Jump to content

Препоръчани коментари

майка ти е фалшива :mf_surrender: ще се кефи на най-големите бездарнички в тоя жанр и ще обсъжда кой пял фалшиво

Още една Преси фенка излобя.

Попринцип си ми забавен, ама с тва намесване на майки и толково яростно защитаване на Преса падаш много ниско.

Абе уж сте интелигентни хора, бъдете малко над нещата.

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

майка ти е фалшива :mf_surrender: ще се кефи на най-големите бездарнички в тоя жанр и ще обсъжда кой пял фалшиво

Кака Кели се е изнервила?

Още една Преси фенка излобя.

Попринцип си ми забавен, ама с тва намесване на майки и толково яростно защитаване на Преса падаш много ниско.

Абе уж сте интелигентни хора, бъдете малко над нещата.

Щото говори пълни глупости. Как може да се кефиш на Галена и Камелия, дето грачат като гарги на живо и да коментираш кой е фалшив .. :mf_surrender: и Пайнер са пълни глупаци да им сложат плейбек :gun_bandana:

ооо нервни кризи на Феновете на ПРЕСА-ПЛЕЙБРКА . Преслава вече няма ГЛАС И ПЕЕ ФАЛШИВО !!!!

Не бих казал, че Преса е точно фалшива на това изпълнение, но Джена я надпява категорично. По-мощно, уверено и жегващо я изпълнява. Преслава някак глухо пее, липсва ми енергия. :D Но въпреки това като цяло изпълнението е добро, нямам идея защо са лепнали плейбека. :gun_bandana:

Щото говори пълни глупости. Как може да се кефиш на Галена и Камелия, дето грачат като гарги на живо и да коментираш кой е фалшив .. :mf_surrender: и Пайнер са пълни глупаци да им сложат плейбек :gun_bandana:

Ами грачеше-да. Сигурно като се е чула, тя сама е предложила

Ами грачеше-да. Сигурно като се е чула, тя сама е предложила

ми да :) ех дрогата не прощава и като пуши по 10 кутии на ден

ми да :) ех дрогата не прощава и като пуши по 10 кутии на ден

А някои и без дрога си грачат :3fdb8960598fa63e:

Калине, я се поуспокой малко! Разминаваш се с проценти, защото вече така процедираме, но при следващи изцепки, ще си починеш!

Стела, къде е бана за Кака Кели??? Мен ме бяхте баннали 8 дена за подобни изрази. Чакам да си свършите работата.

И двете пеят много добре даже повече ми харесва от студийния запис.Коментирай как накрая Джени я бутна с пръст по рамото за да пеят двете една срещу друга :3fdb8960598fa63e: Дует на 2017

Стела, къде е бана за Кака Кели??? Мен ме бяхте баннали 8 дена за подобни изрази. Чакам да си свършите работата.

Аз съм Вип личност.

-А.

Пробва ли някоя да те налази .. :Vishenka_05:

И двете пеят много добре даже повече ми харесва от студийния запис.Коментирай как накрая Джени я бутна с пръст по рамото за да пеят двете една срещу друга :3fdb8960598fa63e: Дует на 2017

Или Преси: Аз тепърва имам да пазя (за Павел) :3fdb8960598fa63e:

Аз съм Вип личност.

-А.

тази седмица Галена ще пуска нова песен ще чупи ли рекорда на Преси :Vishenka_05: . вече писах на админа ще рекламират навсякъде

тази седмица Галена ще пуска нова песен ще чупи ли рекорда на Преси :Vishenka_05: . вече писах на админа ще рекламират навсякъде

Едва ли ще помогне :3fdb8960598fa63e:

Не знам ще чупи ли рекорди, но искам ЧАЛГА. Класическа, брутална и ако трябва даже люта чалга. :1000 (29): Още един The Boss няма да ми понесе. Колкото и да се кефя на Галена, подобни песни ги слушам максимум 1 месец и сега не мога да я изтърпя до края даже, на концерта я превъртях. :1000 (24):

Предупреждетие има от Хриса.

Фиклена, коментирай колко яростно се кълнеше, че "Не се изтриваш" няма да има 10 млн. до края на годината, а всъщност ще ги направи! :3fdb8960598fa63e:

Аз съм Вип личност.

-А.

Преси:Тук Преслава пази..

Джени:И Джена , И Джена ..

Култово изпълнение!Кеф ми беше да ги гледам.Преси нямаше такава химия с Анелия като изпълняваха "Няма да съм друга" :3fdb8960598fa63e:

Не знам ще чупи ли рекорди, но искам ЧАЛГА. Класическа, брутална и ако трябва даже люта чалга. :1000 (29): Още един The Boss няма да ми понесе. Колкото и да се кефя на Галена, подобни песни ги слушам максимум 1 месец и сега не мога да я изтърпя до края даже, на концерта я превъртях. :1000 (24):

В тоя форум много разбирачи бе еййй.Преслава проби единствено с ГЛАС , а не с разни клипове или разни спонсори и до ден днешен е в топа.

Версията на Емилия е добра , но има много преработка на гласа й и затова бледнее пред Пресовата.

http://kachisnimki.com/image.php?di=SG1Q

Тук чучалото пази

според теб жени като Преслава трябва ли да имат деца ?

Фиклена, коментирай колко яростно се кълнеше, че "Не се изтриваш" няма да има 10 млн. до края на годината, а всъщност ще ги направи! :3fdb8960598fa63e:

Кейли 8 декември мина още ли си пиян ? АБСУРД ДА ПРАВИ 10 млн. ДО 31 ДЕКЕМВРИ.

7 841 175 показвания а останаа само 21 д.

46 ХИЛ.

2 ХИЛ.

:mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Кейли 8 декември мина още ли си пиян ? АБСУРД ДА ПРАВИ 10 млн. ДО 31 ДЕКЕМВРИ.

7 841 175 показвания а останаа само 21 д.

46 ХИЛ.

2 ХИЛ.

:mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Какво ненормално има? С точно по 100к на ден и ще ги направи (сега прави около 120 к).

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...