Jump to content

Simona.

Ramaniacs
  • Коментари

    149
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Simona.

  1. Много се вълнувам. Пожелавам ти скоро да я видиш твоята Арианка. Не я харесвам особено, но мисля, че големите успехи за нея тепърва предстоят. Ще имаш още много възможности да идеш на нейн концерт. От нейните Let me love you ми е любимо парче! Поздрав.
  2. Най-накрая ще гледам Би на живо. Имам билети за Лондон.
  3. Ясно е, че раздвижи форума и гледам, че доста се гордееш. :1000 (29): Но също така прави впечатление, че искаш да си център на внимание на всяка цена. Говориш едно, после правиш друго, ревеш за някви квалификации по твой адрес, а ти се заяждаш постоянно и т.н. :1000 (29): И малко метафорично - да, успокой се, форумните обективи и прожектори са насочени към теб, на сцената си и публиката е вперила очи в теб, но не заради симпатии или възхита, а ти се смее, бейби. Противоречиш си и здраво си се оплела. Имаш се и за някаква голяма разбирачка на тема чалга, обсъждаш, анализираш, правиш заключения, но си субективна. Напускаш форума, връщаш се след седмица....и така. Определяш някви правила - нарушаваш ги като ги променяш така както на теб ти е изгодно. След всичкото това, едва ли някой те взима насериозно, за твое съжаление.
  4. Хахахахахахахахаахахах, е не бе!! :1000 (29): :1000 (29): Тук е много забавно, мисля да пиша по-честичко. Янева, докарваш поведението на любимката ти, която явно ти е някакъв идол на поведение за подражание. Иначе много интелигентната, морална, принципна, музикална Ивана, имаща претенциите за сериозна дискография със стойностни музикантски парчета с послание и порицаваща свои колежки, а в същото време безидейна кавърджийка, пееща " Сега съм ти паднала погрешка в скута, вземи ми акъла за минута с впечатляващия си пакет". :1000 (29): :1000 (29):
  5. Забележи, че първо прави допитване дали да зачита моя глас, по незнайни за мен причини, който си е публикуван в срок, а после решава внезапно да удължи срока и обявява края на гласуването лично в 23:29. :1000 (29):
  6. Нали ти водиш наградите? Защо не сложи край на гласуването в 23:00ч? :1000 (29):
  7. Така ли? :1000 (29): Смешно ми е, че авторката на въпросните награди, поставя на въпрос дали да бъде зачетен моя глас, а в същото време удължава срокът с половин час в последния момент. Без това да се обяви предварително. :1000 (29):
  8. Сега освен да се каже, че вотът се манипулира, а? Нали беше обявен краен час за гласуване? Защо не се прекрати в 23:00ч ами се удължи с половин час в последния момент?
  9. Моят глас ли визираш? Това, че не пиша активно във форума и влизам от време на време за да прочета някое друго инфо, означавали, че не мога да гласувам в темата за наградите? Или трябва да съм няква върла чалга фенка, киснеща 24/7 във форума за да отбележа фаворитите си за изминалото десетилетие? Решила съм да гласувам и съм го направила. Ако искаш ми зачитай гласа.
  10. 1. Текст на десетилетието - Продължавам - Анелия 2. Авторска мелодия на десетилетието - Моето слабо място - Преслава 3. Фотосесия на десетилетието - Камелия - Проект 13 4. Фолклорна песен на десетилетието - Ало, мамо - Ивана 5. Балада на десетилетието - "В друг живот" - Десислава 6. Дуетна песен/трио на десетилетито - Нищо не знаеш - Емануела и Крум 7. Кавърверсия на десетилетието - Да те бях ранила - Джена 8. Песен на десетилетието - Като за финал - Преслава 9. Видеоклип на десетилетието - Фалшива кожа - Камелия 10. Живо изпълнение - Преслава - Ако утре ме губиш (зала 1 НДК) 11. Албум на десетилетието - Пази се от приятелки - Преслава 12. Секс символ на десетилетието - Камелия 13. Певец на десетилетието - Азис 14. Певица на десетилетието - Преслава
  11. Simona.

    Всичко за сръбската музика

    Какви са хонорарите на сръбските изпълнители? Някой знае ли, че ми е любопитно? Цеца, Драгана, Миле, Бая, Стоя...
  12. Simona.

    Всичко за сръбската музика

    Само, Бела циганка, Жена стария и Плава циганка са точно толкова големи хитове колкото и песните, които ти си изброил. А Миле Китич е най-популярният сръбски изпълнител в България (от мъжете) заедно с Шабан и Бая. Цеца, Брена, Драгана, Весна и Стоя са най-популярни от жените. Младите сръбски изпълнители, които са актуални в момента в Сърбия, никой не ги знае в България. Предлагам, ако си съгласен, с това да приключим тази дискусия. )
  13. Simona.

    Всичко за сръбската музика

    Миле не напълни Арената, защото е имал хит, а защото има големи хитовЕ в България. Супер известен и слушан е. Копка ме копка, Плава циганка, Бомба и Милиони камиони са само част от тях.
  14. Simona.

    Всичко за сръбската музика

    :1000 (29): Никой не го интересува кой колко албуми е продал, на какви сцени и пред колко публика е пял. Говоря за масовия слушател на сръбско в България, не включвам запалените фенове, които следят всичко. Просто казвам, че Стоя е в топ 5 на най-популярните сръбски изпълнители в България. И това е факт.
  15. Simona.

    Всичко за сръбската музика

    Никой не я знае Милица в България. Tri case и Ti moje zlato са сравнително популярни песни сред младите(без да се знае кой ги пее), но са много далеч от Циганката, Трепни, Снови од стакла, Кило горе кило доле и т.н. Говоря като популярност в България! Иначе Бая е страхотен. Обожавам го.
  16. Simona.

    Всичко за сръбската музика

    Много пък знаеш. За Сърбия не мога да говоря, но в България, Стоя се нарежда веднага след тея четирите по популярност. Даже може дооста да поспорим дали не е и по-слушана от Лепа и Весна в последните години. Особено сред по-младите.
  17. Simona.

    Всичко за сръбската музика

    Това не е моята логика. Много ясно, че не е така. И като казвам, че се нарежда до онази 4-ка, нямам предвид, че е над тях или че е с техните успехи. Не приемайте думите ми толкова буквално. Просто Роби прекалено я принизи. Ясно е, че Весна, Лепа, Драгана и Цеца са най-големите в този бранш, но Стоя също е голямо име. Това имах предвид. Включвам също Индира и Неда.
  18. Simona.

    Всичко за сръбската музика

    Е, то в България е ясно, че е до тях... Много се смях на сравнението между Стоя и Милица. :1000 (29): Толкова абсурдно. Все едно да съпоставиш Яница с Ивана. :1000 (29): Или Теди Александрова с Десислава :1000 (29):
  19. Simona.

    Всичко за сръбската музика

    Не знаят кой пее Бела циганка? Хаха. Това въобще не е вярно. Точно Стоя е супер разпознаваема певица. Първо - заради гласа, който просто няма как да сбъркаш с на никоя друга. Супер силен и мощен. И второ - заради визията и поведението си. Голямо име е. Не я принизявяйте толкова! Тая песен в България май я пееше някакъв мъж, забравих му името :1000 (29): и ловец съм и рибар съм. :1000 (29):
  20. Simona.

    Всичко за сръбската музика

    Милица пее от 2005г, а Стоя от 1997г. Неуместно е да ги сравняваш. Едната е флоп с 1-2 успешни песни, а другата е легенда.
  21. Simona.

    Всичко за сръбската музика

    Е колко пък да е далеч? От 2010г. насам никоя от горните изброени няма по-голям хит от Белата циганка. В България още я спукват от въртене по дискотеките. Новата песен не ми харесва.
  22. Simona.

    Всичко за сръбската музика

    Как е? Хайде на мега хита. Какво става със Стоя? Ще бъде ли жури в ЗГ? И като цяло как върви кариерата й? Въобще какво е отношението към нея в Сърбия, Босна,Македония? Предполагам я нареждат редом до Цеца, Весна, Лепа, Драгана ...?
  23. Simona.

    Pop, Dance, Disco, Latino скандали

    Казвайте новините от последните минути, че нещо не мога да гледам.
  24. Simona.

    Pop, Dance, Disco, Latino скандали

    Якооо!! :1000 (6): Може ли някой да даде линк към live stream?
  25. Simona.

    Pop, Dance, Disco, Latino скандали

    По моите сметки почват в 5ч сутринта наше време?
×
×
  • Create New...