Jump to content


Ще гласувате ли на изборите?


Препоръчани коментари

Извинявам се за тази тема, сигурно не е корекктно да се слагат политически теми в музикален форум, но, нека не забравяме, че тук има и музикални фенове на възраст от 18 годишни нагоре.

 

Та, ще гласувате ли на изборите? А на референдума на Слави Трифонов? Гласували ли сте досега и и за кого?

 

Аз гласувам откакто имам право, от 2003 година, на местните избори. Не пропускам избори и референдуми, дори имам забавни ситуации все около изборите. 1000%20(29).gif Гласувам винаги за БСП, само веднъж гласувах за НДСВ. Интересувам се живо от политика.

 

Жалко, че тази година няма да има предизборни концерти. <_<

Link to comment
Сподели в други сайтове

Разбира се, че ще гласувам за президентските избори - упражнявала съм правото си на вот откакто имам това право. За референдума ще пропусна, както пропуснах и на референдума за Белене - това също е избор, просто не искам да се достига необходимата избирателна активност, защото смятам референдума за изключително нелеп.

Все още не съм решила за кого ще гласувам, има време. Няма да споделям и преди за кого съм дала гласа си.

Link to comment
Сподели в други сайтове

За един ден няма да мога да гласувам, иначе абсолютно бих. Ако има балотаж на президентските, със сигурност ще гласувам.

Интересувам се от политика и разглеждам изборите като граждански дълг, дори като лукс, който не всеки има. Лошото е, че сигурно ще гласувам на принципа "по-малкото зло".

Link to comment
Сподели в други сайтове

Гласувал съм на всички избори, откакто съм пълнолетен, но тези президентски ще пропусна. Първо, президентските избори представляват абсолютно безсмислено харчене на парите на данъкоплатците (в нормалните парламентарни републики президент се назначава от народното събрание), второ, президентът няма реална власт да промени нещо в държавата, трето, досега известните кандидати са абсолютни утайки до един. Генералът на БСП :shit: сложен, за да се привлече вотът на атакистката и останалата путинофилска паплач, а Трайчо и бъдещият кандидат на ГЕРБ няма смисъл даже да се коментират :mf_surrender:

Да имаше в "социалистическата" ни партия някой като Джеръми Корбин или Бърни Сандърс, та да има за кого да гласуваш. Ама няма...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да, ще гласувам на тези избори, но мисля, че избрах кандидатура, която малко хора ще подкрепят.

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ееееееееееее, радвам се да видя, че толкова млади хора ще гласуват и дори го смятат за граждански дълг, аз също! При мен - няма лято, няма зима, винаги се мъкна до урните и не си намирам извинения да не гласувам. Даже си имам начин да проверявам дали в химикалките в секцията няма симпатично мастило. :ad:

 

Аз ще гласувам за Радев, смятам го за добър, свестен, отговорен и сериозен.

 

И не пиша в червено, защото съм симпатизант на БСП, а защото така свикнах от времето на форума на телевизия "Планета", да се отличавам. :ad:

Link to comment
Сподели в други сайтове

hlO8NpT.png

 

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

За този впрочем бих гласувал :3fdb8960598fa63e:

Всъщност не, ако беше Радо Шишарката президентският кандидат, тогава да...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ще гласувам, но този път абсолютно насила и без никакви симпатии.

Всички кандидати са абсолютното дъно.

Да не говорим, че вече и не вярвам в правотата и сигурността на изборите, след станалото на изборите в Русия и скандала около нашите и вписните хора в подкрепа без тяхно съгласие.

Тотален шит е всичко!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Толкова много кандидати, а реално никакъв избор...

http://clubz.bg/45286-eto_gi_vsichki_24_ka...t_zapoznajte_se

За съжаление си напълно права.

До сега не съм пропускала да гласувам откакто станах на 18, този път също ще отида, макар още да не знам кого ще подкрепя, не съм привърженик на нито 1 партия, не виждам и човек, който да си заслужава (като бях по - малка харесвах АТАКА рофл)

Най - вероятния победил - Цецито за мен е една абсурдна номинация от страна на ГЕРБ, защото тази жена е по - скоро трагично-комичен образ, отколкото човек, вдъхващ респект и уважение, какъвто трябва да е истинския президент. Ще е същата подлога като Росенчо.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 5 months later...
  • 2 years later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...