Jump to content

Препоръчани коментари

"Песента" напр. не е качена.

Тя нито е излъчвана , нито я има в диска. ;)

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Тя нито е излъчвана , нито я има в диска. ;)

Сцената, Чуй ме и Ех море ... :beware_mods:

В неделя? Съмнявам се. :whistling: Рядко се случва в събота и неделя да пускат песни.

Брутална! :Vishenka_05:

Ах, уникална е тая мацка. Пее много, много яко !

За всички, които са забравили Ивана /края на клипчето/. :1000 (29): Пее си жената, изглежда още по-добре, може и песен до края на годината да има. :Vishenka_05:

Уникална Иванааа !!

Много, много добре изглежда.

"Песента" напр. не е качена.

Може би защото не е пята. :1000 (29):

На някой да му се намират с хубаво качество "Някой ден" на Десислава и "Не се променям" на Валя и Жоро?

Може би защото не е пята. :1000 (29):

На някой да му се намират с хубаво качество "Някой ден" на Десислава и "Не се променям" на Валя и Жоро?

Някой ден

Не се променяй

Ивана все едно е излязла на паша с овцете. :1000 (29):

ae24fb9d3818d26d.jpg

Абе, тази година ще има ли концерт за рождения ден на Планета? По принцип трябва да е края на следващия месец, а нищо не се чува.

Абе, тази година ще има ли концерт за рождения ден на Планета? По принцип трябва да е края на следващия месец, а нищо не се чува.

Като цяло от непроведените награди насам от Пайнер абсолютно нищо не се чува.

А от концерта във Варна насам все едно тая фирма не съществува.

Според мен трябваше да излъчат концерта от Варна - можеха да преобладават кадри на сцената + няколко близки плана на фенове от публиката и готово. С тия неизлъчени концерти се самопогребват, все едно сами признават провала си.

Според мен трябваше да излъчат концерта от Варна - можеха да преобладават кадри на сцената + няколко близки плана на фенове от публиката и готово. С тия неизлъчени концерти се самопогребват, все едно сами признават провала си.

Супер непрофесионално за 1 фирма, която гради имидж толкова години и се самопровъзгласява за лидер да излъчи концерт, на който ТОП певица открива, спонсорът е баничарница и публиката се брои на пръсти.

Ако го бяха излъчили не само ние щяхме да си пишем, че Пайнер е погребан, ами и цялата медийна сфера.

Тази фирма трябва да се закрие, какви рождени дни, какви награди.

Всички изпълнители си плащат самостоятелно за всичко, уреждат си екипи, организират целият процес, накрая някой излиза и ти взема процент от хонорар. На базата на какво? Какво е дал, освен една ротация по телевизията, която реално не знам дали служи за нещо, при положение, че по-голяма част от младите хора не гледаме телевизия и т.н. Изобщо, цялото това натягане и колко велика Империя, вече стои смехотворно.

Тази фирма трябва да се закрие, какви рождени дни, какви награди.

Всички изпълнители си плащат самостоятелно за всичко, уреждат си екипи, организират целият процес, накрая някой излиза и ти взема процент от хонорар. На базата на какво? Какво е дал, освен една ротация по телевизията, която реално не знам дали служи за нещо, при положение, че по-голяма част от младите хора не гледаме телевизия и т.н. Изобщо, цялото това натягане и колко велика Империя, вече стои смехотворно.

Е как така?

http://alpharesearch.bg/bg/marketingovi_iz..._auditoria.html

Според статистики, публикувани от Хари Я., Планета е най-гледаната музикална телевизия в България.

Коментарът е излишен. Пълна деградация.

Е как така?

http://alpharesearch.bg/bg/marketingovi_iz..._auditoria.html

Според статистики, публикувани от Хари Я., Планета е най-гледаната музикална телевизия в България.

Коментарът е излишен. Пълна деградация.

В България всеки, който има пари, може да си плати, за да може да е някъде. Така е навсякъде , във всяка област.

Във всички заведения, кафета, клубове, фитнеси и т.н., се върти Сити или The voice. Положението е такова.

В България всеки, който има пари, може да си плати, за да може да е някъде. Така е навсякъде , във всяка област.

Във всички заведения, кафета, клубове, фитнеси и т.н., се върти Сити или The voice. Положението е такова.

Реално е възможно да е така. Поп музиката се потребява основно от най-младите, които пък консумират в тубата и вбокс7. При 25+ гледат и телевизия. Въпрос на навици.

Между другото, наскоро гледах последователно няколко дни Планета. Любимата им песен е на Тотя... и Сафари. Демек най-неуспешните песни ги бутат в ефира си.

Реално е възможно да е така. Поп музиката се потребява основно от най-младите, които пък консумират в тубата и вбокс7. При 25+ гледат и телевизия. Въпрос на навици.

Между другото, наскоро гледах последователно няколко дни Планета. Любимата им песен е на Тотя... и Сафари. Демек най-неуспешните песни ги бутат в ефира си.

Програмата им е ужасно скучна, еднотипна и без никакво разнообразие. Въртят 3-4 песни на кръст, после 10 мин. реклама, с най-безсмислените неща и .т.н. Не знам коя нервна система би издържала на подобен тормоз, още повече да ти се налага да слушаш Тотя. :mf_surrender:

Аз Планета съм гледал само, когато излъчват концерт на живо.

Никога не ми е харесвал подбора на песните, който пускат, а предаванията им са останали някъде в 2001 година. За претенциите, които имат са си направо смешни.След като телевизията не струва и никой не я гледа, организирането на участич е единственото, което тая фирма може да направи за изпълнителите. Ето защо за Камелия, като певица, която винаги ще е канена по заведения, най-доброто решение беше да напусне. Същото могат да си позволят още куп други, но не им стиска, което е жалко.

Ето, че и Андреа, която не е със статута на Кама се оправя и има доволна бройка участия.

И в началото на месеца само тия 4 песни въртяха, по стечение на обстоятелствата гледах 4 дни на едно място, където бях. Явно нищо не е излизало след това...

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...