Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
561 теми в раздела
-
Темата е ясна. Няма да има анкета. Модераторите прекалиха. Визирам конкретно Нолето и очаквам някаква сносна дискусия. :1000 (19):
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 69 отговора
- 2,6k преглеждания
Може да споделите вашата лична драма, интересно ми е какво е усещането!
Last reply by xroflx9, -
Ползвате ли Ask.fm, любимата социална мрежа на Симона Илиева Загорова? :1000 (29): ЕТО моят профил там.
Last reply by SAM', -
Flappy Bird 1 2 3
by Nikolay- 72 отговора
- 2,6k преглеждания
Flappy Bird Поствайте личните си рекорди в тази тема.
Last reply by Brian, -
Kоя зодия сте? 1 2 3 4
by Guest Kondomcho- 89 отговора
- 2,5k преглеждания
В чалгата има най-много певици представители на зодия Рак: Глория, Преслава, Анелия, Джена, Татяна и т.н. Да направим подобна статистика сред феновете на жанра. Под формата на коментар пишете коя зодия сте. Ако си знаете Асцендента - пишете го и него.
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 58 отговора
- 2,5k преглеждания
Здравейтеее! По традиция и тази година се организираха любимите за всички "Годишни Ramania Награди". Проведе се гласуване, което продължи 15 дни, и в което се включиха общо 45 потребители. По примерът на наградите на ТВ Планета и тези бяха съпътствани със скандали, инсинуации и агитации. Тази година обаче има една малка изненадка, за която никой от вас не подозираше. Освен споменатото гласуване в темата за наградите, се проведе и друго - между мен, VOGUE [която наложи тенденцията за форум отличията] и momo. След като внимателно прегледахме, обсъдихме и съчетахме гласовете... е време да обявим и #ГолемитеПобедители за 2016 година: Честитоооо! И за да …
Last reply by FikLena, -
- 43 отговора
- 2,5k преглеждания
ГЛАСУВАЙТЕ ДО 00:00
Last reply by МачуПикчу, -
- 48 отговора
- 2,4k преглеждания
Всичко е написано с чувство за хумор, това са няколко "факта" за форума и няколко признаци в които ако се намирате, то вие сте пристрастени към форума. Ще се радвам ако допълвате темата, каквото ви хрумне, няма значение. Дано да ви е забавно. :1000 (29): 1.В Рамания хетеро потребителите са "обратни" 2.Ако си роден след 1998 година и не помниш времето когато "Луда по тебе" е била хит, то ти си тъп и не заслужаваш потребителите на форума да общуват с теб. 3.Потребителите в Ramania са два вида - "Лумпени" и "Фенове на Камелия" 4.Много хора намериха любовта си в Рамания. 5.Ако в Рамания се появи друг потребител, който да харесва Татяна, всички казват, че Па…
Last reply by Blueberry, -
- 44 отговора
- 2,4k преглеждания
Нетърпеливи сте, знам! Затова направо пускам резултатите. Дебют на годината: California. - 25т. ambrosius_vallin - 10т. Nicolas - 3т. Fast - 3т. Salvatore - 2т. hrsata - 1т. Respect на годината: Ивал.ЪТ - 17т. Jorro - 10т. OstapBender - 6т. Kremito - 5т. VASSETO - 4т. Сашо - 4т. Shh... It's a secret - 2т. Stela - 1т. Раздел на годината: "Поп Фолк" - 22т. "Зона Рамания" - 11т. "Pop, Dance, Disco, Latino " - 5т. "Графичен Дизайн и Фотография" - 4т. "Балканска музика" - 2т. Тема на годината: "Чат мания" - 17т. "Докога Галена ще саботира проекти на колеги?" - 7т. "Поп-Фолк скандали" - 5т. "Нереализираните" - 3т. "Галена: Не съм …
Last reply by OstapBender, -
- 1 follower
- 27 отговора
- 2,3k преглеждания
През май няма да печем бръмбари, а форумната звезда @Blueberry, която получи най-много точки. Задавайте въпроси - ужасни, предизвикателни, сантиментални, любовни, атрактивни на @Blueberry. 10те въпроси с най-много реакции ще бъдат задължителни. Ако @Blueberry не отговори, на който и да е от тях ще получи по 5 warning точки и я грози бан. Накрая, за да получи новият Респект ще трябва да събере поне 67% одобрение в анкета, на която форумците ще гласуват дали са задоволени от отговорите й. ЗАДАВАЙТЕ ПО ЕДИН ВЪПРОС НА КОМЕНТАР! КАК ДЕЙСТВАМЕ? 1. В тази тема избираме 10те въпроса. 2. В нова тема ще публикувам отговорите на опечената форумна звезд…
Last reply by Lelqtian, -
- 53 отговора
- 2,3k преглеждания
Понеже напоследък много ям и реших, че темата е много добра. Та да се запознаем и с други хранителни навици освен вегетарианските. Темата е за хората обичащи кибапчита и кюфтиета. Споделете коя е любимата ви марка салам, суджук, луканка. Любимото си ястие от месо. Мисля, че тук има много чревоугодници и темата ще е интересна.
Last reply by Nedis, -
Горещ стол 1 2
by AMAZING.- 27 отговора
- 2,2k преглеждания
Здравейте. Горещият стол се завърна. Записванията стават тук, в тази тема. Да обясня за незнаещите какво представлява горещият стол - даден потребител се записва в темата и има на разположение 2 дни да отговаря на до 10 въпроса в един пост от даден потребител.Ще Ви помоля въпросите да не съдържат обиди! И отварямеее врати. Записани: Bandolero /18.07-20.07/ ТЕМА Hristina^ /20.07-22.07/ ТЕМА Nicolas /22.07-24.07/ ТЕМА Denis'/24.07-26.07/ ТЕМА Loka/26.07-28.07/ ТЕМА Mittew/28.07-30.07/ ТЕМА anderi/30.07-01.08/ ТЕМА ambrosius_vallin/01.08-03.08/ ТЕМА senhor.do.mar/03.08-05.08/ ТЕМА Само_мене_нямаш /05.08-07.08/ ТЕМА rette_mich. /07.08-09.08/ ТЕМА SAM' /09.08…
Last reply by AMAZING., -
- 54 отговора
- 2,2k преглеждания
Привет, Раманиаци! Направих тази тема, за да можем да обсъждаме отделно от чата форумната любов - астрологията, като по този начин няма да пречим на хората, на които не им са чете за това в Чат мания, а и като че ли в самостоятелна тема ще могат да се заформят по-дълги и качествени дискусии и обсъждания Съставяне на натална карта
Last reply by Blueberry, -
Конституционният съд взе решение за понятието "ПОЛ". По Конституция полът е само БИОЛОГИЧЕН 1 2
by FikLena- 48 отговора
- 2,2k преглеждания
КС се произнесе след искане на Гражданската колегия на Върховния касационен съд Понятието "пол" у нас има само едно тълкуване и то е в биологичен смисъл. Това реши Конституционният съд след питане от Върховния касационен съд. Мотивите към становището им са изложени в 55 страници, научи NOVA. Те се позовават както на текстове в основния ни закон, така и на обществени и религиозни понятия. В мотивите е посочено, че когато е писана Конституцията, у нас полът е бил разбиран, само като билогично понятие. В основния закон е залегнало още и, че семейството е съставено от мъж и жена. В този смисъл "пол" не може да има друго тълкуване. Какъвто и външен вид или с…
Last reply by FikLena, -
- 38 отговора
- 2,1k преглеждания
Чак днес се сетих каква тема съм забравила да пусна още, откакто влязох тук. Били ли сте в ресторант "Приказките" и хареса ли ви там? Аз това лято сбъднах 10 - годишната си мечта да вия "Приказките". Много ме е яд, че хотелския комплекс се оказа скъп. На живо ресторанта е много красив, с чудесна гледка към реката и природата наоколо, само дето самата река е много мръсна. Цените в ресторанти са безбожни, рибата там е ужасно скъпа. Въртях се из ресторанта и го снимах, бях и доста объркана, защото явно са го променили наскоро. Понеже имам добра фотографска памет, разглеждах и откривах кое къде е снимано от програмите, но повечето неща си останаха загадка за мен. Та…
Last reply by Христина',