DevilWish Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Хита на зимата! Дано и в Турция има този успех! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Хита на зимата! Дано и в Турция има този успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Когато някоя туркиня реши да направи песен на БГ ми се обади. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Няма лошо да опита да пробие в Турция с тази песен. Не звучи и лошо с този текст. НО държавата ни е толкова потурчена в момента и толкова е изстрадала от турците в миналото, че е просто нелепо една от най-обичаните български певици да пее на турски. Така или иначе българите въртят гъзове на маанетата, поне Анелия можеше да си спести това. Но в последно време се е кръчмаризирала доста. Представяте ли си поп дивата от 2003 Анелия да изпее нещо такова? Как само се променят времената и хората. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Милата, развали си хубавата песен! Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Тази версия ми е по-отпускаща за мен... не знам защо Може би защото знам турски и ме кефи езика... но все пак много добре се е получило, че и клипът е заснет повторно. PS: Някой има ли си представа дали щеше да има и още една версия? Не знам защо имам такъв спомен, че щеше и на трети език да пуска, но е много да греша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 PS: Някой има ли си представа дали щеше да има и още една версия? Не знам защо имам такъв спомен, че щеше и на трети език да пуска, но е много да греша. Има я и на албански, но не знам дали ще я пуска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Защо не почнете да правите разлика от Византия и Турция... Турция в момента е много напреднала страна, масово ходите по ол инклузивите им и сега ви пречи езика. Правете разлика от циганите и турците. Аз не харесвам езика, филмите им понеже самия език ми е дразнещ, същото е и с немския но това не значи че трябва да я плюя за избора и. А и пазара там е по-печеливш от нашия така че правилно се е ориентирала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Същото е и с Германски, Френски и т.н. всеки има правото да пее на какъвто си език иска! Харесва и езика - пее на него. При това доста правилно, поздравления за което. На мен ми харесва. Германски език, викаш... Ана май верно ще се окаже със смесена кръв, хаха. Каквато и да е, заради каквото и да го е направила, евалата, че хич не й пука. Получава й се да пее на турси, така че... що па да не си хване някой резак и да не стане балканска звезда. Заслужава го, хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 На мен ми харесва повече от българската хаха... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Германски език, викаш... Ана май верно ще се окаже със смесена кръв, хаха. Каквато и да е, заради каквото и да го е направила, евалата, че хич не й пука. Получава й се да пее на турси, така че... що па да не си хване някой резак и да не стане балканска звезда. Заслужава го, хаха Че тя не си ли е хванала вече? Много е консервативна, щом предпочита обикновен шпек пред обрязан. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Песента е трепач и на турски, даже май ме кефи повече, но може защото е още нова, незнам. Браво за куража да пее на турски, Турция е сериозен пазар, пожелавам успех, песента заслужава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 На 3.33 липсинг-а издъхва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Защо не почнете да правите разлика от Византия и Турция... Турция в момента е много напреднала страна, масово ходите по ол инклузивите им и сега ви пречи езика. Правете разлика от циганите и турците. Аз не харесвам езика, филмите им понеже самия език ми е дразнещ, същото е и с немския но това не значи че трябва да я плюя за избора и. А и пазара там е по-печеливш от нашия така че правилно се е ориентирала Това с Византия и Турция по какъв повод го казваш? Изпитвам органическа непоносимост към турския език, но песента е много споучлива. Не бих я слушала, но й пожелавам успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ще съм много благодарен ако някой преведе текста. Няма нищо общо с българския текст. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Поне и се отдава добре да пее на турски. Ако някой има желание да пусне превода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Мноого якаа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Aaa изчака да мине вчерашния ден и го пусна. Може би беше много наложително да е сега февруари, а не март наприемр. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Aaa изчака да мине вчерашния ден и го пусна. Може би беше много наложително да е сега февруари, а не март наприемр. На трети март викаш... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 лелеле пее супер на Турски.. а песента си е МЕГАХИТ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 На трети март викаш... :1000 (29): Средата на март, еднакво зле е. Да я беше пуснала веднага с българската премиера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 На мен пък не ми харесва. Много грубо произношение. За първи път чувам такова твърдо "р" в турския... И не ми звучи добре тоя текст, наблъскан е. А в Турция няма как да стане хит песен в такъв стил. Най-много сред изселниците да се хареса, но според мен дори и те ще предпочетат българската версия - те обичат песни на български език, включително народните. Българската версия и песента с Гринго са по-сполучливи. ще си слушам "Дай ми още". Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Не харесвам това, че Анелия се потурчи, но няма как да отрека, че "Дай ми още" е любимата ми песен за зимата! Харесва ми и тази версия, не мисля, че ще има някакъв успех, но явно си е направила кефа. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 Няма нищо общо с българския текст. За какво се пее накратко? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.