Fast Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 офф ми, кво чакат да потвърдят канала вече Ментета заливат интернет с фалшиви канали на “Планета” Канала на Планета никога няма да бъде потвърден заради съмнителните гледания/абонати. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 амо Преси не ражда, кралица - пак е различна от останалите! Тя е девствена. Първо булка, после люлка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Изключително грозно е теглото на една жена да е такава обширна тема на разговор. Засрамете се! Така е, сам не знам защо участвам в този разговор. Канала на Планета никога няма да бъде потвърден заради съмнителните гледания/абонати. Много тъпо, защото точно така могат да докажат, че милионите им са реални... в по-голямата си част... :1000 (29): Когато каналът надхвърли 1 милион мисля, че ще е повече от смешно да не е верифициран. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Аз очаквах да стане стабилен хит. В стил песните на Кости ми е. А "Чисто или с лед" и особено "Мръсни помисли" си станаха хитове. На мен и те не ми харесват, особено първата, не знам как станаха популярни Но тази наистина е супер зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Няма да се изненадам Деса да е бременна и то напук на Зарко. Но в крайна сметка това си е нейна глупост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Изключително грозно е теглото на една жена да е такава обширна тема на разговор. Засрамете се! Ама ние сме простаци и само от такива неща се интересуваме. И аз давам лошия пример, като доайен, но Деса е такава мръсна кучка, че няма как... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 На мен и те не ми харесват, особено първата, не знам как станаха популярни Но тази наистина е супер зле. Как я харесваш и какво по-точно харесваш в нея.. не разбирам Последните песни са само цигании Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Как я харесваш и какво по-точно харесваш в нея.. не разбирам Последните песни са само цигании Още от едно време си я харесвам, кефи ме. Пък и старите й песни са хубави, ще се радвам на тях вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitepav Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 На мен и те не ми харесват, особено първата, не знам как станаха популярни Но тази наистина е супер зле. Аз си ги харесвам Като цяло си я харесвам Марче. Има нещо много симпатично и наивно в нея Дори по интервюта като говори за Гущеров, не мисля, че преиграва. Съвсем искрено си го обича и не е като Пеевска, която една дума не е обелила за мъжа си. Като стане обаче дума за кариера при Мара, там тя си живее в нейн свят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Аз си ги харесвам Като цяло си я харесвам Марче. Има нещо много симпатично и наивно в нея Дори по интервюта като говори за Гущеров, не мисля, че преиграва. Съвсем искрено си го обича и не е като Пеевска, която една дума не е обелила за мъжа си. Като стане обаче дума за кариера при Мара, там тя си живее в нейн свят Абсолютно на същото мнение съм и аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Руже, върви направи топ 20 на КРАЛИЦАТА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Руже, върви направи топ 20 на КРАЛИЦАТА Не мога да събера 20 песни, които ми харесват повече. За 5-6 се сещам. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Какви песни правеше преди, а сега .. :gun_bandana: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Не мога да събера 20 песни, които ми харесват повече. За 5-6 се сещам. :1000 (29): Аз пък не ми стигат само 20 да избера ... За толкова години желязно творчество на Глория почти всичко ми харесва. Е има си своите слаби песни и бозички, но то всяка певица има такива. Като цяло има песни на всяка тематика и за всяка душа, както се казва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Абе само на мен ли ми се струва или клипа на Камелия не се показва, като предложение, а вчера се показваше??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Камелия върви много зле с гледанията, да пуска реклама веднага... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitepav Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 (редактирано) Абе само на мен ли ми се струва или клипа на Камелия не се показва, като предложение, а вчера се показваше??? Аз забелязах, че днес по някое време беше влезнало в Trending на 5-6 място, но изведнъж изчезна. Не знам на какво се дължи. Редактирано Февруари 9 от mitepav Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Аз забелязах, че днес по някое време беше влезнало в Trending на 5-6 място, но изведнъж изчезна. Не знам на какво се дължи. Точно на това, че не се показва като предложение. И аз забелязах това днеска, и изведнъж спря. Другото, което е освен да не са се ъпдейтнали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitepav Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Точно на това, че не се показва като предложение. И аз забелязах това днеска, и изведнъж спря. Другото, което е освен да не са се ъпдейтнали. Според мен като за слайд шоу си е доста добре като гледания. А и все пак изтече предварително, въпреки, че беше с лошо качество. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Според мен като за слайд шоу си е доста добре като гледания. А и все пак изтече предварително, въпреки, че беше с лошо качество. За 12 часа беше направиша 25 хил. и изведнъж изчезна, като предложение, както и в "набиращи.." , как става тая работа ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Абе само на мен ли ми се струва или клипа на Камелия не се показва, като предложение, а вчера се показваше??? Не съм гледал дали ми излиза, но като вляза на началната страница не ми се появява нито в Recommended, нито в Watch it again. Гледанията като за слайдшоу биват, с толкова дебютира и "Минута живот", а хем не беше изтичал и беше с клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Не съм гледал дали ми излиза, но като се вляза на началната страница не ми се появява нито в Recommended, нито в Watch it again. Гледанията като за слайдшоу биват, с толкова дебютира и "Минута живот", а хем не беше изтичал и беше с клип. Ами именно, че не излиза, като нищо. Нито, като предложение, нито като гледано. Има нещо гнило. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Ами именно, че не излиза, като нищо. Нито, като предложение, нито като гледано. Има нещо гнило. Аз помислих, че питаш за отстрани на другите клипове дали излиза... Не знам ама си спомням как на Кама не й излизаше и един друг клип от канала преди, май беше "Неповторим". Излизаше фен клипчето, но официалното- не. Ама тя тогава май още не си го беше потвърдила канала, не знам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Абе само на мен ли ми се струва или клипа на Камелия не се показва, като предложение, а вчера се показваше??? За 12 часа беше направиша 25 хил. и изведнъж изчезна, като предложение, както и в "набиращи.." , как става тая работа ? Според мен е световна конспирация и надушвам, че е замесен Доналд Тръмп. Чуха хита и се изплашиха всички, конкуренцията се разтрепери и са обединили сили, понеже Яница, скритият коз на Пайнер се забави с монтажа на клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Галин пак се излага в Черешката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари