Jump to content

Simona.

Ramaniacs
  • Коментари

    149
  • Регистриран

  • Последно посещение

About Simona.

  • Рожден ден 6.02.1993

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Plovdiv

Simona.'s Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

4

Репутация

  1. Много се вълнувам. Пожелавам ти скоро да я видиш твоята Арианка. Не я харесвам особено, но мисля, че големите успехи за нея тепърва предстоят. Ще имаш още много възможности да идеш на нейн концерт. От нейните Let me love you ми е любимо парче! Поздрав.
  2. Най-накрая ще гледам Би на живо. Имам билети за Лондон.
  3. Ясно е, че раздвижи форума и гледам, че доста се гордееш. :1000 (29): Но също така прави впечатление, че искаш да си център на внимание на всяка цена. Говориш едно, после правиш друго, ревеш за някви квалификации по твой адрес, а ти се заяждаш постоянно и т.н. :1000 (29): И малко метафорично - да, успокой се, форумните обективи и прожектори са насочени към теб, на сцената си и публиката е вперила очи в теб, но не заради симпатии или възхита, а ти се смее, бейби. Противоречиш си и здраво си се оплела. Имаш се и за някаква голяма разбирачка на тема чалга, обсъждаш, анализираш, правиш заключения, но си субективна. Напускаш форума, връщаш се след седмица....и така. Определяш някви правила - нарушаваш ги като ги променяш така както на теб ти е изгодно. След всичкото това, едва ли някой те взима насериозно, за твое съжаление.
  4. Хахахахахахахахаахахах, е не бе!! :1000 (29): :1000 (29): Тук е много забавно, мисля да пиша по-честичко. Янева, докарваш поведението на любимката ти, която явно ти е някакъв идол на поведение за подражание. Иначе много интелигентната, морална, принципна, музикална Ивана, имаща претенциите за сериозна дискография със стойностни музикантски парчета с послание и порицаваща свои колежки, а в същото време безидейна кавърджийка, пееща " Сега съм ти паднала погрешка в скута, вземи ми акъла за минута с впечатляващия си пакет". :1000 (29): :1000 (29):
  5. Забележи, че първо прави допитване дали да зачита моя глас, по незнайни за мен причини, който си е публикуван в срок, а после решава внезапно да удължи срока и обявява края на гласуването лично в 23:29. :1000 (29):
  6. Нали ти водиш наградите? Защо не сложи край на гласуването в 23:00ч? :1000 (29):
  7. Така ли? :1000 (29): Смешно ми е, че авторката на въпросните награди, поставя на въпрос дали да бъде зачетен моя глас, а в същото време удължава срокът с половин час в последния момент. Без това да се обяви предварително. :1000 (29):
  8. Сега освен да се каже, че вотът се манипулира, а? Нали беше обявен краен час за гласуване? Защо не се прекрати в 23:00ч ами се удължи с половин час в последния момент?
  9. Моят глас ли визираш? Това, че не пиша активно във форума и влизам от време на време за да прочета някое друго инфо, означавали, че не мога да гласувам в темата за наградите? Или трябва да съм няква върла чалга фенка, киснеща 24/7 във форума за да отбележа фаворитите си за изминалото десетилетие? Решила съм да гласувам и съм го направила. Ако искаш ми зачитай гласа.
  10. 1. Текст на десетилетието - Продължавам - Анелия 2. Авторска мелодия на десетилетието - Моето слабо място - Преслава 3. Фотосесия на десетилетието - Камелия - Проект 13 4. Фолклорна песен на десетилетието - Ало, мамо - Ивана 5. Балада на десетилетието - "В друг живот" - Десислава 6. Дуетна песен/трио на десетилетито - Нищо не знаеш - Емануела и Крум 7. Кавърверсия на десетилетието - Да те бях ранила - Джена 8. Песен на десетилетието - Като за финал - Преслава 9. Видеоклип на десетилетието - Фалшива кожа - Камелия 10. Живо изпълнение - Преслава - Ако утре ме губиш (зала 1 НДК) 11. Албум на десетилетието - Пази се от приятелки - Преслава 12. Секс символ на десетилетието - Камелия 13. Певец на десетилетието - Азис 14. Певица на десетилетието - Преслава
  11. Simona.

    Всичко за сръбската музика

    Какви са хонорарите на сръбските изпълнители? Някой знае ли, че ми е любопитно? Цеца, Драгана, Миле, Бая, Стоя...
  12. Simona.

    Всичко за сръбската музика

    Само, Бела циганка, Жена стария и Плава циганка са точно толкова големи хитове колкото и песните, които ти си изброил. А Миле Китич е най-популярният сръбски изпълнител в България (от мъжете) заедно с Шабан и Бая. Цеца, Брена, Драгана, Весна и Стоя са най-популярни от жените. Младите сръбски изпълнители, които са актуални в момента в Сърбия, никой не ги знае в България. Предлагам, ако си съгласен, с това да приключим тази дискусия. )
  13. Simona.

    Всичко за сръбската музика

    Миле не напълни Арената, защото е имал хит, а защото има големи хитовЕ в България. Супер известен и слушан е. Копка ме копка, Плава циганка, Бомба и Милиони камиони са само част от тях.
  14. Simona.

    Всичко за сръбската музика

    :1000 (29): Никой не го интересува кой колко албуми е продал, на какви сцени и пред колко публика е пял. Говоря за масовия слушател на сръбско в България, не включвам запалените фенове, които следят всичко. Просто казвам, че Стоя е в топ 5 на най-популярните сръбски изпълнители в България. И това е факт.
  15. Simona.

    Всичко за сръбската музика

    Никой не я знае Милица в България. Tri case и Ti moje zlato са сравнително популярни песни сред младите(без да се знае кой ги пее), но са много далеч от Циганката, Трепни, Снови од стакла, Кило горе кило доле и т.н. Говоря като популярност в България! Иначе Бая е страхотен. Обожавам го.
×
×
  • Create New...