Blueberry Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Случайно да има и турска версия? Много ми е позната. Даа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Наистина ли повече от 9300 човека са гласували в анкетата на Пайнер за ТРИ дни, или някои сериозно си играят с програмите за скриване на АйПи адреси? Галена поведе стремоглаво, Деси Слава пак е втора за Певица, изпада от Песен засега, Преслава от ПЕТА стана трета за Идол, четвърта за Певица, взлезе в Песен... Има още 5 дни до гласуването и ако анкетата достигне 20 000 гласували, ще ми е малко странен този интерес към нея.... Как мислите, възможно ли е да има 20 000 гласували?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Наистина ли повече от 9300 човека са гласували в анкетата на Пайнер за ТРИ дни, или някои сериозно си играят с програмите за скриване на АйПи адреси? Галена поведе стремоглаво, Деси Слава пак е втора за Певица, изпада от Песен засега, Преслава от ПЕТА стана трета за Идол, четвърта за Певица... Има още 5 дни до гласуването и ако анкетата достигне 20 000 гласували, ще ми е малко странен този интерес към нея.... Как мислите, възможно ли е да има 20 000 гласували?! По-рано днес беше доказано, че голяма част от гласовете за Преслава и Ивелина през последното денонощие не са реални. То е ясно, че и при други изпълнители е така, но това е най-ясно забележимият случай към момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 По-рано днес беше доказано, че голяма част от гласовете за Преслава и Ивелина през последното денонощие не са реални. То е ясно, че и при други изпълнители е така, но това е най-ясно забележимият случай към момента. Как е станало ясно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 По-рано днес беше доказано, че голяма част от гласовете за Преслава и Ивелина през последното денонощие не са реални. То е ясно, че и при други изпълнители е така, но това е най-ясно забележимият случай към момента. И как беше доказано? Преслава още първия ден поведе за Идол, после Галена я мина и сега става пак трета и е проблем :1000 (21): Фенове ли няма? А как Галена мина Преслава и Емануела за няколко часа без агитация, или и тя е с Прокси? Днес веднага след като Преслава натрупа гласове в Идол, Емануела я настигна и разликата им беше 2-3 гласа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Защо да няма 20000 гласували. Отнема точно 5 минути гласуването, всеки, който види линка, може да гласува, дори и да не е запален фен. Да не говорим, че всички без Галена, си го споделиха. Това е огромна аудитория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 И как беше доказано? Преслава още първия ден поведе за Идол, после Галена я мина и сега става пак трета и е проблем :1000 (21): Фенове ли няма? А как Галена мина Преслава и Емануела за няколко часа без агитация, или и тя е с Прокси? Днес веднага след като Преслава натрупа гласове в Идол, Емануела я настигна и разликата им беше 2-3 гласа. Еми Преслава беше зациклила, при което в рамките на няколко часа започна да расте изключително диспропорционално подкрепата за нея и сестра ѝ, след кото си върна стария темп. Естествено, че нещо не е наред. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Еми Преслава беше зациклила, при което в рамките на няколко часа започна да расте изключително диспропорционално подкрепата за нея и сестра ѝ, след кото си върна стария темп. Естествено, че нещо не е наред. Ама то реално погледнато при всички е така. Емануела показа сила и от време на време пак прави по 100 гласа наведнъж. Галена също за няколко часа мина всичко и всички, Галин днес казаха тук, че също цакал по много гласове от 09:00ч. до към 18-19:00ч. Но не разбирам защо обвинявате само Преслава!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Как е станало ясно? И как беше доказано? Преслава още първия ден поведе за Идол, после Галена я мина и сега става пак трета и е проблем :1000 (21): Фенове ли няма? А как Галена мина Преслава и Емануела за няколко часа без агитация, или и тя е с Прокси? Днес веднага след като Преслава натрупа гласове в Идол, Емануела я настигна и разликата им беше 2-3 гласа. И двете изведнъж дръпнаха нереално бързо при поп-фолка и фолклора, а малко по-късно беше качен и някакъв чат с един от феновете на Преслава, който признава, че е гласувал 10 пъти. То така или иначе просто няма как на този етап от гласуването толкова рязко да се променят позициите. Онова на Емануела и Галена беше на по-ранен етап, когато не говорехме за хиляди гласове и разлики от няколкостотин гласа. За жалост и този вариант на наградите се оказа не съвсем ефективен... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 И двете изведнъж дръпнаха нереално бързо при поп-фолка и фолклора, а малко по-късно беше качен и някакъв чат с един от феновете на Преслава, който признава, че е гласувал 10 пъти. То така или иначе просто няма как на този етап от гласуването толкова рязко да се променят позициите. Онова на Емануела и Галена беше на по-ранен етап, когато не говорехме за хиляди гласове и разлики от няколкостотин гласа. За жалост и този вариант на наградите се оказа не съвсем ефективен... Fast го написа в публичния чат в индекса на форума, а и неговите 9 допълнителни гласа не са променили нищо. Всички се изхитрят, но нищо необичайно няма към момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 И двете изведнъж дръпнаха нереално бързо при поп-фолка и фолклора, а малко по-късно беше качен и някакъв чат с един от феновете на Преслава, който признава, че е гласувал 10 пъти. То така или иначе просто няма как на този етап от гласуването толкова рязко да се променят позициите. Онова на Емануела и Галена беше на по-ранен етап, когато не говорехме за хиляди гласове и разлики от няколкостотин гласа. За жалост и този вариант на наградите се оказа не съвсем ефективен... Е, ти какво очакваше? Естествено, че ще има манипулации при всеки вид гласуване. Поне този път наистина се вижда, че е от хората продиктувано, а не от шефа и неврозните кокошки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Fast го написа в публичния форум, неговите 9 допълнителни гласа не са променили нищо. Всички се изхитрят, но нищо необичайно няма към момента. Е, 10 гласа от този фен, 10 от онзи- ето ти изпреварването... :1000 (29): Не изключвам и възможността от Пайнер да са направили манипулацията, която си беше очевидна конкретно при Преслава. А че всички фенове хитруват- така е, но това е първият по-шокиращ случай на явна нередност. Не е изключено в бъдеще да има и други. Е, ти какво очакваше? Естествено, че ще има манипулации при всеки вид гласуване. Поне този път наистина се вижда, че е от хората продиктувано, а не от шефа и неврозните кокошки. Както казах и по-рано днес- поне да бяха започнали да манипулират от самото начало, а не няколко дена по-късно, когато ТОП 3 беше подреден идеално според желанията на хората... и изведнъж обичайната заподозряна от нищото реши пак да се развихря из него...:1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Е, 10 гласа от този фен, 10 от онзи- ето ти изпреварването... :1000 (29): Не изключвам и възможността от Пайнер да са направили манипулацията, която си беше очевидна конкретно при Преслава. А че всички фенове хитруват- така е, но това е първият по-шокиращ случай на явна нередност. Не е изключено в бъдеще да има и други. А защо само феновете на Преслава да могат да гласуват по повече от един път...? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Аз лично гласувах 3 пъти - като бях в кметството, в университета и в квартирата. Но 2 от тези пъти беше за Яница, така че. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 А защо само феновете на Преслава да могат да гласуват по повече от един път...? Със сигурност не гласуват само те- най-малкото и фенове на Галена подметнаха, че са гласували повече от веднъж чрез прокси. Но днешният случай просто беше най-фрапиращ- изведнъж Преслава и Ивелина дръпнаха нереално бързо и започнаха да изпреварват изпълнителите от изградената предишните няколко дена по-силна конкуренция. Съвсем очевидно става дума за по-голяма манипулация от обичайната, която навярно практикуват феновете на всички, но не ми се обяснява повече по тази тема... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Поствам ТОП 6 във всяка категория, пак ще сравним ако има някакъв голям скок: Албума и фолклорните не ме касаят. Видеоклип на годината 1. Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце - 2673 2. Деси Слава - И на всички като теб - 2353 3. Галена - #МамаУраган - 2284 4. Анелия - Дай ми още - 2266 5. Фики ft. Галена - С друг ме бъркаш - 1229 6. Галин - Царя на купона - 1074 Баладичен хит на 2016 1. Деси Слава - В друг живот - 6824 2. Малина - Не те забравям - 3886 3. Кали - Докато спра да дишам - 3667 4. Галин - Ще остана - 3507 5. Нелина - От щастието най-боли - 2247 6. Фики - Is This Love - 1996 Дуетна песен на 2016 1. Емануела и Константин - Не ме заслужаваш - 5840 2. Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце - 5168 3. Деси Слава и Галин - Нека да е тайно - 3705 4. Емилия и Цеци Лудата глава - California - 2500 5. Мария, Фики и Азис - Мръсни думи говори - 1340 6. Кристали и Анелия - Моят мъж - 1331 Песен на 2016 1. Галена и Цветелина Янева - Пей сърце - 2343 2. Галена - #МамаУраган - 1530 3. Емануела и Константин - Не ме заслужаваш - 1506 4. Преслава - Няма да ти пиша - 1432 5. Анелия - Дай ми още - 1418 6. Галин ft. Азис - На Египет Фараона - 1311 Прогрес на 2016 1. Емануела - 5380 2. Деси Слава - 4138 3. Галин - 3385 4. Яница - 2902 5. Анелия - 2678 6. Теди Александрова - 2632 Певец на 2016 1. Галин - 6926 2. Константин - 6382 3. Фики - 4121 4. Борис Дали - 3636 5. Джоран - 2216 6. Веселин Маринов - 2167 Певица на 2016 1. Галена - 4221 2. Деси Слава - 3803 3. Емануела - 3678 4. Преслава - 3643 5. Анелия - 2751 6. Яница - 1186 Музикален идол на 2016 1. Галена - 3421 2. Емануела - 2971 3. Преслава - 2940 4. Деси Слава - 2797 5. Галин - 2573 6. Анелия - 2117 Интересно ми е обаче как Фики изведнъж влезна във клип Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Разбира се, че не е най-гадната. Чудя се дали е "Дишай" или "Нашето любов е" - а и двете имат клип, а най-хубавите й песни - не. Пусни си Нашето любов е, мисля че на зики, ремиксирана с Галин , брутална е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Най-сетне!!! Заслужава поне 10! Ми то няма толкова яка песен, от няколко слушания разбираш че това е тотален хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Фики и той нещо е купувал гласове май. беше много назад в повечето категории, много се е изкачил. Какво прави "Мръсни думи говори" в номинациите? Мария или Фики са се осрали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 В рамките на два часа: Видеоклип на годината 1. Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце - 11 2. Деси Слава - И на всички като теб - 6 3. Галена - #МамаУраган - 10 4. Анелия - Дай ми още - 7 5. Фики ft. Галена - С друг ме бъркаш - 113 6. Галин - Царя на купона - 8 Баладичен хит на 2016 1. Деси Слава - В друг живот - 34 2. Малина - Не те забравям - 32 3. Кали - Докато спра да дишам - 42 4. Галин - Ще остана - 15 5. Нелина - От щастието най-боли - 35 6. Фики - Is This Love - 120 Дуетна песен на 2016 1. Емануела и Константин - Не ме заслужаваш - 23 2. Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце - 24 3. Деси Слава и Галин - Нека да е тайно - 16 4. Емилия и Цеци Лудата глава - California - 14 5. Мария, Фики и Азис - Мръсни думи говори - 97 6. Кристали и Анелия - Моят мъж - 17 Песен на 2016 1. Галена и Цветелина Янева - Пей сърце - 14 2. Галена - #МамаУраган - 7 3. Емануела и Константин - Не ме заслужаваш - 9 4. Преслава - Няма да ти пиша - 5 5. Анелия - Дай ми още - 5 6. Галин ft. Азис - На Египет Фараона - 6 Прогрес на 2016 1. Емануела - 57 2. Деси Слава - 32 3. Галин - 16 4. Яница - 36 5. Анелия - 20 6. Теди Александрова - 37 Певец на 2016 1. Галин - 32 2. Константин - 28 3. Фики - 125 4. Борис Дали - 26 5. Джоран - 40 6. Веселин Маринов - 85 Певица на 2016 1. Галена - 21 2. Деси Слава - 18 3. Емануела - 23 4. Преслава - 32 5. Анелия - 10 6. Яница - 50 Музикален идол на 2016 1. Галена - 21 2. Емануела - 18 3. Преслава - 20 4. Деси Слава - 16 5. Галин - 13 6. Анелия - 9 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Как е разбрала ? :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Ето от какво се получава разминаването Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Как е разбрала ? След като гласуваш ти излиза отдолу за кой си гласувал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 За какво се сетих днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари