Jump to content



Деси Слава или Камелия?


Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Ако преди една година всички ме нападаха за това колко краен съм относно Камелия, то днес чета мнения които са едно към едно с моето от преди година. Просто защото аз знаех как ще се развият нещата при Камелия. И то не толкова, че без Пайнер едвали не няма свят, а просто защото знаех, че Камелия е един пайнерски продукт и няма как да успее сама.

Снощи се натъквах на няколко концерта на Кама от наградите на Пайнер...Тази жена си живееше ЦАРСКИ в Пайнер. Беше тяхна галеница и можеше цяла година да не си мръдне пръста, да пуска по 1 бълвоч на 1-2 години, но като дойде концерт/турне на Пайнер да направи нещо скандално, да се облече ку"венски, да изпее стар хит и пак да привлече внимание. Сега обаче тоя щастлив момент мина, без концертите на Пайнер тя просто заприлича на дебютантка от Ара. Това се опитвах да обясня толкова време. Всяка жаба да си знае гьола, Кама можеше да изкара още 10 години по тая схема и по мързелив начин да има успешна кариера, без да прави нови хитове, но не, пустите пари и алчност..:)

 

И сега няма положително мнение за Камелия, дори хората които я харесваха, днес се чудят как може да стигне до тук. Българския шоубизнес е нещо много гадно и мръсно, половин година да те няма, всичко живо те забравя и въобще никой не го е"ава за предишните ти успехи! Точно за това, без реклама, ПР, продуцент и т,н си свършен.

 

Балона на Камелия-гръмна! Сега изходите са два или да клекне на Оцковата компания и пак да стане работничка във фирма или пак да похлопа на Димитровградската порта. Една година гратисен период беше достатъчен, втора като тая би била фатална и дори участия няма да може да си намери за повече от 1500 лв..

Link to comment
Сподели в други сайтове

Балона на Камелия-гръмна! Сега изходите са два или да клекне на Оцковата компания и пак да стане работничка във фирма или пак да похлопа на Димитровградската порта. Една година гратисен период беше достатъчен, втора като тая би била фатална и дори участия няма да може да си намери за повече от 1500 лв..

Тя тази година се храни от пайнерски изпарения. Вече е вървежна само в студентски и използва умело последната пайнерска инерция, за да изкара някой лев. С 5 участия на месец и никакво медийно внимание към това което се случва с нея скоро ще си пие кафето с Екстра Нина и Цветелина. Няма да има доблест да моли за пайнер толкова кратко след големите приказки за това как рабирала от бизнес и муз.индустрия. 600 000 бяха комплимент за нея и Престъпно е. Никой не се интересува от писледните и 2 проекта. По добре да се моли на Оцко за песен., ще се прави че не е плюла и него. Но ако македонеца е злопаметен, то и там ще бъде орязана. Като гледам и Фен не проявиха интерес към последвалите проекти след Неповторим. Кама е в немилост и изгнание

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Десислава за 1 месец престой в къща получи 40 000 хронорар, кола за 70 000 лв, реклама, национален ефир, победа и нов звезден тунинг. Няма да добавям онези 70 % от 10-15 участия месечно, защото тотално ще ти разваля престоящия празник. На нова година съсипан

Кривичка ти е сметката. 40000 са ги делили с инженера, и нейния дял в никой случай не е 70%. В най-добрия е 50. 10-15 участия са на двойно по-нисък от примерно, една Камелия, хонорар, а половината са в дискотеките на кокошарника, което означава че и с Брадър, и без него интереса към безвратата особа е нулев. Да не забравим и че за минимум половината снася още сумички на Митьо под формата на глоби за редовните закъснения по участия ....

 

Виж колата ми е интересно как са я делили. Или как Деса и е платила данъците.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не мога да разбера, какви са тези опити да изкарате Камелия жалка, при положение, че песните на Десислава (от както е в пайнер) са + 1 000 000 гледания, а песните на Камелия, които са далеч от тези милиони са по-слушани и известни на хората, особено "Неповторим". Десислава си получи стабилна реклама от Пайнер, но без никакъв резултат, а Камелия без реклама пак е над Десислава. Единствено "В твоите очи" стана голям хит, но който и да беше на мястото на Десислава резултата щеше да бъде същият, не виждам Десислава с какво помага за успеха на тази песен. А колкото до Камелия, тя е много пред Десислава, както казах и с песните си, които пусна и с визия, защото е най-красивата певица и към днешна дата въпреки, че след една седмица навършва 45, няма кой да я бутне в тази област. Друг факт е, че Камелия има две участия в Столицата на Нова Година, а Десислава в провинцията, е коя е по-желана? За отвратителната визия на Десислава няма да коментирам нищо, за скуката, която предлага по участията и също, защото това е жалко.

 

Изводът е, че Камелия е пред Десислава, без Биг Брадър и ТВ Планета, но пак е по-успешна в това, което прави, представете си ако беше останала в Пайнер, какво щеше да е сравнението с Десислава, представете си и ако тя беше в дует с Галена "В твоите очи" вместо Десислава, заради кой щеше да се гледа клипа ... след като клип като "Дай го двойно" събуди интереса на хората, където Камелия доказва думите ми, че няма по-красива певица от нея, макар на 44 години, какво остава да стои до Галена, която е с една глава по ниска от нея и с 20 см. по=къси крака :1000 (27):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Деса не беше на ниво на концерта - хубуу, пя на ниво горедолу, без Дельо, нали - ама говорим за прием - никъф. Вижте реакцията на публиката на Татяна и на Деса - порнозвездата на съедиение издухва отвсякъде Фатмишка, която дори шутката си развя, ама само с това си остана.

 

А за наградата - кво да говорим повече - Деса че е тъпа и проста, че и нагла, така е. Да не беше ревала че се смята за заслужила и за други неща, да го прескочим. Ма то не бееш Тракия Фолк, то не беше незнам си кво, а ся скочи и на Гло и Ванча на завлуженит статуетки. Да не им бяха такива, да им скача, а то ...

 

Иначе Славчо, ти що не млъкнеш? Нали ти лично ги имаше списанията бе, сладур, ако беше така що ги поръчваш на други? Пак те хванахме, че си много силен в обещанията, ама не е като да не те знаеме по тоя параграф от тивито ....

 

 

Защото живея в София , а колекцияа ми е в Шумен. Чак по Коледа ще се прибера. Имам и списание КОЙ. До края на годината ще ги публикувам както казах и преди. Да видиме тогава какво ново ще измислите

ГлоФЕНС, айде изгледайе видеото от снощи и тогва давайте мнения. Деса го даде за пример как си е преглътнала егото. А не е изразила желание за награди!!!

 

 

Абсолютно, Жорка. Адмирирам всички почитатели на Деси да спрат да пишат в тази тема, защото това вече е загубена война и кауза за 2та извънземни индивида и тяхната Долсинея. Мисля, че след вчерашния пир, нашите приоритети и битки достигнаха друго ниво. С безразличие да им покажем къде им е мястото. И като фенове виждаме, че Деси е порастнала и на духовно и на кариерно ниво, така че е загуба на време да им даваме аргументи и да им се обясняваме. Ще пиша за последен път в тази тема в края на годината, за да довърша един вече обещан поход в името на истината. Обещал съм един скан, с който да разоблича мрънкането на Камелия от 2003, от което Фокси да се почувства като Дон Кихот срещу вятърните мелници предпреазнично :3fdb8960598fa63e:

FINISH HIM!!!

 

 

Ето такава е разликаа между мен и вас. Когато обещая да публикувам нещо, го правя, а не само празни приказки. Доказвам го със следващия материал и го публикувам веднага щом се прибрах в София и имах достъп до лаптопа, че през телефона много нерви. Камелия още през 2003-2004 година е говорела за напускане, така че далеч не е след 2010 както Фокси твърди. Винаги е била недоволна и мрънкаща. Излъагала е ДесиСлава през 2003, че има намерение да напуска и тя и дори са имали общи амбиции за кратко и като продуценти. Разбира се това е било начина Камелия да се отърве от ДесиСлава с наеждата, че ще е следващата певица на годината,но всички знаем историята - Ивана, Преслава, Анелия, Галена, а Камелия така и не се вреди. След 10 години празни приказки най-накрая изпълни заканата си, а една година като самопропдуциращ изпълнител няма нищо сериозно зад гърба си. Направих си труда да го снимам и кача, защото съм обещал, а и на някои сега ще им е гадничко след всички приказки за обещанията ми. На форума няма какво да доказвам - всеки знае Фокса, че е като развалена радио станция и настройва честотата според вятъра.

Но защо с лъжи и с такъв патетизъм към малки деца... каква е тази болна амбиция хората да се съгласяват с налудничивите ти теории. Какво стана с уволнената Деса от Мария Димитрова и какво стана с писанията ти 10 години, че Мария Димитрова никога не би позволила Деса да се върне, че не я искат, и какво ли не...

Чичо, не е зле понякога да съумяваш как си сгафил и как се излагаш в очите на другите пишещи. Май само аз и инп-то си комуникираме с теб в този форум. Никой друг няма интерес. Вземи си смени поне любимката, че да си намираш тема на писане, че темата Камелия е като прочетена книга и тя доказа, че не е толкова голяма и името и не работи за нея с последните си проекти.

 

Ето сега двете злоби да четете и повече да не се пънете на батко ви СлаФчо, че после изглеждате като увиснали гащи на простор:

 

Списание Кой и Списание Мистерия+

 

20160103_150323.jpg

20160103_150349.jpg

20160103_150424.jpg

20160103_150542.jpg

20160103_150950.jpg

 

 

Ето и Автограф с ДесиСлава. Всеки, който може да събере 2 и 2 ще разбере, че ни най-малко не изопачавам!

https://youtu.be/toqSyuFbtFM

https://youtu.be/SPzBeswq6Gc

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

СлаФчо, СлаФчо, пак се изложи. Доколкото мога да прочета - па като си решил да ни цакаш, разни центрове предлагат услугата скенер нали, кви са тия долнопробни снимки с телефона, пък и да беше изкарал за нещо с по-хубава камера, ама явно вече няма кой да се върже на ваште истории и заплатата ще да е по-малка. Като ще вършиш нещо, го върши като хората - от тия снимки нищо не се чете, а аз нямам намерение да оставам без очи, нали.

 

Ама да се върнем на темата - тя Кама си говори че няма да стои вечно в кокошарника, така както и се е надявала до година-две да си има детенце. Както не е станало второто, така не е и първото.

 

Просто прекалено много ти се иска да има някой друг виновен, че Деса поради собствената си глупост, се изнесе от кокошарника в пиковия му момент и се върна точно за да няма кой да и обърне внимание. И разбира се, още много повече ти се иска видинското ченге да не е прав, ама на. И там пак не ти излезе късмета.

 

Изобщо, ставаш повече за смях от оня, дето му обясняваше какво пишлеменце бил.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Абсолютно нищо конспиративно не виждам в това интервю .

Искаш да кажеш , че Кама е навила Деса да напусне , а Деса го е направила заради уговорката с Кама (която пък не е напуснала ) :Дд

От всичко - евала че ни припомни тая уникална фотосесия на Камелия - най-добрата и !

Link to comment
Сподели в други сайтове

СлаФчо, СлаФчо, пак се изложи. Доколкото мога да прочета - па като си решил да ни цакаш, разни центрове предлагат услугата скенер нали, кви са тия долнопробни снимки с телефона, пък и да беше изкарал за нещо с по-хубава камера, ама явно вече няма кой да се върже на ваште истории и заплатата ще да е по-малка. Като ще вършиш нещо, го върши като хората - от тия снимки нищо не се чете, а аз нямам намерение да оставам без очи, нали.

 

Ама да се върнем на темата - тя Кама си говори че няма да стои вечно в кокошарника, така както и се е надявала до година-две да си има детенце. Както не е станало второто, така не е и първото.

 

Просто прекалено много ти се иска да има някой друг виновен, че Деса поради собствената си глупост, се изнесе от кокошарника в пиковия му момент и се върна точно за да няма кой да и обърне внимание. И разбира се, още много повече ти се иска видинското ченге да не е прав, ама на. И там пак не ти излезе късмета.

 

Изобщо, ставаш повече за смях от оня, дето му обясняваше какво пишлеменце бил.

Да не съм ви длъжен да сканирам... Че и нахални. Изложил съм се бил. Теглиш, гледаш в подразбиращата за изображения програма на уиндоус на 100% и се чете перфектно. Дори няма нужда да слагаш очилата!!!

 

 

По темата - отиди назад 15 страници и си вижте драмите. То е ясно, че не е напуснала преди 2014, ама защо дрънкотите, че до 2010 всичко и било перфектно и не си и го е помисляла... Защо сега нямате доблест да кажете, че съм прав, че подобно изказване на Камелия е имало. Защо се опитваш за пореден път да ме засегнеш на професионално ниво - това е чалга форум, пиши по същество. И пари за хляб да нямам, няма да проментие положението - каквато Кама, такива и феновете. Лъжат, бият се в гърдите, а накрая увисват. Достойнството е нулево, злобата - безгранична.

Свиквайте Камелоти, вече Деса ще води в анкетите за най-добро концертно представяне на пайнерските сбирки. Така, както не я виждахте на голяма сцена, нямаше хитове, не мислехте, че ще има силен прием и бис, така за пореден път прогнозите ви не отговарят на действителността, и за пореден път не се научихте достойно да излизате от подобен спор. И Камелия няма очи да си признае грешките и затова ще си гледа сама Добре дошла и за 2 седмици ще прави по 30 000 гледания, а колегите и в Пайнер и Хит Мюзик ще са на гребена. Ама нали Кама много плюеше и определяше туморите в бранша. Е затова сега по-голям тумор от нея няма

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Абсолютно нищо конспиративно не виждам в това интервю .

Искаш да кажеш , че Кама е навила Деса да напусне , а Деса го е направила заради уговорката с Кама (която пък не е напуснала ) :Дд

От всичко - евала че ни припомни тая уникална фотосесия на Камелия - най-добрата и !

Решението на Деса не е зависело от това на Кама, но това не прави постъпката на Кама по малко преднамерена и подла. Може да съм объркал интервюто ако не става дума за топ колежка, която също щяла да напуска 2003. Деса си е преценила за себе си, напуснала е без много приказки по интервюта 10 години преди това. Кама е хитруша. Нима не е видяла удобен случай да играе на два лагера? На дали е споменала на Митко за напускане - само на Деса и по медии се е пъчила

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тоя който се пенеше, беше ти, така че, като ще вадиш "компромати" от архива, го прави като хората.

 

Ще сканираш, като се налага, иначе това е положението за теб - смях в залата на некадърните ти изцепки. И биене в гърдите, ама накрая се оказа за пореден път че си само по червен задник ;)

 

Останало ти е само да злобееш, как Кама с никакви усилия миналата година си запази нивото, а Деса с толкова пънене, бутане, излагации, че даже и Бай Брадър, продължава да е извън челото и никой не и обърща внимание.

 

Все пак има разлика м/у това да пееш на две места в София за НГ, и на това да припяваш благотворително в кръчмата на бившия ти мъж, като беквокалистка на жена му ...

 

А единствената класация, която води Фатмишка в момента, е за резил на годината, щото изявата и от последния кокошарски концерт е запомнена само с развяването на половия и орган, и с нещо друго.

 

И точно ти, СлаФчо, си последния човек, който да говори за достойнство - виж сайта на популярно предаване на Нова Телевизия, ако не ти е ясно защо ;)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тоя който се пенеше, беше ти, така че, като ще вадиш "компромати" от архива, го прави като хората.

 

Ще сканираш, като се налага, иначе това е положението за теб - смях в залата на некадърните ти изцепки. И биене в гърдите, ама накрая се оказа за пореден път че си само по червен задник ;)

 

Останало ти е само да злобееш, как Кама с никакви усилия миналата година си запази нивото, а Деса с толкова пънене, бутане, излагации, че даже и Бай Брадър, продължава да е извън челото и никой не и обърща внимание.

 

Все пак има разлика м/у това да пееш на две места в София за НГ, и на това да припяваш благотворително в кръчмата на бившия ти мъж, като беквокалистка на жена му ...

 

А единствената класация, която води Фатмишка в момента, е за резил на годината, щото изявата и от последния кокошарски концерт е запомнена само с развяването на половия и орган, и с нещо друго.

 

И точно ти, СлаФчо, си последния човек, който да говори за достойнство - виж сайта на популярно предаване на Нова Телевизия, ако не ти е ясно защо ;)

 

 

Пенех се, че 2004 Кама мрънка за напускане - и сега се пените вие и място не може да си намерите, че такова списание има. До вчера с ирония си мислехте, че нямам въпросното списание, но аз нарочно ви оставих още 24 часа да пускате лиги и мръсотии по моята личност, че после като ви почна на къс пас да няма къде да мръднете. Разбирате ли защо постовете ви и никовете ви будят смях, несериозност и простотия дори в 13 годишните деца, пишещи тук.

 

Те унижени, не могат да си седнат на трибуквията, а сега ще ми обясняват как нищо толкова не казала. Ами то и аз не съм твърдял, че е казала повече от това, кеото е. Ама защо вие се изсилвахте да се кълнете, че преди 2010 дори и мисъл не и е минавала за напускане. Е - мислила го е!

 

 

Мисля, че с това сложих край на темата ДесиСлава - Камелия. Обещах, че последно ще пиша като намеря въпросното списание, направих го, всичко друго написано е агонията ви, че някои можем без клевети и жълти писания да докажем нечии дерзания и драпания още от далечната 2003. И други злобни интервюта съм и наснимал, ама ще ги пазя да ви цапардосвам по кратуните, когато пак много смело и категорично заявявате пълните си глупости. Просто ми харесва тътена от скимтенето ви. И 20 пъти да напишете, че нищо не съм доказал, дори и децата ще разберат, че излизащото от вашите усти е равно на лъжи и злоба. За да не ви падам на нивото в края на дискусията, ще кажа че Камелия си има своето място в попфолка, йо не е това, кеото тя си мисли за себе си и без компания е кръгла нула. Изпълнители като нея могат да се развиват само в общия кокошарник, за да видят все пак сцена различна от кръчмара в студентски град. Не отричам силните и години и заслугите към жанра и, но съм против злобните и подмятания години наред, извъртането на истини в нейна полза, игрите и двойните и намерения.

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Деса води тази анкета заради това, че използва да изпее песен, която неин колега направи мегахит и помнена до днес. Другото и силно представяне е заради дует, пак обърсал слава покрай нейна колежка. Самостоятелно продължава да е една голяма тлъста нула, няма тежест на сцената! Най - малкото в "Хибрид", Пловдив на съвместно участие с Коце и Джена я видях на какво ниво е до тях, и пя първо, което е доста голям срам! Кога Камелия ще си позволи на подобно събитие да е първа? Няма как мегахитовете "Ти си", "Луда по тебе", "Залеза и Зората" и "Защо повярвах" да не са финала!

 

Иначе на Дес и пожелавам да има успех в тийн средите! Виждам, че с последните си бозички там се цели точно, за сметка на музикантско присъствие и сериозна кариера, която се очаква от нея след уж сериозното и завръщане... :3fdb8960598fa63e:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Деса води тази анкета заради това, че използва да изпее песен, която неин колега направи мегахит и помнена до днес. Другото и силно представяне е заради дует, пак обърсал слава покрай нейна колежка. Самостоятелно продължава да е една голяма тлъста нула, няма тежест на сцената! Най - малкото в "Хибрид", Пловдив на съвместно участие с Коце и Джена я видях на какво ниво е до тях, и пя първо, което е доста голям срам! Кога Камелия ще си позволи на подобно събитие да е първа? Няма как мегахитовете "Ти си", "Луда по тебе", "Залеза и Зората" и "Защо повярвах" да не са финала!

 

Иначе на Дес и пожелавам да има успех в тийн средите! Виждам, че с последните си бозички там се цели точно, за сметка на музикантско присъствие и сериозна кариера, която се очаква от нея след уж сериозното и завръщане... :3fdb8960598fa63e:

Кама щото не бе първа по ред на не малко турнета и тогава изкарвахте това като голям връх. Кама никога не е закривала концерт. Деса е ; )

Пак едни и същи ситуации за кама са пресртиж, а за Деса негатив. Направо Десови сме ви набили яко комплекси последните месеци. Както бяха на един кантар, не е останало нещо, в което Кама в момента да е по-добра. Все още може би запазва лидерство на клубната сцена, но на концертната е кръгла нула, когато запее ангелския глас и народа изригне

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кама щото не бе първа по ред на не малко турнета и тогава изкарвахте това като голям връх. Кама никога не е закривала концерт. Деса е ; )

Пак едни и същи ситуации за кама са пресртиж, а за Деса негатив. Направо Десови сме ви набили яко комплекси последните месеци. Както бяха на един кантар, не е останало нещо, в което Кама в момента да е по-добра. Все още може би запазва лидерство на клубната сцена, но на концертната е кръгла нула, когато запее ангелския глас и народа изригне

 

Закривала е след Деса точно на този, на който са я наградили за Изпълнителка на годината.

 

Иначе по тази тема аз нямам много да кажа - когато Камелия започне като преди да се старае повече за продукцията си, може да върне уважението на феновете като цяло.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Деса като има такива приеми и бисове като на турнетата, концерти и най вече на площада Батенберг тогава говорете много. На този етап има едни издишащи вече "Две сърца" - слаба работа за 20 години на сцена!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Деса като има такива приеми и бисове като на турнетата, концерти и най вече на площада Батенберг тогава говорете много. На този етап има едни издишащи вече "Две сърца" - слаба работа за 20 години на сцена!

Реално Деса щеше да ги има ако беше част от турнетата. Но не е била, така както Камелия няма да е в следващите. Точно заради последните турнета и певици лансирани на тях жанра е в такова окаяно положение. Не е заради певици като Деса. Не те вкараха лайв записи, оцко и кости, порно клипове и клипове за по 100 бона, когато българина плачеше, че няма какво да яде. Добре знаем, че заради лъжите на Пайнер и самите изпълнители към публиката в момента никой не ще да ходи на концерт, ами не ги ебава по участия и ходи не да ги слуша, ми да пие. Не казвам, че и Кама е от виновните за това де.

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Искам да ви кажа, че темата Деси Слава - Камелия е пренесена и популярна и извън стените на форума.

 

 

"Н.К. : Браво Слави, много се изкефих за колекцията ти от списания само за Деси за което адмирации. Иначе аз те следя в Ramania, нямам регистрация там и хич да не ти пука от Камелотите фенчИта! Особено пък онзи Видински бълвоч, който говори като развален телефон...спуквай ги яко, аз ти се кефа на постовете и на още един друг потребител IPN и SG !! Камчия може да завижда и да диша прахта на нашата Деси"

 

 

Десови, свършили сме перфектна работа 2015!!!

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Едно не ви разбирам на повечето?! Каква работа сте свършили? По дяволите, вие не работите за тези утайки, те не ви плащат и цент за да си губите времето?! Никога не съм разбирал феновете на Деса, Глория, Преса и Галена - все нещо целите, все накакви конспирации, схеми и целенасочени действия, а барабар и Фокси с вас! Даже не разбирам защо ,по дяволите, се кръщавате Десови, Камелоти и т.н. Вие не сте семейстов, за Бога!!! Както ги защитавате тея курволяци в този форум, сигурно за семействата си така няма да скочите!!! Луди....

Link to comment
Сподели в други сайтове

Решението на Деса не е зависело от това на Кама, но това не прави постъпката на Кама по малко преднамерена и подла. Може да съм объркал интервюто ако не става дума за топ колежка, която също щяла да напуска 2003. Деса си е преценила за себе си, напуснала е без много приказки по интервюта 10 години преди това. Кама е хитруша. Нима не е видяла удобен случай да играе на два лагера? На дали е споменала на Митко за напускане - само на Деса и по медии се е пъчила

Няма такива работи . Ако Камелия е тумор не знам 90% какво трябва да са . Наистина не ми се занимава да ти обяснявам , както и да доказвам видими неща . Радвай се на Деса , на живота ти и не се знимавай с глупости :) Бели кахъри !

Link to comment
Сподели в други сайтове

Искам да ви кажа, че темата Деси Слава - Камелия е пренесена и популярна и извън стените на форума.

"Н.К. : Браво Слави, много се изкефих за колекцията ти от списания само за Деси за което адмирации. Иначе аз те следя в Ramania, нямам регистрация там и хич да не ти пука от Камелотите фенчИта! Особено пък онзи Видински бълвоч, който говори като развален телефон...спуквай ги яко, аз ти се кефа на постовете и на още един друг потребител IPN и SG !! Камчия може да завижда и да диша прахта на нашата Деси"

Десови, свършили сме перфектна работа 2015!!!

 

Чудесна работа свършихте, Деса опротивя на целия форум, думи нямам ....

 

И пак казвам - смени хапчетата, дрогата или квото взимаш, ако е нищо - си харесай нещо там и почни. В това списание само ти успяваш да прочетеш, как Кама е казала, че ще напуска и изглеждаш просто толкова смешен и жалък, че думи нямам направо.

 

А за мечтите за нови турнета - смях в залата просто, щото дори и да вземе да има такива, Фатмишка в никой случай не и е вързано в кърпа участието на такива. Ама вица е добър, успя да ме разсмееш, брао.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ей, понеже започваме тенденция да възраждаме интервюта на Камелия, утре ще ви пусна едно пиперливо нейно интервю от 2008 г. 1000%20(34).gif

 

Говори се доста остро за някой изпълнители, които аз предполагам са или Анелия или Ивана. Но може да бъркам. Експертите ще ме поправите. Но сега ме е мързи да снимам.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...