Jump to content



Хит на м. Януари


Януарска класация на форума  

84 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Интересни неща чухме още в началото на годината. Мисля в края на всеки календарен месец да правя подобна анкета и в края на годината 12-те победители да се състезават във финална анкета за "Хит на Рамания 2018":

 

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 35
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Райна, разбира се. Най-големия хит е при нея, въртят я наравно с песни на Емануела, Галена и т.н.т, което за Райна голям скок, предвид, че доста години не я въртяха по клубовете, дори и с ретро.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Райна, Десислава и Джордан, Ивана- в този ред. На Емануела попринцип върви най-добре с гледанията, но лично на мен не ми допада като песен и не виждам голям потенциал в нея. Изброените три са по-добри. Най-качествена от всичките е на Емилия, но тя не се очертава като хит.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Реално хита е при Емануела, Деса се провали а песента е Райна е леко прехвалена, нищо че и на мен ми харесва най много от посочените.Песните от края на годината(#ПростоШоу, Не се изтриваш,#MeGusta, Шушана...) все още са по големи хитове от тези.

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...