Jump to content

Препоръчани коментари

Оооо Ивана и в този клип се е вдъхновила от Галка, мисля, че имаше някаква фотосесия на Beyond с този декор и подобни дрехи.

• Отговори 57
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Теодора е човекът! Много яко видео, наистина.

Видеото наистина много ефективно. :з

Песента е много лека, харесва ми.

Най-якото видео на Ивана в последните години! Много цветно, много разчупено, много яко изглежда и тук, най-вече с розовите кецове.

Песента... неочаквано, но включването на Васил този път е точно на място и прави песента още по-яка. Песента е по-яка от предната и аз това очаквах, да - най-силното от "Магьосница" насам. Време беше за нещо свежо, лятно и зареждащо от Ивана. Е, това вече ще го слушам много! Браво, тази Ивана си чаках - със закачливите и леки песнички за лятото. :)

Честно казано по-добре е от Кралете. И пак не е кой знае какво. Клипът изглежда аматьорски. Теодора дълго, дълго време ще прави клипове само на майка си.

Най-голямо впечатление ми прави тоя Васил. :helpsmilie: Няма такова гадно циганско, сръбско, гръцко, крачмарско дране - 2016г? Разбирам, че го е измъкнала от някоя кръчма и го води с нея по кръчмите, но да записва песен с него и да го снима в клип... Тази жена направо е полудяла... Той по друг начин не може (3 песен вече). Не всеки кръчмар става за тая работа. Да си пее с Ивана по участия, но да не се бута за музикална кариера... :mf_surrender:

Да бяха измазали поне цепнатините на стената, и кордата на банана да бяха махнали .. :D :D

Не знам дали ми харесва още .. :o

Куплетите много ми харесват, но припевът е доста глупав. Няма никакво избухване. АРанжиментът е досаден и банален. Можеше да е доста по-добре.

За сметка на това май Ивана не е изглеждала по-красива, свежа и добре в клип. :1000 (33): :1000 (33):

Оооо Ивана и в този клип се е вдъхновила от Галка, мисля, че имаше някаква фотосесия на Beyond с този декор и подобни дрехи.

"Когато взема вана и съм гола и в пяна обичам те но мога и без теб"

:1000 (29):

Най-голямо впечатление ми прави тоя Васил. :helpsmilie: Няма такова гадно циганско, сръбско, гръцко, крачмарско дране - 2016г? Разбирам, че го е измъкнала от някоя кръчма и го води с нея по кръчмите, но да записва песен с него и да го снима в клип... Тази жена направо е полудяла... Той по друг начин не може (3 песен вече). Не всеки кръчмар става за тая работа. Да си пее с Ивана по участия, но да не се бута за музикална кариера... :mf_surrender:

Може да са любовници, или да си пада по него. На това ми намирисва.

Може да са любовници, или да си пада по него. На това ми намирисва.

Човекът е женен. Моля ви се. :1000 (29):

Човекът е женен. Моля ви се. :1000 (29):

Голям праз, че е женен. Ти не си ли бил с женени? :3fdb8960598fa63e:

Да наистина да се прекръстят ДУЕТ Ивана.

Явно Васил клеца Ванчето редовно. Нищо, тя има нужда. После що записват албуми цяло лято. :1000 (29):

Голям праз, че е женен. Ти не си ли бил с женени? :3fdb8960598fa63e:

Не вярвам да спят. Ивана сигурно си мисли, че му прави услуга, ама пичът просто не става.

Някой вътрешен да обясни спешно, че когато се искаш да сплескаш някой трябва да го правиш съразмерно и пропорционално ..

Главата й е като абажур на клечка, изкривените ленти няма да ги коментирам.

Песента е абсолютен шит.Колкото и да иска да влезе пак в дискотеките не се получава.Отдавна излезе оттам и не виждам да влезе пак там с чикии като тази.Силата й е в други песни, които неслучайно се слушат и до днес.

Жалко.. би трябвало да е разбрала след 15години+ кариера , че не е нужно да се пънеш да си комерсиален

Силата й е в други песни, които неслучайно се слушат и до днес.

Силата и е в други, да, но за разнообразие трябва да прави и такива като Мога и без теб.

И тази, както и Кралете ми харесва. Лека, закачлива песен!

Изключителен слаб аранжимент. Тоя Боби Павлов да се скрие!

Харесват ми куплетите много!

Какъв беше смисъла да пуска 2 песни за 1 месец , катони двете са в една стилистика - мазни ?? Разбирам да бяха коренно различни , като тея на Анелия - ок , ама така е напълно безмислено. Да не говорим , че клиповете пак по калъп - Ивана в близък план , цветни декори , различни предмети с близък план . За капак и тоя Васил и в двата клипа . Абе Ивана тотално се е сдухала .

Премиера на песента по радио Веселина в 21:00ч. тази вечер и интервю с Ивана. :)

ПП: Пуснали са реклама във фейсбук.

Премиера на песента по радио Веселина в 21:00ч. тази вечер и интервю с Ивана. :)

Запис?

Тя затова прави по 20-25к на ден

Кажете й да пусне рекламна кампания с таргет нейната страница като интерес

C2jXn7u.jpg

Да го направят обложка на песента. Ще привличат внимание и ще минат хабибито :D

Тя затова прави по 20-25к на ден

Кажете й да пусне рекламна кампания с таргет нейната страница като интерес

Колкото - толкова. Ако имаше реклами навсякъде щеше повече да прави. Важното е, че песента е супер готина, както и видеото. :)

Кой пее това "мога и без теб" около 20 пъти към края на песента? Много ме кефи :D

Кой пее това "мога и без теб" около 20 пъти към края на песента? Много ме кефи :D

Камелия от бенда й

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...