Jump to content

Поп фолк скандали


Препоръчани коментари

За успехите на Кристал и Кристали е точно така, както казваш, макар примерно вторите да имат доста кавъри, като дадената за пример от теб "Съдба", но не пречи да са толкова големи хитове, че и всички, които не случат чалга да ги знаят. Факт е, че са първи- едните във фолка, а другите - от създаването на Пайнер като продуцентска фирма. Все пак изявяванията ти по доста въпроси и други теми са твърде пристрастни и дори поклонически, не ти отива - най- малкото не си тийнейджър, поне физически, затова отправих критика като цяло! :Vishenka_05:

 

Ми коментирай чалгата и чалгаджийките. За моето поведение отговарям аз. Ти отговаряй за своето. При подобен ник и графики като твоите дали не асоциират повече теб като поклонник и тийн.

 

 

Заради такива постове голяма част от форума мрази дебеланата ;)

Признаваме минимални успехи на Деси за нещо много, а тези на Галена и другите ги омаловажаваме :whistling:

Ти си малък фанатик. В коментара, заради, който твърдиш, че някой намразва Деса, Галена е повече похвалена, отколкото критикувана. Значи мразиш Деса, защото написах, че Пей сърце заслужава 2 награди. И МамаУраган похвалих, че е хубав във всяко отношение, но според мен не заслужава номинация, защото е ИМИДЖОВ. А защо се срамувате да признаете плагиатстото. На Галена няма да и е за пръв път. За да има толкова много коментари на попкор фенчета под клипа за това, значи има и доза истина. Вероятно и Галена не би скрила, че е черпила муза от въпросните групи. Смени паролата си е също плагиатстван, но нито го киприм за добър клип, нито отричаме очевадните прилики.

Никой не е намразил Деса от форума заради комнтарите на феновете и. Тези, които си я хейтят и преди си я хейтиха. А тези, които пишат, че ще я намразят, накрая са зарибени по новата балад повече от самите дс фенове. Тоест умния човек ще я харесва или не зараи проектите и. Дори потребители като ХИТ, Гламдринг и мн. други които цяла година мрънкат от нас, не премълчаха похвалите си.

 

 

Ще се научите да уважавате различното от вашето мнение. Пука му на света , че 5 13 годишни деца ще намразят Деса, защото е имала по добра година от любимките ви... В тубата и сигнала и Галеновите и Пресовие подкрепят Деса за хубавите призове - идол, клип и т.н

 

Хората са обективни. То теб ако питаме ще обявиш Да ти олекне за песен и клип на годинта. За теб всяко евтино видео на Яница е велико.... Аз може да съм критичен към Галена, но не си позволявам да премълчавам заслугите и качеството на продуктите и. Дори в темите за последните 3 проекта на Галена, постовете ми са доказателство за това. Ти обаче не си като мен . Видиш ли, че нещо застрашава категория , която си планувал за Галош, започваш на ден по 5 пъти да пишеш как не било нещо особено.

 

Толкова сте лабилни и самонастроени, че в пост, в който оценявам клипа на Галена на високо ниво, ти се хвана за това, че е плагиатстван... Ами сърди се на галена,че е крала, щом ти е важно...

А и какво се правиш на тънкообиден сякаш не знаеш, че повечето клипове на Галена са взаимствани и крадени. Напиши Галена и кражби в гугъл и няма да тистигне вечерта да видиш всички резултати. Миналата година нямаше фрапантни кражби, ама тази и Да ти олекне от Сиа иМамаУраган от попкора

 

И ти кто Галената си болен за номинации и награди... Какви думи изрече з това, че не намирам МамаУраган сред топ 5 на клиповете.... ей тва сте вие.

 

Като споменах Галена имах в предвид цялостната й видео продукция. Пей сърце със сигурност е с най-голям потенциал поради факта, че е може би хита на годината, но според мен и МамаУраган си е силен претендент. Да не забравяме и "Да ти олекне"- провал или не, клипът му е по-добър и идеен от този на Преслава.

Да не говорим, че Преслава да вземе Клип вместо Галена би скандализирало на макс, особено с видео, което масата хора не одобрява...

 

И хайде сега другите не изкарвайте мнението на Слави за клиповете на Галена като някакъв показател колко са дразнещи Десови... Както виждате, тази вечер се опитваме да сме кротки заради вас, въпреки че можем много да кажем...

 

Да ти олекне поне има силно изразена символика, а не декори и Галя там да се кеври като шебек, както е в мамаураган.

Те не се хващат за мнението ми, а за 3 думи от мнението ми. Виждат избирателно. Вчера помниш как в пост, който дори не споменах Деса, бях обвинен в непрекъснато бутане. Ако не пиша за Деса, ами за техните, те почват да я намесват. Нека хейтят който си искат. Бъди сигурен, че не изтърват коментарите в Сигнал и Тубата и им е ясно, че предстои детронация.

 

Преди години ви казах, че договора на Деса не е какъв да е . Не е колкото да има компаия зад гърба си и д си работи лежерно. Още декември, 2014 писах,че са изготвили стратегия, за да си заслужи и върне старите позиции. Това не се нарича бутане,а това е работата на продуцента. ДесиСлава е достатъчно талантлива и чаровна, за да си извуюва сама позицията при добро менажиране.

 

А кошмара за Галенови и Галена тепърва предстои. Такива унижения ги чакат на бъдешите церемонии. Пайнера най много мрзи д му се реве на главата за награди. Вижте ги сега рени, кама и андреа.... И те преди да напуснат имаха претенции... Сега къде са

 

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Утре (днес 23.12) Андреа пусна новата песен. Клипа изглежда як!

"Сърцето ми на кучетата дай, да го ядат, да спра да те искам..."

 

:Vishenka_05:

Инфо?

Искам най-накрая да избухне с хит, мина година от Полудей :Vishenka_05:

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Деса е изкарала егати яката песен!

 

През първото денонощие ще направи повече гледания отколкото новата на Преслава! СМЯХ В ЗАЛАТА!

 

Вече съм убеден, че я гласят за Идол. В Чипровци сигурно си скубят косите от яд. :1000 (29):

 

Гласяха я за идол, ама с И на всички като теб надхвърли всички очаквания, и вероятно са я агитирали да пуска още един клип и да я правят певица. Няма по удачен избор. Нали четат последните 2 месеца в страницата си, че всички са единодушни за Деса. Срещат се мнения , в които големите призове трябва да са за Деса и Анелия, за Деса и Емануела, за Деса и Галена. Тоест Деса е във всички варианти.

А и няма какво да се лъжем - стратегически добре би било за фирмата обичан и уважаван изпълнител да вземе Певица. Особено след скандалите от миналогодишната церемония. За първи път от много години победител ще е достоен изпълнител. Да си Певица на годината е нещо повече от това просто да имаш хитове. Трябва да имаш тежест като изпълнител. Трябва да имаш и някакви стойностни песни в репертоара. И да имаш таланта да закриеш с бетонен лайв, а НЕ ДА ходиш да презаписваш след концерти. Последнитегодини много се размиха тези критерии. Дори думата певица в попфолк жанра загуби тежест и значение. Идеята на този жанр не е само да забавлява пияндурници по чалготеки. ЗАтова изпълнители като Галена не са подходящ избор зА Певица на годината, а за ИДол. Няма тежестта на Деса, Преса, Ивана, Глория.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Е, песента на Деса е много по-силна от тази на Преслава. Забелязваш ли, че самата Деса игра на Преси номерцата? :3fdb8960598fa63e:

Цялата година тиха и кротка с една балада, един дует и някакъв малък хит и накрая пуска два брутално силни проекта. :1000 (29):

Грешиш.

В средата на декември излезе Смени паролата си,

края на януари -Нека да е тайно

началото на март -Чужда стая

април - За две жени на К.Марков

Май - В друг живот

юли - В друг живот РЕМИКС

август - Отново се родих

септември - Златото ми

октомври - с турския диджей

ноември - и на всички като теб

декември- новата балада

 

Преслава тази продукция би я разпределила за 2-3 год...

бва да се влияе

 

Оф, аман! Галена не трябваше да го казва това, че повече няма да стъпи на наградите, иначе щяха да й се реваншират тая година. И все пак се надявам Пайнера да я придума.

 

Верно, че и Анелия ще тропа по масата да иска своето.

 

И btw видях, че си писал, че Моя мъж не била хит. По дискотеките я спукваха лятото и есента.

 

Той и да я продума,нали се сещаш че ако отиде, ще плюе на своя авторитет след всичко направено и изговорено от нейна страна. Ако отиде на церемонията, ще подкрепи думите ми, че е лицемерка и че Певица и е фикс идея...

Те и се реваншираха достатъчно с 5 награди. На Янева и на Мария що не се разсърди, че са и взели Клип и Албум. Щото мъжете им ще им заринат смядовската фамилийка с пари. Според мен Пайнера изобщо не е мислил за реванши, а по скоро му е олекнало, че една по малко ще го тормози преди наградите. А ако Галена не получи дори номинация за Певица, на останалите мрънкала ще им се свият сърмите и повече за нищо няма да мрънкат, след като Галена послужи за назидание.

 

Склонен съм Деса да вземе Певица - поне откъм глас е най-добрият възможен вариант, има силна година, а и не е втръснала от претенции и бутане като Преслава, Галена и Анелия.

 

За всеки Пресов това трябва да е най приемливия вариант и най близкия до техния фаворит. Вие дори нЯмте повод да се дразните на Деса. Ама Галеновите ви манипулират... А накрая ние Десовите защитаваме доколкото можем вашата, докато галеновите я изкараха най-долния боклук и вие дори в един момент сте съгласни с казаното...

 

От коментарите на Десовите би трябвало да се засегнат само онези, които са фенове на онези певици, за които таланта не е важен и залагат на скъпа продукция и еротика, за да са в играта... Едно време подобни певици дори не влизаха в номинация.

Има си категория за клубната сцена, която се дава точно за изпълнители, чиито заслуги са свързани само с клубовете. Галена си е хитмейкър и много се раздава по участия, така че никой няма да е против всяка год тя да става Певица на годината на клубната сцена. Но Певица на годината трябва да им се забрани на подобни певици дори като номинация. Заради Галена се размиха критериите по които над 15 год избираме Певица

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

За 7 часа - 81 000 гледания, 5 000 лайка :whistling:

 

Верно много и върви на песни, които започват с И нещо си :whistling:

 

 

Във форумана рамания се чудят как да ни пробутат Анелия за Певиц на годината, а феновете на Анелия пробутват ДесиСлава... :D

 

Qnislaw Asenowпреди 1 час

най-добрата балада тази година.. С две ръце гласувам за Деси за Певица на Годината нищо че съм фен на Анелия.. Но също така съм и реалист и реално погледнато тази година ДесиСлава нямаше равна.. Галин и Десислава са Певц и Певица на 2016 това е!!

 

Я да видим галеновите какво мислят:

 

Galena Galenaпреди 1 час

Браво!!!Десислава взе да се ориентирва към своите си песни!Там където е силна.Тази година тя и Галена са ми лидерките за песни

 

 

Пресовите:

 

Георги Ивановпреди 29 минути

Оле, уникална песен! Ето това е БАЛАДА! Последните й два проекта на Десислава са безупречни - няма разврат, няма пошлост, а качеството е на много високо ниво!

Смислен текст, чудесна музика, недостатък не мога да намеря дори аз :D

Чудесен подарък за Коледа, надявам се да прави по повече балади!

 

7Stanislav Trifonovпреди 1 час

Unikalna si tova e Desislava pevica idol na 2016 nqmam dumi no i tova 6te prejiveq

 

ГалинФенс:

 

Ekrem Erkanпреди 1 час

Десислава и Галин са най добрите тази година. Няма спор...

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Дреме й, дреме й, само че се прави, че не й пука.

 

Тя преди време прокламираше, че не й пука за гледанията, обаче тая година направи най-масираната реклама, която попфолк парче е виждало някога.

 

И за наградите й дреме. Но като не вземеш нито една голяма награда за 12 години, не ти остава нищо друго освен да демонстрираш, че си над нещата.

Абсолютни глупости.

Специално тая песен имаше 10 дневна реклама в фейсбук, каква масова реклама ? Всяка е пускала спонсорирани публикации в ФБ .

А за 12 години е взела достатъчно награди - да най-вече за клип, но и това не е мАлко. Това е 3тата най-важна награда. С 5 статуетки за тея години за клипове и още няколко,мисля че е ок, при все че до миналата година имаше 5 годишна пауза, без продукция. Аз не се сещам за друго име с такава пауза и пак да пръска участия и да вади песни, които се забелязват и отразяват.

И да, на Камелия не и пука от доста време насам, от 2010. Тя и от тогава застопори кариерата си в Пайнер.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Абсолютни глупости.

Специално тая песен имаше 10 дневна реклама в фейсбук, каква масова реклама ? Всяка е пускала спонсорирани публикации в ФБ .

А за 12 години е взела достатъчно награди - да най-вече за клип, но и това не е мАлко. Това е 3тата най-важна награда. С 5 статуетки за тея години за клипове и още няколко,мисля че е ок, при все че до миналата година имаше 5 годишна пауза, без продукция. Аз не се сещам за друго име с такава пауза и пак да пръска участия и да вади песни, които се забелязват и отразяват.

И да, на Камелия не и пука от доста време насам, от 2010. Тя и от тогава застопори кариерата си в Пайнер.

 

За каква пауза говорим?

2012, 2013 - Лошо ми действаш, Щипни ме

2014 - Престъпно е, Само за минута

2015 - нов период с песни

 

Изобщо... Кама никога не е била без продукция. Иначе ви върши някаква работа това налагане уж на пауза, ама такава не е имала.

 

Просто песните й бяха толкова слаби и непопулярни, че е лесно да кажете "пауза". Само, че такава не е имало.

Както виждаш има дооооста примери за песни, които не се забелязват. За последните 5 години само НЕповторим се забеляза, след като напусна Митио. Последната с реклама мина и замина за месец. А другите песни никой не ги помни.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Деси Слава ми е голяма любимка , но ДА прекалено много я бутат тук и направо ми втрисва!

 

Хайде малко разбиране. Години, при това дълги години Деси Слава правеше песни (и то някои от тях - разкошни) и по форумите все беше в сянка, едно време във форума на Планета дори нямаше право на самостоятелна папка (и то обяснимо).

 

Много от феновете на Деси Слава чакат от повече от 10 години този момент, така че не виждам проблем да бъдат оставени малко да поспамят.

 

Пък и не са по-досадни от феновете на Ивана, Яница и сие.

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

DESI SLAVA - I TOVA SHTE PREZHIVEYA / Деси Слава - И това ще преживея, 2016 - 119.892 ogledov през нощта. Да видим колко ще ги направи за 24 часа.

 

Сега тук е по-важен въпросът дали Деси Слава си купува гледания :whistling: , или интересът към нея след серия силни проекти се е засилил, или просто защото е Деси Слава, или ние - феновете й я бутаме, че ви е писнало от нея и не спирате да я гледате?

Къде е сега онзи с вибратора в нощното шкафче от Видин, да ми обясни колко западнала и проста е "Деса", като с една прилично хубава балада, уникално изпята, с черно ансамбълче и клип на морето, предизвиква такъв интерес? Къде е романът за поредния провал на Деси Слава, изпуснал ли съм го, или още не си го съчинил?

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Абсолютни глупости.

Специално тая песен имаше 10 дневна реклама в фейсбук, каква масова реклама ? Всяка е пускала спонсорирани публикации в ФБ .

Не е вярно това, наистина си беше направила някаква ненормална реклама, дори като търсиш клипове в ютуб, най-отгоре излизаше Минута живот с жълт надпис реклама.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не е вярно това, наистина си беше направила някаква ненормална реклама, дори като търсиш клипове в ютуб, най-отгоре излизаше Минута живот с жълт надпис реклама.

 

Чак пък ненормална реклама... И реклама имаше най-вече за "Неповторим"...

Не виждам какво лошо има в това един артист-изпълнител, и то самопродуциращ се, да залага на маркетингови стратегии, а не просто на платени гледанки...

 

Песента на безвратата е всичко друго, но не и песен, изпята с чувство. Този път се изложи и толкоз!

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Чак пък ненормална реклама... И реклама имаше най-вече за "Неповторим"...

Не виждам какво лошо има в това един артист-изпълнител, и то самопродуциращ се, да залага на маркетингови стратегии, а не просто на платени гледанки...

 

Песента на безвратата е всичко друго, но не и песен, изпята с чувство. Този път се изложи и толкоз!

 

Напротив, за Минута живот рекламата беше най-силна и много натрапчива, но разбира се интересът нулев. И няма нищо лошо в рекламата разбира се, но ако беше го направила Деси това, вие нямаше да кажете, че е "маркетингова стратегия", щяхте да кажете, че е жалък опит за симулиране на интерес към проект и че е толкова западнала, че е опряла до това.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента на безвратата е всичко друго, но не и песен, изпята с чувство. Този път се изложи и толкоз!

 

:roll1: :roll1:

 

Викаш не е като да те докосне нежния глас на Кама бездарието :3fdb8960598fa63e:

 

Обективно погледнато Деса размаза през 2016 -няма слаба песен и това го казват масово в тубата.

А тук 3мата злобни душички нека си плюят,дори и по Коледа-нещастни сте май а? :3fdb8960598fa63e:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента на безвратата е всичко друго, но не и песен, изпята с чувство. Този път се изложи и толкоз!

Ох,боже, ти май още не си разбрал, че Деса вчера ви докара 2003 , за да си вземе онова, което и бе отнето. Май не разбираш как с всяка секунда навлизаш в ерата на ДесиСлава. У вас ютуб и ФБ нямате ли. Ако се добараш до там ще разбереш за какво говоря... Събуждам се днес и направо се почувствах в 2003.

Такива благодарности и интелигентно изразени постове, струещи от любов, а не хейт. Всички фенове са толкова толерантни към заслугите и. Направо написа книга за това как се гради стойностен репертоар, без да излизаш от дискотеките ... И като гледам , че всеобщото мнение в тубата, сигнал и ФБ какво е - хората са се хванали за Деси като за сламка. Виждат в нея лъч светлина, че хубавата музика и високите критерии ще се върнат. ПОследната година не бях попадал на толкова силна подкрепа от българите, към която и да е била певица.

 

 

 

Наистина времето забавя, но не забравя. Певицата на БГ, Нашата певица и какви ли не омалителни. Дори вече не смятям, че друга трябва да взима голям приз. ДесиСлава напомни, че дискотечните хитове не са основен критерий, а феновете. Порочната практика да се работи само за клубовете, отне от блясъка на жанра и УВАЖЕНИЕТО на феновете. Не случайнопослдните години масово под чалгаджийките преобладаваха два вида коментари - хейт от хейтъри и хейт от чалгари фенове на друга чалгаджийка. Наистина ако бях на мястото на Пайнера щях да наградя Деса ИДОЛОПЕВИЦА. Просто доказа очакванията ми, че е единствената, която може да поведе жанра в друга посока и го направи...

 

2 балади си пусна като пич, без да ебава клубовете и да се вляе от наизустени оправдания, че не се оценявали.

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

На Деса награди не й трябват, то като цяло е по-добре да се спре с тези награди.

Нека си балансира нещата, да има песни като Майната ти и Мангава тут паралелно. Да поработи над народния албум също.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

DESI SLAVA - I TOVA SHTE PREZHIVEYA / Деси Слава - И това ще преживея, 2016 - 119.892 ogledov през нощта. Да видим колко ще ги направи за 24 часа.

 

Сега тук е по-важен въпросът дали Деси Слава си купува гледания :whistling: , или интересът към нея след серия силни проекти се е засилил, или просто защото е Деси Слава, или ние - феновете й я бутаме, че ви е писнало от нея и не спирате да я гледате?

Къде е сега онзи с вибратора в нощното шкафче от Видин, да ми обясни колко западнала и проста е "Деса", като с една прилично хубава балада, уникално изпята, с черно ансамбълче и клип на морето, предизвиква такъв интерес? Къде е романът за поредния провал на Деси Слава, изпуснал ли съм го, или още не си го съчинил?

Отврстителен подстрекател, като повечето и фенове. Никой нищо не казва, даже всички и харесахме песента и ти веднага да изсереш на метенето, като чакаш Фокса да се изкаже. Бахти комплексарщината. Яко комплекси вибе набил, шом го споменавате за щяло и нещяло.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Отврстителен подстрекател, като повечето и фенове. Никой нищо не казва, даже всички и харесахме песента и ти веднага да изсереш на метенето, като чакаш Фокса да се изкаже. Бахти комплексарщината. Яко комплекси вибе набил, шом го споменавате за щяло и нещяло.

Просто ме интересува къде е, дали е добре. От снощи от 19:00h не съм го виждал да пише. Умува или е в делириум, не знам...

Притеснявам се, не друго! :whistling: Аааа, забравих, ние бяхме от лошите фенове, провокаторите... извинявай, забравих!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хайде сега, все едно за всички ни не е ясно мнението на Фокси още преди да го е написал, та да се притесняваме да говорим за него предварително... :1000 (29): Спокойно, след малко ще дойде тук и ще каже колко зле е Деса, а покрай нея и Пайнер.

Иначе ме изкефи мнението на OstapBender за Десовите- не е лошо и други да се замислят защо всъщност се радваме толкова много на успехите на любимката си. Предостатъчно години гледахме как всевъзможни други бяха сочени за лидерки докато нашата със зъби и нокти се бореше да се докаже по различен начин, и го направи.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...