pacho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Коооолко нагласено.... пълен потрес. Даже няма да го гледам докрая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Смених канала. Самодоволната муцуна на рицаря на печалния образ ми идва в повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Джиноооо ❤❤❤❤❤ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Джиноооо ❤❤❤❤❤ Ти си луда. Нагласено! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ти си луда. Нагласено! По-лошото е, че не е нагласено. Кефят му се девойките и младежите, нали и те са като него - "училището не е за тях". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Тоя гелосан циганин ли спечели? Потрес! Поне свърши тая простотия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Голям хейт отнася. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 По-лошото е, че не е нагласено. Кефят му се девойките и младежите, нали и те са като него - "училището не е за тях". Това няма нищо общо... Не всички не четем книги и не учим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Всички си станаха. Само Коце, Луна и Нордел останаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Всички си станаха. Само Коце, Луна и Нордел останаха Завистливи са, как ще останат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Това няма нищо общо... Не всички не четем книги и не учим. Има, има, по идолите им ще ги познаете. Човекът не може да чете на български език, не знае кой е президентът ни. Гротеска пълна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Има, има, по идолите им ще ги познаете. Човекът не може да чете на български език, не знае кой е президентът ни. Гротеска пълна. И много по-големи простаци са били харесвани, нали? Луна спечели скункс :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 И много по-големи простаци са били харесвани, нали? Луна спечели скункс :1000 (29): Не знам кои са тези по-големи простаци. Сещам се за Златка например, която супер много се промени след Брадъра към добро. Разбра, че трябва да развива общата си култура и т.н. А Джино повтори хиляди пъти как нищо не е научил за себе си и как не го е срам от незнанието му, което е фрапиращо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Това е формат за поведение, не "Стани богат". Не одобрявам в никакъв случай това, че Джино не чете и се "гордее" с това, но пък е изключително възпитан и реагира адекватно във всяка ситуация, а това е нещо, което не се учи. Не ми е идол за подражание, също както при Тото виждам лошите му черти, но когато ги сложиш на кантар с добрите, вторите надделяват. Честита победа и се радвам, че мнозинството от гласувалите е било разумно да не повярва на съшитите с бели конци интриги на Диньо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Еееее, аз се надявах измежду тия да спечели Фънки! А сигурно пак тоя зализаният ще спечели. И аз. Най-различния и готин участник изобщо в целия сезон, Динко също беше готин. Само аз ли не разбрах, защо Джино е постоянно намусен и гледа като прясно изнасилен ПОСТОЯННО. Във всички ситуации... Все тая. А изказването на Луна беше потрес Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Само аз ли не разбрах, защо Джино е постоянно намусен и гледа като прясно изнасилен ПОСТОЯННО. Във всички ситуации... Все тая. А изказването на Луна беше потрес Щото си мисли, че така е готин явно. Не го ли виждаш къв е комплексар, нищо не е взел от тая Америка - зализан, черен, злата, пухчета - пълен селяк..., че и прост на всичкото отгоре. Как може някой да симпатизира на човек, който казва, че не четял книги, щото не се занимавал с училище. Той има точно 50 думи в речника си. К'ъв идол е тоя, каква звезда, какви 5лв. какъв характер показа, какви отношения в къщата, каква позиция в скандали и обсъждани теми? Имаше един коментар да връчат награда и на дивана в къщата. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Единственият адекватен образ във формата възтържествува над селянията и простотията. В такива моменти се заблуждавам, че за България има надежда. За жалост рядко се случва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Язък, че публиката не го освирка масово! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Точно в такива моменти осъзнавам, че България е зачеркната от картата на света. Самият факт, че бесния ямболски селяндур и зализаната чалгатреса с трите изречения останаха след Захажаева и Фънки е показателен колко точно сме обречени. Пълен цирк. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Потресен съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Щото си мисли, че така е готин явно. Не го ли виждаш къв е комплексар, нищо не е взел от тая Америка - зализан, черен, злата, пухчета - пълен селяк..., че и прост на всичкото отгоре. Как може някой да симпатизира на човек, който казва, че не четял книги, щото не се занимавал с училище. Той има точно 50 думи в речника си. К'ъв идол е тоя, каква звезда, какви 5лв. какъв характер показа, какви отношения в къщата, каква позиция в скандали и обсъждани теми? Имаше един коментар да връчат награда и на дивана в къщата. :1000 (29): В миналия сезон не беше толкова намусен и гледащ като прясно изнасилена овца, в тоя е направо сраснат с диваните и пердета. Хубаво, че Ямболията го стресна малко, та да му чуем меденото гласче на Джинко Ташев поне последните 2 дни. Ако предния сезон имаше някаква причина да спечели, то тук-не. Моите победители са Фънки, Захажаева и Динко, но най-вече Фънки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Това е формат за поведение, не "Стани богат". Не одобрявам в никакъв случай това, че Джино не чете и се "гордее" с това, но пък е изключително възпитан и реагира адекватно във всяка ситуация, а това е нещо, което не се учи. Не ми е идол за подражание, също както при Тото виждам лошите му черти, но когато ги сложиш на кантар с добрите, вторите надделяват. Честита победа и се радвам, че мнозинството от гласувалите е било разумно да не повярва на съшитите с бели конци интриги на Диньо. Кратко и ясно. Подкрепям напълно. Джино е по-малкото зло от другите. Фалшив или не, рицар на печален образ или не - всякакви клишета могат да се измислят, но заслужава повече от другите. Що се отнася до грамотността и начетеността - тя няма да го направи повече човек, но ще му помогне, и ако поиска, може да навакса пропуснатото винаги. Другите със сигурност няма да наваксат обаче с обноски. А тези, които уж много са чели и не знам какво, не видях това как им е повлияло благотворно. Цял сезон простотия, агресия, алкохол, инфантилност, каруцарщини. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Явно точно някой каруцар трябваше да спечели за да са доволни. Или психично болни, като Луна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Ами спечели достатъчно прикрит каруцар, би трябвало доста да са доволни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Кратко и ясно. Подкрепям напълно. Джино е по-малкото зло от другите. Фалшив или не, рицар на печален образ или не - всякакви клишета могат да се измислят, но заслужава повече от другите. Що се отнася до грамотността и начетеността - тя няма да го направи повече човек, но ще му помогне, и ако поиска, може да навакса пропуснатото винаги. Другите със сигурност няма да наваксат обаче с обноски. А тези, които уж много са чели и не знам какво, не видях това как им е повлияло благотворно. Цял сезон простотия, агресия, алкохол, инфантилност, каруцарщини. Никога не съм предполагал, че ще съм за Джино! Но след излизането на Луна, се пренасочих към него - може да е тъп, но поне не е нагъл пияница и наркоман, нито псевдоспасител. Истинската победителка си остава Лунето! Само за нея ще се говори и занапред, другите никой няма да ги помни, че са участвали. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари