Jump to content

Кой самопродуциращ се изпълнител е най-успешен?  

136 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

• Отговори 84
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Според мен Цветина, защото има страхотна балада, с която стартира много силно, а много е рядко така дебют да вдигне високо летвата и след това с веселите песни пак са успешни, но на мен не ми харесват, също така и Таня Боева, но като се има на предвид, че тя е първата самопродуцираща се от 2002, която на моменти имаше малко дупки, но държи средно темпо.. :3fdb8960598fa63e:

Честно казано, никой от изброените не се справя достатъчно добре, че да кажеш, че е нещо значимо.

Все пак - Кама си запази някаква бройка участия, нищо че на по-малко пари. И тук-там се появява, сега и в Гласът на БГ.

Но откъм нова продукция продължава да е в трайна дупка.

Гласувах за Таня Боева, тъй като от години се самопродуцира. Има супер-успешни хитове и албуми като такъв изпълнител, като любимка от изброените определено ми е Камелия, но трябва време и достатъчно песни за да мога да дам обективен глас. За момента мисля, че Таня Боева. Иначе мислех, че Цветина, Елица и още 2-3 изпълнителя имат компания зад гърба си - на А. Дончев или съм в грешка?

Колкото до Андреа, нали е в хит мюзик също. Защо отново е при самопродуциращите? За Таня, Камелия, Джина - ок, но Андреа и Цветина мисля, че нямат място тук. По тая логика Лорена, Ивена, Елица, Джулиано и др. трябва да са в анкетата като самопродуциращи?

Гласувах за Таня Боева, тъй като от години се самопродуцира. Има супер-успешни хитове и албуми като такъв изпълнител, като любимка от изброените определено ми е Камелия, но трябва време и достатъчно песни за да мога да дам обективен глас. За момента мисля, че Таня Боева. Иначе мислех, че Цветина, Елица и още 2-3 изпълнителя имат компания зад гърба си - на А. Дончев или съм в грешка?

Колкото до Андреа, нали е в хит мюзик също. Защо отново е при самопродуциращите? За Таня, Камелия, Джина - ок, но Андреа и Цветина мисля, че нямат място тук. По тая логика Лорена, Ивена, Елица, Джулиано и др. трябва да са в анкетата като самопродуциращи?

Андреа се ротира по Hit Mix Channel, но не е в компанията. Колкото до Цветина Master Music не е лейбъл или музикална компания, а канал в youtube / vbox.

Лорена и Джулиано са продуцирани от Оцко и са в неговата компания.

наистина ли сравняваме Камелия с Цветина?!? Камелия е една от най - големите поп - фолк звезди ЕВЪР, има цял арсенал от хитове, пее в големите дискотеки и т.н. Другата не я знам?!?

Анкетата не е ли в смисъл като кой е най-успешен като самопродуциращ се? Тоест не да се гледа какво е правила Кама в Пайнер, а какво е направила като самопродуцираща се.

наистина ли сравняваме Камелия с Цветина?!? Камелия е една от най - големите поп - фолк звезди ЕВЪР, има цял арсенал от хитове, пее в големите дискотеки и т.н. Другата не я знам?!?

Ако погледнем продукцията на Камелия след октомври 2014, определено "легенда" не би била дума, с която да я опишем. И да, даже въпросната Цветина има по-успешни песни от Камелия.

Въпреки това гласувах за Кама, която дори и без продуцент има доста участия и приходи. Андреа за една година без Пайнера вече е в девета глуха отвсякъде.

Цялостно погледнато- Таня Боева. Дори само с "Лошо момче" отвява всичките останали и не оставя нищо от тях... :D

Но ако говорим за в момента- никоя. Бих посочил Цветина, но тя май имаше някаква фирма зад себе си- Master Music или нещо подобно...

Иначе е ясно, че от тези най-голяма звезда е Камелия, но тук не говорим за това.

Защо не сте включили Цветелина? :mf_surrender: Това, че не е пуснала поп - фолк песен от две години не я прави, че е зле, а има цял фолклорен албум от 2015 :Vishenka_05:

Камелия, разбира се. Стабилно участия, предавания по нац. тв , изяви из цялата страна и не на последно място- от 4 песни, две са и успешни и с хубави клипове, такива каквито примерно изброените нямат :)

В сегашно време Камелия, но цялостно погледнато Таня Боева направи много повече като самопродуцираща се първите години - 2004-2006/7 мачкаше доста здраво.

Къв днешна дата Цветина.

Проби донякъде без компания, докато останалите имат изградено име от музикални компании.

Къв днешна дата Цветина.

Проби донякъде без компания, докато останалите имат изградено име от музикални компании.

За какво е направена тази тема? Да се плюе Камелия вместо пропадналите мърши, провалили пайнерският концерт в "Армеец Арена"?

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...