Willy Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Рекордът на Галя е разбит. В момента Не се изтриваш има 293к гледания. До 18 ще 400к. Преслава ги размаза по всички параграфи! 320k са вече, с 15,200 харесвания, подчертавам. За рекорда с Джена дето имаха 400к с 11к харесвания винаги ще си мисля че има нещо гнило там, но този път смаза, браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Още 2 х 1 000 000 и 1 х 2 000 000 от Глория Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Неадекватницата сладка тя. Абсурд! Тя си е перманентно "на отскок". По рождение си има една-две ракийки. Ако допълнително вземе нещо за стимул, тогава не знам що за неадекватна ще е... :1000 (29): В последно време нещо и аз започнах да ставам като Деса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Мислите ли, че Пресли може да направи половин милион за денонощие? Вече има почти 400к, а остават над 5 часа до 18 ч. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Мислите ли, че Пресли може да направи половин милион за денонощие? Вече има почти 400к, а остават над 5 часа до 18 ч. Да! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Мислите ли, че Пресли може да направи половин милион за денонощие? Вече има почти 400к, а остават над 5 часа до 18 ч. Пак когато се канеха да я затрият от А листата смаза с гръм и трясък.Това само Пресли го може Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Мислите ли, че Пресли може да направи половин милион за денонощие? Вече има почти 400к, а остават над 5 часа до 18 ч. така ще е като рекламира на сто места ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Пак когато се канеха да я затрият от А листата смаза с гръм и трясък.Това само Пресли го може Същински феникс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 така ще е като рекламира на сто места ! Къде е рекламирала? Нито в инстаграм има реклама, нито във фейсбук. Само да напомня, че TheBoss имаше и на двете места Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Къде е рекламирала? Нито в инстаграм има реклама, нито във фейсбук. Само да напомня, че TheBoss имаше и на двете места Как смееш да говориш такива глупости! Дъ босс е такъв световен не-чалга хит,че рекламите му са под нивото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Колко беше рекорда на Азис за чалгата, 490K ли? Петя като нищо ще го мине и него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Още 2 х 1 000 000 и 1 х 2 000 000 от Глория И още ще има. ”Можеш ли да ме обичаш” и ”Криле” още малко и ще направят милион, ”Прегърни ме” също. Поне са си нейни гледания и към всяка песен има приличен интерес. Мале, така ми се иска да заложи на Ганев за нова песен или на Биолчев и да гръмне яко... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Как така Преслава още не е влязла в световната класация за клипове в YouTube, по мои изчисления трябва да е някъде между 400 и 450 място? И при Азис беше така, мисля че и тогава бях попитал, но не помня отговора. Не зачитат български клипове ли? Или трябва да ти е потвърден канала, за да те имат за нещо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Няма лошо да се дават пари за реклама, ама трябва да се отбележи все пак, че някаква част от гледанията не идват от страхотна музикалност и желание за слушане на съответната песен, а от реклама и в случая нежелана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Преслито пръсна ли ви дето много знаехте някои. Бяхте сигурни, че вече интерес към нея нямало. Та коя е лидерката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Преслито пръсна ли ви дето много знаехте някои. Бяхте сигурни, че вече интерес към нея нямало. Та коя е лидерката с клипове и песни като пада звезда да лидерка пак песен годината е при Галка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Най-сетне нещо интересно в поп-фолка. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 И още ще има. ”Можеш ли да ме обичаш” и ”Криле” още малко и ще направят милион, ”Прегърни ме” също. Поне са си нейни гледания и към всяка песен има приличен интерес. Мале, така ми се иска да заложи на Ганев за нова песен или на Биолчев и да гръмне яко... "На по-добрите стрелци" също има над милион общо от двата канала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Когато Соня Немска вадеше убийствени парчета на времето през далечната 2000 година.. като цяло Слави Трифонов имал все добри изпълнители! https://www.vbox7.com/play:69bbf1fc91 Максим също уникални песни имаше..жалко,че не продължи!! https://www.vbox7.com/play:a01e63f3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Вижте какво, от това голям хит няма да стане и го знаете прекрасно. Не ви разбирам усилията в момента... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Вижте какво, от това голям хит няма да стане и го знаете прекрасно. Не ви разбирам усилията в момента... Нещо не можеш да преглътнеш от факта, че Преса изкара песен, която е по - интересна от на твоята..свиквай, че Деса и тя с този дует те довърши тотално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Втори път, от това голям хит няма да стане. Бозичка за до Нова година. Нищо повече.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Втори път, от това голям хит няма да стане. Бозичка за до Нова година. Нищо повече.... Снощи като я чух песента и не ми хареса, но си позволих да я пусна пак и ми хареса..определено Преса се завърна ударно с тази песен....така, че колкото и да ти се иска..приеми факта и свиквай!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Трети път, специално за недоразбралите. От това голям хит няма да стане така, както не стана нито един пайнерски дует в последните години. Само приказки и броене в канал с 1 милион абоната. Хубаво е, че скоро ще има концерт, за да се уверите в същото. "Пада звезда" си е по-добра песен отвсякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 "На по-добрите стрелци" също има над милион общо от двата канала. Така е. Те сборно и клиповете на "Изсвирете нещо ударно", "Не лъжи на колене", "Обичай ме такава", "На мъжете, които не обичах" и др. също минават 1 000 000. Дори и на "Феникс ако се съберат някакви клипове клонят към 1 000 000. Но какво от това какви са им гледанията, след като са направени без реклама, а и има хора, които да ги слушат по концерти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари