Jump to content

Препоръчани коментари

музика: Радомир Кишев и Преслава
аранжимент: Радомир Кишев
текст: Росен Димитров
режисьор, сценарист и оператор: Георги Марков
  • Отговори 153
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Засега не ми харесва... клипа - ужасен. Но иначе е красива там около чувалите от клипа на "Нокаут"

Песен като за Юнона..

За клипа, явно доста е гледала клиповете на Яница.

Много слабо.

Смаза. Страшен клип!!!

Никаква рима в припева, но музиката е супер свежарска и веднага ми се наби.

Проект на ниво Ваня.

Куплетите са много силни, но има много слаби моменти в песента. Клипа е убиец, умрях от смях. Това с чувалите на края как полетяха ме разби. Милата лошо и е станало, че трябва 2 визии да смени. :3fdb8960598fa63e:

Кефи ме. Не е някаква УАУ песен, но става, дано да е grower.

Преслава продължава с поредицата от слаби песни. С подобни проекти, на малкият пръст на Галена не може да стъпи.

"Без теб" ме кефи 50 пъти повече от тази помия.. ОТВРАТ

"Без теб" ме кефи 50 пъти повече от тази помия.. ОТВРАТ

Проблемът е в твоя тИливизУр.

Супер е песента, много ми хареса. Похвално, че е съавтор на музиката! Изпипан текст, изненадващо за Росен, и темата е различна като за Преслава. Изобщо много е мелодична, може да е нещо Уау, но поне няма цигански вокали, а малко инструменти и си е типичен попфолк. И клипът става за гледане, което за Преслава си е супер.

Доволен съм!

Постарала се е за клипа. Песента не е лоша също! Като за Преслава е ок! :Vishenka_05:

Забележката ми е към текстовете й. Аман от нейните любовни драми, псувания, чупения и раздели. Как не смени малко тематиката. Иначе музиката е готина, малко ретро фолк пиниз.

Песента общо взето ми харесва, макар и да е стандартно парче, правено за дискотеките. Може и да се наложи.

При клипа ми се струва, че този път се е бръкнала за малко по-скъпо изглеждащ продукт, но толкова ли не можеше да си доплати за специални ефекти за вълните, вместо да ползва чували? :1000 (29): На плочката го е направила.

Имала е и по-добри попадения, но ми харесва. Мааалко ударно ми липсва в аранжимента. Клипът няма какво да се коментира, знаем я, че не залага на това. Идеята с найлона вместо вода е яка, но малко лошо реализирана.

Като цяло е 6

:)

Забележката ми е към текстовете й. Аман от нейните любовни драми, псувания, чупения и раздели. Как не смени малко тематиката. Иначе музиката е готина, малко ретро фолк пиниз.

Музика: Радомир Кишев и Преслава

Над 1000 like за 30 минути - кралица!

Песента е доста ударна и зарибява след няколко слушания. Можеше и малко повече да се напъне, но се надявам да стане хит.

Това с чувалите ме разби от смях, ужас :roll1:

Само аз ли не видях визията, с която анонсира проекта, в самия клип?

Като видях обложката казах си - Браво постарала се е, направила е силен клип. Ама не, просто тези чаршафи вместо море са много мизерни.

Песента средна работа..

Единствено Преса е много красива в клипа.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...