Jump to content

Препоръчани коментари

• 3 weeks later...
Тия дни, по Нова Година - дано! :D

Да, чакай сега първо да си тръгнем от Франция, после ще се отбием в Холандия, а сетне и малко у Гърцията, ако има циганско лято.

После може и на някои планина тука да отдъхнем от другите почивки, че то не е лесно. :1000 (29):

Майтапът настрана, ама не е смешно вече.

Сподели в други сайтове

Да, чакай сега първо да си тръгнем от Франция, после ще се отбием в Холандия, а сетне и малко у Гърцията, ако има циганско лято.

После може и на някои планина тука да отдъхнем от другите почивки, че то не е лесно. :1000 (29):

Майтапът настрана, ама не е смешно вече.

Сякаш и за Емилова няма време от толкова натоварена ваканционна програма! :D

Сподели в други сайтове

Бях чела статия, че книгата скоро ще бъде пусната за печат. Може би е готова.

Дано да я съчетае с албум и още инициативи.

Сподели в други сайтове

Дано да я съчетае с албум и още инициативи.

Аз имам съмнения колко ще е интересна тази книга, като знам Глория как от години дрънка едно и също. И сега остава да го прочетем и в книгата й. :1000 (29):

Въпреки това ще си я купя.

Сподели в други сайтове

Нека не бързаме с изводите. Може пък да изненада с нещо. Все пак книга е. И аз мернах статията.

По ми е интересно какво я е накарало точно сега да си пусне мемоарите... Силно се надявам да не се приеме като бенефис.

Обикновено хората пускат биографии в по-зрели години, преклонни, хайде да кажем. Със сигурност има много какво да каже и със сигурност ще звучи разумно, въпросът е да не четем и там историите със импресарките, вариететата, запознанството със Слави и Митко Димитров, турнето в Сърбия с оркестър "Извор" и подобни до болка познати неща.

Сподели в други сайтове

Със сигурност ще ги спомене, но дано да има и друго. Може би бърза да издаде мемоари, преди да ги е забравила, хаха. Може да е първа част, след 20 години да пусне втора.

Сподели в други сайтове

Странно, още няма коментари. А до сега като се пусне песен на Глория първо тук влизам да чета мнения. Този път нищо...

Сподели в други сайтове

Най- хубавия The Best в дискографията на Глория .

Този бестов албум е най-хубавия бестов сборен албум спроед мене първо защото песните са презаписани от първите два албума "Щастието е магия " и "За добро или зло " .

Невероятната модерна за времето си обложка на която прилича на световно известната певица Шер , уникалните текстове които сама си е писала и музика през последните първи пет успешни години от музикалната си кариера .

Песента "Нека останем приятели" която не е влезнала в първия албум поред причини намира място в този албум а и който е успял да си купи диска в диска има бонус оригинален инструментал на хита "Сто процентова жена ".

Ех, какви албуми на времето се правеха а сега чакаме за албум през две три години при някой и повече !

Споделям с вас корицата на албума на Глория "The Best" издаден през май 1999 - та година

Фотограф : Иван Неделчев и Христо Димитров

Дизайн : Denon Color гр.Русе

Дрехи : "Хрисмил" - фирма за платове и облекла гр. Русе

Грим : Силвия Начева

Коса : Константин Йорданов - Салон за красота " Принцес " гр.Русе

res_b086367ea843fc8cf71e3af6cefd7bce_fullJRFemDZAvU0KDi9qHDpZ1539511918.jpg

Сподели в други сайтове

Нека не бързаме с изводите. Може пък да изненада с нещо. Все пак книга е. И аз мернах статията.

По ми е интересно какво я е накарало точно сега да си пусне мемоарите... Силно се надявам да не се приеме като бенефис.

Обикновено хората пускат биографии в по-зрели години, преклонни, хайде да кажем. Със сигурност има много какво да каже и със сигурност ще звучи разумно, въпросът е да не четем и там историите със импресарките, вариететата, запознанството със Слави и Митко Димитров, турнето в Сърбия с оркестър "Извор" и подобни до болка познати неща.

ха-ха-ха

Дано надявам се да разказва за живота си , да разкзва историй покрай създаването на най-големите си хитове в музикалната кариера , най-после да сподели какво се е случило с Илия че са се разделили по такъв начин и да поразкаже за това , как баба недка и дядо георги са я възпитавали , разкази и спомени от детството , забавни ситуаций в първите години на кариерата й . Но ако е хит калекшан от "Нов Фолк" интервюта ще вдигнем ръце! ха-ха

Сподели в други сайтове

Аз съм много доволен от баладата. Точно такава не е имала, по-интересна е. Не знам защо винаги казва, че предпочитала бързите песни, а баладите ѝ са най-големите нейни хитове. Да, най-големите са, но защо да предпочита бързите песни - то си личи, че е в баладите е себе си, минават през нея, подбира ги. Аз съм ЗА една компилация с балади.

Кой ви е топ 5 от нейните балади?

На мен ми е:

1. Ангел с дяволска душа

2. Не остарявай, мамо

3. Носталгия

4. До последната сълза

5. Очи като звезди/Иди си, тъга/За добро или зло/Откраднат миг

Даже "Иди си, тъга", "Вика моята душа", "Очи като звезди" и някои други по-тежки за изпълнение съм сигурен, че само тя може да ги изпълни с тоя диапазон.

Просто за мен Глория е с най-добрия глас в чалгата, но все още не е показала максимума, на който е способна.

А за книгата и албума... Ще е яко до края на годината да има нещо налице, но явно тя си следва някаква своя схема. С пришпорване не става.

Сподели в други сайтове

Аз съм много доволен от баладата. Точно такава не е имала, по-интересна е. Не знам защо винаги казва, че предпочитала бързите песни, а баладите ѝ са най-големите нейни хитове. Да, най-големите са, но защо да предпочита бързите песни - то си личи, че е в баладите е себе си, минават през нея, подбира ги. Аз съм ЗА една компилация с балади.

На мен ми е:

1. Ангел с дяволска душа

2. Не остарявай, мамо

3. Носталгия

4. До последната сълза

Даже "Иди си, тъга", "Вика моята душа", "Очи като звезди" и някои други по-тежки за изпълнение съм сигурен, че само тя може да ги изпълни с тоя диапазон.

Просто за мен Глория е с най-добрия глас в чалгата, но все още не е показала максимума, на който е способна.

А за книгата и албума... Ще е яко до края на годината да има нещо налице, но явно тя си следва някаква своя схема. С пришпорване не става.

Дано не се окаже, че вече сме чули почти всичките песни - все пак тази година пусна 7, от последните години има още няколко и май са към 14-15 общо... Току-виж пусне един клип до края на годината, и/или някое слайдшоу и това да е за тоя албум :D

От баладите й сякаш само Ако те няма ми се е отличила и ми е допадала. Повече ми въздействат умерените й песни.

Сподели в други сайтове

На мен ми е:

1. Ангел с дяволска душа

2. Не остарявай, мамо

3. Носталгия

4. До последната сълза

"Любовта настоява " е песен която може да те докосне , всеки е искал след раздяла да има още един миг красив споделен с човека на които е държал малко или много и обичал . Песента е уникална и тя лично е писала текста в емоционален момент за нея . Най-хубавите песни са изстраданите !

Сподели в други сайтове

Може да преиздаване на специален брой за нея, плюс дописване относно последните години.

Азис първи издаде книга, но май беше някаква научна фантастика

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...