Andrew Cunanan. Публикувано на Април 8 Report Сподели Публикувано на Април 8 До каква степен сте емоционални, има ли нещо, което да ви разплаче? Кога последно плакахте? За какво? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 8 Report Сподели Публикувано Април 8 Плача много рядко и то било само за тези, които не са сред нас... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 8 Report Сподели Публикувано Април 8 Плача много рядко и то било само за тези, които не са сред нас... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 8 Report Сподели Публикувано Април 8 Не плача. Научил съм с времето да владея емоциите си и бъда хладнокръвен. Видях само позитиви от тези промени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 8 Report Сподели Публикувано Април 8 Какво е това? Не разбирам това понятие "плач" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 8 Report Сподели Публикувано Април 8 Да и от тъга и от гняв! Последно за котката ми Памела, преди това за вуйчо ми, края на август за гълъбите ми. Общо взето си поплаквам, но човек не може да ме нарани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 8 Report Сподели Публикувано Април 8 Много често. И то не защото съм някакъв лигльо. Просто съм емоционален и съм на мнение, че когато човек изпитва някаква емоция, е редно да я изкарва навън, а не да я задържа в себе си или да се прави на мощен и непробиваем винаги. По принцип съм корав като човек, чужди са ми всякакви депресии и залитания в зависимости или подобни работи, но просто си изразявам емоциите без остатък и си ми личат. За плаченето - при успех, когато съм неразбран или като се сетя за някой починал близък... Редовно и музика и филми ме разчувстват. И супер силно харесвам и подкрепям емоционалните и сърцати хора. С дебили трудно се спогаждам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 8 Report Сподели Публикувано Април 8 Много често. И то не защото съм някакъв лигльо. Просто съм емоционален и съм на мнение, че когато човек изпитва някаква емоция, е редно да я изкарва навън, а не да я задържа в себе си или да се прави на мощен и непробиваем винаги. По принцип съм корав като човек, чужди са ми всякакви депресии и залитания в зависимости или подобни работи, но просто си изразявам емоциите без остатък и си ми личат. За плаченето - при успех, когато съм неразбран или като се сетя за някой починал близък... Редовно и музика и филми ме разчувстват. И супер силно харесвам и подкрепям емоционалните и сърцати хора. С дебили трудно се спогаждам. +150 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 8 Report Сподели Публикувано Април 8 Зодия рак съм, мисля че говори достатъчно 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 8 Report Сподели Публикувано Април 8 Редовно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 8 Report Сподели Публикувано Април 8 Зодия рак съм, мисля че говори достатъчно +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 8 Author Report Сподели Публикувано Април 8 Много често. И то не защото съм някакъв лигльо. Просто съм емоционален и съм на мнение, че когато човек изпитва някаква емоция, е редно да я изкарва навън, а не да я задържа в себе си или да се прави на мощен и непробиваем винаги. По принцип съм корав като човек, чужди са ми всякакви депресии и залитания в зависимости или подобни работи, но просто си изразявам емоциите без остатък и си ми личат. За плаченето - при успех, когато съм неразбран или като се сетя за някой починал близък... Редовно и музика и филми ме разчувстват. И супер силно харесвам и подкрепям емоционалните и сърцати хора. С дебили трудно се спогаждам. С мен лесно се разбираш, нищо че съм дебил! Впрочем ти беше последният, който ме разплака истински ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 Едни тв новини ме разплакват... Под твърдата черупка, поглед и черни одежди, има емоционална личност. Филм или песен също могат. Дума. Прегръдка. Последния път беше снощи. Щерката замина на ваканция с баща си и ми каза, че много ще й липсвам и ще мислела за мен. Да съм й напръскала любимия плюшен Мики с моя парфюм, да носи аромата ми със себе си и да спи с него. О, боже... Изглеждам твърда и студена, преминах през доста тежки ситуации в живота си, научих се да крия емоция. Но да я спирам не успях да се науча... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 Да, когато режа лук. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 9 Author Report Сподели Публикувано Април 9 Да, когато режа лук. И аз, даже последният път се порязах 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 С мен лесно се разбираш, нищо че съм дебил! Впрочем ти беше последният, който ме разплака истински ) Не мисля, че си дебил. Аз съм ти казвал какво не одобрявам и съжалявам, че съм те разстроил така онзи път - не съм целял това. Ще се радвам, ако мнението ми тежи поне малко за теб, защото може да сме във форум, но аз не гледам на хората така, а гледам от когото каквото мога да науча и съответно и аз да помогна на някого. За това сме хора, певиците са ми последна грижа. Едни тв новини ме разплакват... Под твърдата черупка, поглед и черни одежди, има емоционална личност. Филм или песен също могат. Дума. Прегръдка. Последния път беше снощи. Щерката замина на ваканция с баща си и ми каза, че много ще й липсвам и ще мислела за мен. Да съм й напръскала любимия плюшен Мики с моя парфюм, да носи аромата ми със себе си и да спи с него. О, боже... Изглеждам твърда и студена, преминах през доста тежки ситуации в живота си, научих се да крия емоция. Но да я спирам не успях да се науча... Кака е номер 1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 Не плача. Научил съм с времето да владея емоциите си и бъда хладнокръвен. Видях само позитиви от тези промени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 Не плача. Научил съм с времето да владея емоциите си и бъда хладнокръвен. Видях само позитиви от тези промени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 В последните 7 години съм плакал точно 2 пъти. А толкова сбогувания и моменти, и тъжни, и щастливи съм имал, особено в последната половин година, човек би си помислил, че бих показал малко повече емоция. Ама не. Просто не мога да се разплача и това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 Много често. И то не защото съм някакъв лигльо. Просто съм емоционален и съм на мнение, че когато човек изпитва някаква емоция, е редно да я изкарва навън, а не да я задържа в себе си или да се прави на мощен и непробиваем винаги. По принцип съм корав като човек, чужди са ми всякакви депресии и залитания в зависимости или подобни работи, но просто си изразявам емоциите без остатък и си ми личат. За плаченето - при успех, когато съм неразбран или като се сетя за някой починал близък... Редовно и музика и филми ме разчувстват. И супер силно харесвам и подкрепям емоционалните и сърцати хора. С дебили трудно се спогаждам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 13 Report Сподели Публикувано Април 13 За сериозни неща много рядко плача. Но на филми, песни, клипове, РЕКЛАМИ - често ми се насълзяват очите или директно си поплаквам. Много е нелепо и дори не говорим за тъжни неща. Ето пример за последното нещо, на което се разчувствах: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 13 Report Сподели Публикувано Април 13 Рядко плача като цяло. Иначе и на мен ми се е случвало да плача на филм, песен или клипче от онези с поуките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 13 Report Сподели Публикувано Април 13 За сериозни неща много рядко плача. Но на филми, песни, клипове, РЕКЛАМИ - често ми се насълзяват очите или директно си поплаквам. Много е нелепо и дори не говорим за тъжни неща. Ето пример за последното нещо, на което се разчувствах: На реклами защо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 13 Report Сподели Публикувано Април 13 На реклами защо? Е не на всяка реклама, но ми се е случвало :1000 (29): Особено ако са някакви против тютюнопушенето, наркотиците и т.н. и са малко по-драматични, преосмислям живота си и се терзая. :1000 (24): Не рева на рекламите с Леля Мария :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 13 Report Сподели Публикувано Април 13 Е не на всяка реклама, но ми се е случвало :1000 (29): Особено ако са някакви против тютюнопушенето, наркотиците и т.н. и са малко по-драматични, преосмислям живота си и се терзая. :1000 (24): Не рева на рекламите с Леля Мария :1000 (29): А аз си мислех, че съм емоционална :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.