тряя се сетя коя песен ми се беше откроила точно.

За мен "Moro mou" е най-добрата песен за 2017 година, а и е тотален хит. Още настръхвам като я слушам, а това не ми се е случвало с песен на почти година, която слушам непрекъснато. Обаче реално "Мотел" е Хитът на годината. Няма как някоя от останалите песни да се сравнява с успеха на това парче, защото тук говорим за балкански хит.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...