Jump to content



Online: Кристали и Анелия - Моят мъж


Препоръчани коментари

На Фики е много по-мазна и с много прост текст .

Зарад тебе бачкам , ще те смачкам... Вертолета Хахахахаха

+1, а и вижте колко стилно се е облякла в клип на кючек - благодарение на Анелия дори и такъв проект звучи и изглежда приемливо. Няма база за сравнение с долнопробните песни и комични визии на Фики.

 

Според мен ще бъде успешна песента - надали ще надмине "Гот ми е", но няма и нужда, първата още си изживява живота.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 59
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не съм фен на кючеците, с някои изключения, но този на Анелия и Кристали го очаквах с нетърпение, заради нея. Не знам дали ще си пускам парчето често вкъщи, но по дискотеките със сигурност ще дъни... Клипът е евтинджос, но тя Анелия така или иначе нямаше нужда да хвърля луди пари за песен като тази, след като последните седмици ни представи страхотни видеореализации на "Гот ми е" и най-вече на "В моя ум".

Сравненията с "Вертолета" са неуместни. Има коренна разлика между текст като "Заради тебе вдигам вертолета" и "Моят мъж е най-добрия". Е, вярно, че първото звучи по-оригинално, но второто, колкото и да е клиширано, е класи над него... :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Сериозно ли този текст през 2016, няма такава простотия, през цялото време едно и също пее.

 

Ако Анелия не беше включена в песента даже нямаше да коментирате, а какво остава да се забележи песента.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Шок и ужас! Анелия има нужда спешно да бъде хоспитализирана в най-близката до нея психиатрия! Не може да се излага по този начин просто.... Ако ще и да го спукат от въртене по прословутите дискотеки това парче ще бъде едно от нещата за които Ана много ще съжалява, че е изпяла след 10 години!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много добра музикантска песен! Текстът е направен да е забавен, аз го долавям и ироничен. Браво, хареса ми и песента, и клипа! Ричи почти не е мръднала от 1994 - та досега, много е симпатична, една от първите фолк певици, когато можеше да се изброят на пръстите на ръцете. :1000 (19):
Link to comment
Сподели в други сайтове

Звучи като всяка втора песен на Кристали. Те, когато не пеят люти кючеци, мелодиите и аранжиментите винаги са им подобни. Иначе като песен е ОК - звучи ретро и като текст, и като всичко останало, но се радвам, че не е като сегашните кючеци с потресаващи текстове и мазнотии, а нещо по-премерено. Не виждам смисъл от тази колаборация - Кристали никога не съм ги чувал в дискотека, така че не е като Анелия да иска да се впише в циганската вълна тази година. Отделно стилът ѝ - дали Токичовия или Пашевския, не се връзва изобщо със такова звучене. А и не е като да има нужда да напомня на диджеите за себе си - дори в най голямата си дупка (втората половина на 2014 и първата на 2015) не са спирали да въртят всичките ѝ песни.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тотален хит. А най-хубавото е, че този парцал ще гърми и в кръчмите, изсвирен на живо от оркестъра там. Или не сте били родени по времето, когато чалгата тръгна от кръчмите, за да се озове в дискотеките, които сега издигате в култ заедно с ютуб?

Весела песен с леко ироничен текст. Простички, но все пак смислово свързани думи, а не "абстракции" за фараони, вертолети и други измислици на нечий болен мозък.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Анелия мачка с новата чалга :1000 (6): 100k а няма дори 24 часа... Ще се слуша лятото 100 про!

Все пак да не забравяме, че това е корена на попфолка и все още има слушатели. Това е музиканстки кючек, а не като циганиите, с които ни заливат иначе...

 

 

Анелия е с покъртителна визия във водеоверсията. Мязва на стара лесбийка

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Отвратителна е, Анелия защо така си вреди сама... Това бълване сто пъти е показало, че до никъде не води. Да не говорим колко под нивото на другите две песни е. Естествено, нали е модерно да връщаме чалгата в зародиша и този ужас ще трябва да търпя. Дано не стане никакъв хит, а гледанията да са заради първоначалния интерес.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Абсолютен дизастър. Анелия направи миш-маш тази година, а единствено с Гот ми е й се получи до момента.

 

+1

Анелия прекалено почна да бълва вече.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...