Jump to content

Препоръчани коментари

Ама защо си толкова загрижен за мен и какъв ти е проблема, че харесвам талантлива и красива певица? Всъщност какъв ви е проблема на всички с това, че подкрепям Татяна? Нали знаете, че ако подкрепях така Юнона, никой нямаше да си направи труда да ме отрази, но всички знаете, че относно Татяна говоря само истина, а тя не ви изнася и скачате като хиени.

Ако подкрепяше Юнона цена нямаше да имаш !!!

Ако подкрепяше Юнона цена нямаше да имаш !!!

Няма как да подкрепя нещо грозно и бездарно.

Няма как да подкрепя нещо грозно и бездарно.

Само дето проект като "Удобна" праща всички 15-годишни напъни на смешната краварка в коша.

Галин учи испански :D

От Пайнер май ще се изнасят на латиноамериканския пазар, какво всички са се юрнали с тоя испански!

Няма лошо да се учат езици, един в плюс винаги е богатство! :)

Десислава много ми хареса в черешката. Въпреки всичко, което съм изписвал тука за нея, и то най-вече заради феновете и, винаги идва момент в който ми става безкрайно приятна и симпатична. Харесаха ми и двете много - страшно позитивни и емоционални.

A кой си ти? Люси е име което е познато в този бизнес, изкарва си парите с това и смятам, че мнението му тежи повече от твоето и моето. Но все тая, убеждавай и прави анкети за който си искаш. Всеки избира кой да слуша и мнението на Сашо пред фактите (6 награди за Глория за клипове и 2 за Камелия до 2004) поне за мен не важи.

Ма тя само за Залеза и зората има 3 награди за клип, как и ги преброи 2? А ако включа и тея за Къде си ти.

Да, ще направя анкета, смятам че форума е съвсем нормална представителна извадка и можем да разберем на къде клонят везните.

Десислава много ми хареса в черешката. Въпреки всичко, което съм изписвал тука за нея, и то най-вече заради феновете и, винаги идва момент в който ми става безкрайно приятна и симпатична. Харесаха ми и двете много - страшно позитивни и емоционални.

На същото мнение съм, още повече й симпатизирам след видяното в Черешката. Много оценявам, когато някой е естествен и непринуден пред камера, а тя е точно такава. Страхотно представяне.

На същото мнение съм, още повече й симпатизирам след видяното в Черешката. Много оценявам, когато някой е естествен и непринуден пред камера, а тя е точно такава. Страхотно представяне.

Ти ли няма да й симпатизираш, тя е родена на 7-ми март. :3fdb8960598fa63e: :drunk:

Няма лошо да се учат езици, един в плюс винаги е богатство! :)

Да, няма, просто се учудвам, че никъде не е споменал за това. То и му е доста грешно, доколкото видях в инстаграм :beware_mods:

Десислава е готина, въпреки всичко изписано по нейн адрес от мен.

Лияна също е много позитивна и едтествена. Усеща се,че е доста духовно израстнала, със съвсем други приоритети, това което каза за Деса го доказва.

Да, няма, просто се учудвам, че никъде не е споменал за това. То и му е доста грешно, доколкото видях в инстаграм :beware_mods:
Къде е писал?

Има ли възмутени от новия №1 в Топ 100 на най-гледаните песни у нас? :mf_surrender:

Аз честно, още гледам като теле в железница... :gun_bandana: Анелия сдаде багажа... някой прогнозираше, че няма как да я минат скоро без продукция... ама не предвиди Оцко.

Десислава е готина, въпреки всичко изписано по нейн адрес от мен.

Лияна също е много позитивна и едтествена. Усеща се,че е доста духовно израстнала, със съвсем други приоритети, това което каза за Деса го доказва.

Лияна е страхотна - емоционална, красива, с реална преценка, добра и ранима. Направо ми прилича на мен по характер, а то се и оказа, че тя е на 12.09, аз съм на 16-ти. Жалко, че последната й песен не можа да стигне милиона.

Има ли възмутени от новия №1 в Топ 100 на най-гледаните песни у нас? :mf_surrender:

Аз честно, още гледам като теле в железница... :gun_bandana: Анелия сдаде багажа... някой прогнозираше, че няма как да я минат скоро без продукция... ама не предвиди Оцко.

дай линк :whistling:

Сега видях, потрес :mf_surrender:

Не че държа да защитавам Петко, но не знам защо се правите на малоумни. Аз бях на ПЪРВИЯТ концерт в Арена Армеец и Туца имаше БИС. Сега не беше супер голям, но го имаше. За справка Галена наистина нямаше и досади, Емилия нямаше, Анелия не помня. Сега наистина на тях не се викаше още. На Татяна може да бяха 100 тина човека, но се чу достатъчно добре.

След осем поредни седмици на върха е съвсем нормално.

Посети моя сайт

Оцко мачка!

Трябва повече продукция. И да залага на качествени продукти

На тоя клип гледанията дали са реални? Тя по принцип си е доста здрава песента, ама те хората като видят Фен тв изобщо не смеят да отворят клипа, то е еквивалент на безинтересно и блудкаво. :1000 (29): Но ако беше на Фики досега да е ударила 5 милиона, песента си е готов хит.

На тоя клип гледанията дали са реални? Тя по принцип си е доста здрава песента, ама те хората като видят Фен тв изобщо не смеят да отворят клипа, то е еквивалент на безинтересно и блудкаво. :1000 (29): Но ако беше на Фики досега да е ударила 5 милиона, песента си е готов хит.

Да, с 2-те хиляди споделяния, направо гърми ит реални гледания!

Всеки ден я слушам "Сишейх"-а по 5-6 пъти, отдавна не ме е зарибявала чалгия!

Леле Райна 2005 е имала две черти вместо устни. А за задник да не говорим. Никой не коментира пластичните и корекции. :mf_surrender:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...