Jump to content

Препоръчани коментари

Силен проект, клип + песен на Галин не ми бяха харесвали от периода на "Роклята ти пада". Дано не се върне пак към елементарни детски песнички като Парата, Нека да е тайно и Готина кола.

• Отговори 121
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

И Илиян едно време правеше цигания след цигания и си беше повярвал, че вечно ще я кара така, за това днес е в 9-та глуха! Ситуацията при Галин е същата, това звучене вече започна да омръзва и ако не смени плочата скоро ще се върне при треторазрядните.

Даже на Глория баналната песен е по-добра от това нищо.

Като го гледам имам чувството, че всеки момент ще се наака, той се е стегнал, надул се е, чръвнал се е направо от стойки, чупки, погледи....

Цигания.

Толкова ли не можеше да се разходи до Египет, ей го къде е, да снима нещо тематично: Нил, пирамидите, Сфинкса, пустинята... А текста няма да го коментирам, какви заплати харчи фараонът на Египет :roll1: :1000 (29): И "Спиш ли добре"-то на Василка е неподходящо.

Иначе е яка песента.

Мангава тут, а?

Има разлика от поп до мазно изпълнение...после разправяйте кое било цигания.

Без Азис щеше да ми хареса повече. Колата е по-яка сякаш.

В стремежа си да изпъкнат и да заслужат наградите си, и Галин и Фики това лято се забиха с адски тъпите песни. Честито.

В стремежа си да изпъкнат и да заслужат наградите си, и Галин и Фики това лято се забиха с адски тъпите песни. Честито.

Съгласен.

Константин тази година ги трепе.

opyzcz.jpg

За следващото си видео Глория спокойно може да гледа този клип, за да се научи как се показва женственост пред камерата.

Съгласен.

Константин тази година ги трепе.

Точно пък тази година му е слаба.

Голяма дивотийка, ама ще бъде хитче... :1000 (29): Но не знам дали има шанса да стане по-хитова от средно успешната "Готина кола". Галин нещо взе да губи индивидуалността си с тези комерси и интереса на хората като че взе да намалява.

Клипът можеше и да е по-добър, но и така става.

След няколко слушания ми харесва:

1.Припева

2.Белите дънки (както казах и преди)

3.Банския

Успех!

Реагирах първично, знам, фурнаджийска лопата съм, не трябваше да прибързвам с коментара, съдете ме!

Мнение 2.0 - Мегахит! Сега я чух по ТВ с клипа и просто ще разбие всички дискотеки, егати бруталната. :helpsmilie:

Брутална !!! Тотален хит , личи си че това е готвил за лятото . Можеше да мине и без предната . Но определено това ще е голям хит . Клипа също има добри кадри . Браво на Галин ако е работил с Декстър .

Браво, най - накрая е решил да се стегне и да изкара хубава песен!

+1 :mf_surrender: Тази година клипираните самостоятелни на Галин са от глупава по-глупава. Не го оправдавайте, че било отговор на "Вертолета" - "Колата" на какво беше отговор? Кой изобщо го кара да копира Фики в простотията му? :mf_surrender: През 2014 как успяха и двамата да пуснат нормални песни? Нещо започнаха да издишат в стремежа си да оригиналничат. :mf_surrender:

Като го гледам имам чувството, че всеки момент ще се наака, той се е стегнал, надул се е, чръвнал се е направо от стойки, чупки, погледи....

Има нещо такова. :1000 (29):

GALIN FT. AZIS - NA EGYPT FARAONA / Галин ft. Азис - На Египет Фараона, 2016

237 386 показванияпреди 14 часа

Нека Преславови започнат да обясняват как Галин си е купил гледанията СЕГА! :)

GALIN FT. AZIS - NA EGYPT FARAONA / Галин ft. Азис - На Египет Фараона, 2016

237 386 показванияпреди 14 часа

Нека Преславови започнат да обясняват как Галин си е купил гледанията СЕГА! :)

Защо да са купени? Азис му прави гледанията, а Преслава си остава за момента най-бързо направилия гледания за 24 часа самостоятелен изпълнител, а ти си злобей.

Както казах това е отговор на "Вертолета". Не се впрягайте толкова.

Как ще е отговор на "Вертолета"?! "Вертолета" не трябваше ли да се конкурира с "Готина кола", и двете песни излязоха по едно и също време... Само че първата размаза втората...

Мислех си, че Азо е от отбора на Фики, но... уви. Циганинът знае как да си опича работите и за него няма ни ценности, ни приятели.

Песента е различна ужким, но ми е смешна и безсмислена определено. В клипа Галин се опитва да се прави на Фикрет, но нещо не му се получава, може би заради прекалено количество естроген... При Фики тестостеронът си е тестостерон...

И с тия рисувани ръкави, купени от карнавален магазин, уж че са татуси, кого се опитва да заблуди. Да си беше направил по-добре временни татуси, поне нямаше да има такъв бутафорен ефект.

Слабо, доста слабо. Джена и Галин изведнъж изгряха и изведнъж май ще пропаднат в небитието, където може би им е точното място.

Брутална !!! Тотален хит , личи си че това е готвил за лятото . Можеше да мине и без предната . Но определено това ще е голям хит . Клипа също има добри кадри . Браво на Галин ако е работил с Декстър .

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...