Jump to content

Online: Глория и Симона Загорова – Няма кой да ме спре

Препоръчани коментари

• Отговори 73
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ужасна е.. такива песни се правеха преди 10 години

Единственото нещо хубаво в този проект е Глория

Да прави песни като "Обратното броене", a не като тази :X

Сподели в други сайтове

Това не го очаквах! Чиста поп песен! Мачкай, Гло!

Много по-добра от на Галин. Заслужава да се ротира и по City, The voice <3

Симона е страшно красива в клипа. :heart:

Сподели в други сайтове

Много свежо и лятно. Ако вместо самолети имаше вълнички и море супер!

Можеше да гръмне нещо по-силничко като за предподписване на договор, но за сезона това е идеално. Дано се завърти и по други Радиостанции и телевизии.

Сподели в други сайтове

Мен също от първо слушане не ме хвана, все едно слушам поредната безлична песен на Дамян Попов. И текста този път не е кой знае какво, все иска някой да ги срине, ама те са много силни и няма кой да ги спре ........ :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Песента си е един приятен денс пълнеж. Общо взето не става за никъде - нито да танцуваш в дискотека, нито да си пиеш ракията на нея, евентуално само за радиото като фон. При един по-различен аранжимент би могла да си бъде изцяло поп/денс, да се таргетира някакси... Но и самата Симона не е нито чалга певица, нито модерна певица, която младите бипа слушали. Представям си я като Николай Манолов - супер талантлива, но обикаляща по пиано барове и естрадни фестивали.. И това е.

Честно казано не мога да разбера липсата на потребност и желание у Глория да се завърне ударно, хем различна, хем същата, да направи запеваема песен, на която хората биха се кефили на стадион примерно. И пак се веят коси, и пак муцуни, толкова е банално и изтъркано всичко, че дори и аз като фен не искам да риплейвам много-много.

Сподели в други сайтове

Свежа е, носи яко послание, музиката ми допада. НО - това трябваше да е песен на Симона, не че съм противник на дуетите между двете, ама след цялото това говорене е крайно време да пусне самостоятелно парче.

Сподели в други сайтове

Не е изключено да ме грабне по някое време - ще й дам шанс, но за момента ми е постна. Одобрявам лятното поп звучене и това, че отново има смислен текст.

Четири дуета стигат. Симона и Глория оттук нататък трябва да са две различни неща, иначе нещата отиват в графа "дует Загорови".

Чакам онази песен на Глория, с която да напомни коя е.

Сподели в други сайтове

Класа и стил за пореден път! Да прави това, което чувства и изобщо да не слуша никого, в дискотеките така или иначе няма да влезе, нека да си прави песни, които харесва, пък все някой ще се припознае в тях.

Забележката ми за песента е , че можеше аранжимента да е направен малко по-шлагерно/естрадно, не толкова електронно, може би щеше да е по-въздействащо. Клипът ако беше на морето щеше да предаде още по-голямо настроение и енергия. Но като цяло браво! :derisive:

Сподели в други сайтове

Приятна песен и дотам. Нито клип, нито музика, нито текст, нито аранжимент ... нищо, което да предизвика какъвто и да е интерес. Не знам, ваучери за пазаруване ли получава за всяка денс боза, която пусне или сама си решава, че някой ще си пусне тази песен повече от 10 пъти?

Сподели в други сайтове

Много симпатична и приятна песен, като за майка и дете, аз я усетих, защото винаги по този начин съм бил и аз с моята майка и точно това много ми хареса - близостта и позитивното настроение. Хубаво послание отново и създава настроение. На мен ми харесва.

Сподели в други сайтове

Не съм очарован, нито впечатлен. Дори превъртях към края за да видя визиите, които се оказаха убийствени.

Скучна денс мелодия, познати тематики, редуват си партиите. Можеха да експериментират с нещо рок например, в стил :Лъжа е: или :Изгубена: или пък да си пусне самостоятелна нейна песен и да направи на Симона модерна песен. Не знам дори дали самата Симона се кефи,че репертоара й се пълни с такива песни. Да - стойностни послания, трупат репертоар за съвместните си концерти и участия, но имайки предвид, че Сими се кефи на Гери-Никол, едва ли точно това й се прави сега... Тя е готова за нейна си поп кариера, съвсем независима от майка си стилово и творчески. Не знам защо продължават така... Преди Глория викаше - малка е, нека учи, има време за песни...А сега мацката е готова...Да й намери поп екип, клип от Баша и айде.

Сподели в други сайтове

След година пауза беше подходящо да пусне самостоятелна ударна фолк песен, такива дуети винаги могат да почакат. Но сигурно и тази песен ще си намери преназначението. Чакам от Глория по-богати музикално песни.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...