Jump to content



Сигнално жълто - Ramania Style


Препоръчани коментари

Случилото се от вчера :1000 (29): нека да си имаме една тема в която да си слагаме творчествата свързани с жълти новини покрай боб фолк "изпълнителите" Нека всеки да знае, че в тази тема няма да има нищо вярно в новините - ще са само за смех и малко разнообразие за папката.

 

Забранява се употребата на вулгарни думи и цинизми! Постове съдържащи такива, ще бъдат ИЗТРИВАНИ без предупреждение или обяснение!

Редактирано от nolee
ново правило
Link to comment
Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)

имам добра новина,всичките новини от вчера са запазени :1000 (29):

 

inat

Докато правели тройка със загорял клиент и се радвали на новият си кожен микрофон и си пеели на него,но и това не направили както трябва както и да е...Двете приятелки от Съдинения и Сепареева Баня заседнали заедно във ваната.Дупетата им били толкова дебели,че ваната дори не ги побирала...Докато снимали клип на новата им песен "От бездарна,по-бездарна" двете блондинки си приказвали общи приказки и искрено се забавлявали със техният жребец...Андреа попитала Татяна "Тити ще ми кажеш ли,защо микрофонът му не работи".

Татяна отвърнала "Ами невиждаш ли,че в момента от него излиза нещо,малко бяло и ме полива със страст в очите"...

Обаче купонът съвсем не свършил,когато направили клипът и се накефили на бурният секс жребецът напуснал селската баня и двете заклещени си тръгнали голи със ваната,защото я изкъртили и цял град ги снимал и охкал от удоволствие по наще две разпоретини....Очаквайте клипът на "От бездарна,по-бездарна" на 3-ти Юли...Песента ще е включена в компилацията "Лайнер Бъбър Фитс 2009"

 

 

chipz

САМО ПРЕДИ МИНУТИ АНДРЕА СЕ ЗАВЪРНА ОТ ТОКИО С НОВИЯ СИ ИМПЛАНТИРАН *УЙ. ЯПОНСКАТА ПРИДОБИВКА АНДРЕА СИ ПОДАРИЛА ПО СЛУЧАЙ УЧАСТИЕТО В НОВОТО ЛЯТНО ТУРНЕ. ЗВЕЗДАТА ИМА ЗА ЦЕЛ ДА БЪДЕ НАЙ-ПРОВОКАТИВНА НА СЦЕНАТА. ТЯ Е РЕШИЛА ДА ИЗЛИЗА ЧИСТО ГОЛА ПРЕД ХИЛАДИТЕ СИ ФЕНОВЕ,КАТО ПРОЖЕКТОР ЩЕ ОСВЕТЯВА СПЕЦИАЛНО ПИШКАТА И ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ.

СЪЩО ТАКА АНДРЕА Е РЕШИЛА ДА РАЗНООБРАЗИ ДО ОПРЕДЕЛЕНА СТЕПЕН СЕКСУАЛНИЯ СИ ЖИВОТ,КАТО РОЛИТЕ НА МЪЖА И ЖЕНАТА ЩЕ МОГАТ ДА СЕ ИГРАЯТ И ОТ САМАТА ЗВЕЗДА ,И ОТ ПАРТНЬОРА И.

 

 

V O G U E

Андреа се върна преди 10 сек, от Орузган и има мексикански грип! Е така е като си бърка по дупките с над 20 чернокожи... : ( Колкото се може по бързо да отиде в болницата и да й бият инжекция против грипа иначе и другите й колежки с коиито се мляска ще бъдат заразени...

 

 

rum_bum

Андреа заминава за Токио на мега звездата ще и присадят глас ,като на Уитни Хюстън

 

 

georgi_93

Андреа пострада тежко при последното си посещение в любимото си соларно студио в София.Певицата заспла в солариума и цветът на кожата й добил черен цвят на когото и най-мърлявият циганин би завидял.

Поради тази причина следващите й 17 клипа ще бъдат черно-бели.Очаквайте ги до края на лято 2009.

 

 

 

Днес сутринта Андреа бе нападната от кучета-човекоядци.Огладнелите за прясно агнешко изяли до кости краката на младото "изкушение".Продължили нагоре към минджока или бучака (както се изразяват други) ..но Омуртаг спасил най-важната част от тялото й.

Междувременно се разбра ,че имплантантите на дивата са спукани и стекалия се силикон се равнява на 2 кубически метра дъжд

 

 

inat

Фолк легендата Ивана тази седмица посети Нудийски плаж в Турция...Когато видяли тлъстото и мазно дупе на нашата мега звезда турците здраво вдървили оголените си органи и молили Ивана да ги снима в новият и клип "Дърта мастия".Красавицата не могла да откаже и направила клипът направо на плажа.Очаквайте на 1 юли мега хита и завръщането.В песента Ивана разкрива,че се пее за нейна съперница,която все и краде мъжете,но накрая Ивана винаги си ги връща,защото тя без грим е грозна и дърта пъстърма.Очаквайте най-добрата песен на столетието.Във вокалите участва и Поли Паскова,заедно с бившата фолк легенда Кати.Младите жребци с оголени органи поздравили Ивана за страхотната песен,а тя ги почерпила със торта...

Редактирано от chipz
Link to comment
Сподели в други сайтове

Трифон май

Андреа пострада тежко при последното си посещение в любимото си соларно студио в София.Певицата заспла в солариума и цветът на кожата й добил черен цвят на когото и най-мърлявият циганин би завидял.

Поради тази причина следващите й 17 клипа ще бъдат черно-бели.Очаквайте ги до края на лято 2009.

тва е мое.

 

Обичам новини в стил сайта на Планета :1000 (29): ако ми хрумне нещо ще пиша.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Световна новина покрай Андреа!

 

Андреа се съблича гола пред стотина японци/китайци (какво ново?) - там тя ще снима нов клип

 

Хлебарката на поп фолка Андреа хвана личния си самолет (е на баща й де) за Банкок. Тъй като

ще снима най новия си клип на песента - "Хвани го, завърти го" Там тя прекара времето на живота си - след престигането тя веднага се юрна с екипа си към най близкия бардак за да се почувства като у дома си. На сутринта долнопробната курветина осъмна с 5ма жълтаци на водното си легло в хотел - "Фу юнг хуй" от нея закупените папараците успяха да направят снимки как изкуствено рустата празноглава лежи в средата на леглото в компанията на 1,50м високите мъжкари. С нови сили след закуска в 14:30 тя беше готова да снима.

На площадката както винаги се лъхаше миризма на кебапчета, селяния и евтиния от близките скари прекарани специално за Андрю за да добие малко удобство и да си хвърли целия талант на снимачната площадка.

За допълнителна информация за клипа сърфирайте в официалнияТ сайт на Планета тв и винаги така бъгващия им форум.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Андреа открива летния сезон с новия хит,който подготвя.Топ изпълнителката не спира да работи и отново ще зарадва многобройните си почитатели с ново видео.То е към пилотния сингъл на новия международен албум на певицата и носи заглавието "Употребена,но добре платена".В проекта взимат участие Кости,Ребра и Щитовидна жлеза.Клипът е рекордно скъп,защото специално за снимките му Андреа поръчала да й ушият тарлъци,инкростирани с диаманти и рубини.За тях атрактивната певица,която наскоро подписа с Юнивърсъл,купи МТВ и се нанесе да живее в Лувъра,броила 500 000 евро.Изработени са за нея от самата Версаче,която пропуснала последното си ревю,за да изплете тарлъчките на Андреа.

За обложката на предстоящия си албум хитовата изпълнителка засне и атрактивна фотосесия в столичен хотел.В момента Андреа и снимачният екип обмислят коя част от тялото й да липсва на фотосите този път.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)

Ивана ще издава нов албум!Тежкотоварната певица оповести новината,след дълго затишие от музикалната сцена,която не беше разлюлявана дълго време от трусовете й!Новият албум ще носи заглавието "Музикален целулит",като ще съдържа 13 автобиографични песни,свързани с много интимни тайни от кабинените посетени от самата Ивана.Изключителното тук е,че към албума ще се предлага и част от изцеденето вещество от задничте части на певицата,опаковано в пликче и прикрепено към диска.С този жест певицата на народа иска да покаже дълбокото си уважение към напредъка на медицината и да дари на всеки един фен част от себе си по необикновен начин.Специално за обложката на албума е използвана последната професионална версия на програмата за изображения "Фотошоп",тъй като габаритите на изпълнителката не й позволявали да се побере на хартията,а смаляването й с предни версии на програмата се оказали тотален неуспех за специалистите от фирма Пайнер.Ивана направи и специална фотосесия с Йордан Петков,облечена по образ на не безизвестната Мис Пиги,като сложи и руса перука,за да влезе изцяло в нейния образ.Всички фотоси към албума са изрязани от кръста нагоре,фотографът се е борил 1 месец с непосилната задача да побере едновременно осанката на певицата,името й и името на албума на предната корица на обложката!Ефектът обаче е поразителен,феновете със сигурност ще бъдат смаяни.

Колкото до песните,Ивана отново разчита на кавъри.Самата тя разкри,че не е платила за тях,а е решила да ги заеме на кредит,тъй като финансовата криза е ударила много силно целия й бенд.

Съвсем скоро ще се появи и пилотният клип,който ще даде старт на рекламната кампания към новия й продукт.Той е към песента "Тежко ли ти е,или аз съм тежката",като под секрет ще издадем,че във видеореализацията ще видим кран специално нает за повдигането на Ивана,тъй като една от ролите й ще бъде тази на ангел пазител.Заснети са и кадри за предаването "Зад кадър",където феновете ще бъдат изненадани от задкулисните сцени с певицата падаща върху китарата на Стояна и заигравките с конкурента по тегло,оператора Люси,с когото изиграха няколко рунда "Сумо" като подгрявка към снимките.Очаква се това да е най-високобюджетният клип на тонажната певица,тъй като неочаквани разходи по снимачният процес,като например огъване на поддържащия лост на крана и привършване на водните и хранителни запаси на операторите и балета,бръкнаха сериозно в джоба на снимачния екип.Люси обеща,че ще вкара и много ефекти,дори ще направи 3Д вариант на видеото,за да може феновете да са възможно най-близо любимката си и за да успеят да почувстват максимално силно земетръса,предизвикан по време на снимките.

Ивана обмисля и промоция за албума си,като най-вероятно ще се осъществи на някое силно обезопасено място,като военен бункер например,където колегите и приятелите й да се чувстват комфортно и в пълно спокойствие по време на силно тресящите й се и взривоопасни изпълнения!

 

962501-5.gif

Редактирано от cerveau
Link to comment
Сподели в други сайтове

Андреа наеВа Люси!

 

m6.jpg

 

След като Андри се завърна от страната на изгряващото слънце с нов *уй тя засне нов клип,защото нямаше какво друго да прави. По време на снимките певицата толкова се разгорещила,че се възбудила и докато се осъзнае вече била осеменила Люси,който много,много не се дърпал,чак му харесало - защо ли? В момента папарази следят Андреа и Люси,които са в столична аптека и купуват тест за бременност,за да проверят дали Люси е забременял неволно. Ще стане ли Люси мама?

 

CNN

Link to comment
Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)

Много яка тема! Ето една съвсем прясна новинка и от мен:

 

Андреа покори джунглите на Африка

В ексклузивно интервю за вестник "New York Times" мега звездата на българската музика Андреа обяви, че грандиозното й турне из джунглите на Африка е пожънало огромен успех. Там, само за 3 дена Андреа обиколила 10 от най-прословутите джунгли и пяла пред огромно множество от маймуни и папагали. На края на последният й концерт пък, който бил в една екзотична джунгла точно на Екватора, Андреа дори получила предложение от Уги-Лео- известен водач на африканско племе. Той й предложил мега кариера в Африка ако тя задоволи всичките хора от племето му. Андреа, разбира се, приела това предложение с удоволствие, и набързо и с лекота свършила своята част от сделката. И ето, че заради това днес тя вече може да се похвали, че е една от звездите на мега компанията "Уги-Лео Мюзик" която се очертава като един от бъдещите лидери в музикалната индустрия в Слънчевата система. Андреа дори вече е заснела първите си 351 африкански клипа, с които мисли да зарадва многобройните си почитатели в рамките на следващия месец. А за по-следващия месец пък, Андреа е подготвила нещо хипер уникално, каквото никой друг в Слънчевата система не е правил досега.

:1000 (29):

Редактирано от DesiSlava_e_Super
Link to comment
Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)

Андреа предложи на Кости

 

След последният дует който записаха и му направиха клип с предизвикателното заглавие "Банята" Андреа и нейната нова придобивка пишока от Япония изигра важна роля в клипът в Банята,отново действието се развива в селка баня в която Андреа качва Кости на Мивката и го опъва яко,той започва да пее на румънски,а след него припев на Анднрейка следва "Мега секси съм сега искам да те на*ба,да те унижа,да те изтощя.О,простак!О,идиот!Въртя те на малкият и пръст,най-хитова и с най-много пари това съм аз Мис Лизбизъм от Арабия.В Банята ще го правим,ще го правим....Кажи ми ти колко в теб го искаш,ще те употребя и ще те изплющя"

И След ефектният клип,на Кости много му харесала новата играчка на Андрейчето с която тя си поиграла в него...Точно тогава Андреа предпожила брак на Кости и той веднага приел...Нещата са уредени след два дни Андреа,която ще бъде съпругът в семейството ще вземе за своя дама Кости(наречен Костеля)...Кубрат вече не съществува,тя призна,че след като го употребила го изхвърлила и сега грозното чудовище няма нито един лев в джоба си....Да честитим на Андреа и Кости.... :Vishenka_05:

 

961525Z.jpg

Редактирано от inat
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Breaking news!

 

sgldm1.png

 

Андреа под съд!

 

Солистката на една от най популярните денс групи в Европа LASGO - с известните песни - Gone & Out of my mind - Jelle Van Dael разбра за некадърната Андреа която не е достатъчно умна за да си измисли сама имидж. Талантливата белгиика разбра за мижавото съществуване на Андрю преди месец след като по случайност се натъкна на порно сайт тоест Планета.тв там разгледала снимки и новини - нищо че не може да разчита българския език - тя достатъчно разбра че сайта е за евтини аматьорски проститутки коиито с празната надежда очакват да стане нещо от тях.

Back to business както Андреа не обича да казва - делото ще се води след 2 месеца след като фалшификатЪТ Андрю има над 6 клипа за снимане - е доста заета и не може да ги отмени тъй иначе Пайнера ще й зашливи един зад врата, но може и не само там.

След 2 месеца ще може да се каже повече неща по въпроса, сега да стискаме палци на Андрю да не се изложи във Вануату - подчертава се НЕ във Ваната, а Вануату! (:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кристиана, или както още я наричат Малката Магапаска, ще е гвоздеят в програмата на тазгодишното турне на Планета и Пайнер. Гениалната музикантка ще закрива концертите от националната обиколка с една от общо двете си песни, тоталната размазвация "Вълшебен ден", която за малко не успя да стане песен на 2006 година и хит на десетилетието.

Нека припомним, че в клипа на парчето Крис Магапасова е изключително стилна и дефилира в уникално рокле, решено в актулния цвят слонова кост.

Малката Магапаска не спира и останалите си ангажименти, въпреки натоварения си график покрай турнето на фирмата. Програмата й е запълнена от мегапартита из софийските и велинградски детски градини, а няколко елитни видински сладкарници вече са заявили желание младата денс фолк икона да пее под покрива им. Неслучайно певицата Джуна наскоро също направи свой фен клуб в сладкарница, повлияна от новото модерно течение в клубната дейност.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Джена празнува рождения си ден с двата единствени фенове

 

DSC_5667.jpg

 

Певицата с кучешко име, Джена, сподели пред малкобройните си фенове, че рожденния й ден на 5ти юли ще се празнува в най близката кръчма - в която самата Джена ще изплейбеква няколко песни от чужд репертУар за щастие на поканените 2ма 15годишни пубери. Тъй като всеки от вас знае, че очакваното турне на Планета Панайр идва с голяма скорост, въпростната певица която може да държи цигара с първите си предни зъби- иска да спести малко пари за нов костюм барем пък за нов заболекар, тя организира - на дълите маси да бъдат сложени кебапчета, кюфтаци и руска салата на коиито ракията ще им прави компания, но не за дълго.

След РД тя се връща за няколко дена в родното си село за да се подготви за турнето - подготовката ще продължи най много 2 дена - тя иска да изглежда 100% излъскана - направо лачена колкото колежките й от околовръстното.

Очаквайте крокодила на поп фолка да лъсне на подиума от глава до пети с латекс a lá "клин Лейди ГаГа" прическата й за сега не се знае - тя може да си промени решението в последната минута.

За повече инфо Панайр.бг!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Андреа се отдаде на почивката

 

След натоварената 2008 година за изключително талантливата певица Андреа, гласовитата изпълнителка се отдаде на пълен релакс през 2009 г. За тази година тя смята да издаде само два албума, 27 песни и 17 клипа. Певицата е твърдо решена, че ще го кара по-леко и според нея това е една твърде скромна цифра от песни и клипове, но напрежението й идва в повече.

През последните месеци неземно талантливата и естествена звезда е изчезнала почти изцяло от погледа на светските хроникьори. За жалост на много милионните й фенове тя се е появявала единствено в 27 предавания и е снимала 9 реклами. Андреса обяснява, че интереса на медийте към нея е повече от огромен, но според нея малката бройка на продукцията й за тази година, не й позволява да се появява толкова често.

За 2010 Андреа подготвя голямото си завръщане. На въпроса какво да очакваме от нея през идната година, певицата отбеляза скромно: "Хващам се здраво на работа! Смятам да направя 7 самостоятелни концерта в Зала 1 на НДК, в 7 последователни дни. Сами видяхте, че Лили Иванова направи концерта си в два дни, заради големия интерес. Не, че намеквам нещо, но няма какво да се лъжем много повече хора слушат поп-фолк и знам колко милиона хора ще дойдат и ще искат да видят зрелищното ми шоу. Ще издам също и два бестови албума, тъй като феновете ми отдавна ме молят да го направя. Освен бестовете, ще издам и 3 дуетни, 2 нормални, 4 чуждоезични албума и 17 сингъла. В днешно време конкуренцията е опасна! Длъжна съм да пускам поне по десетина клипа в месеца, иначе ще бъда смазана. Залагам изцяло на таланта си, с който БОГ ме е дарил."

Амбициозната певица смята да кандидатства за Най-естествена фолк певица в рекордите на Гинес. Както добре знаем, тя е единствената изпълнителка без никакви подобрения по тялото си (нека се сетим за наскоро залязлата македонка Райна, която имаше редица операции).

Link to comment
Сподели в други сайтове

Осеменителният процес във фирма Пайнер продължава с бясна скорост,съобщиха от планета.тв.Фирмата наела Коко Динев да оплоди още 3 певици преди старта на националното турне,за да може до следващата обиколка през лято 2010 певиците вече да са износили и родили бебетата си и да не си намират оправдания да не участват.

Избраничките са Андреа,Джена и Яневата Цветелина.

За операцията били нужни промишлено количество презервативи и Durex незабавно се отзовали.Пайнер мюзик и телевизия Планета са им безкрайно благодарни и в знак на благодарността си лятното турне през 2010 ще носи името "Planeta Durex PlayO 2010".

Бебетата на новите попълнения на фолка очаквайте в началото на следващата година,кръстени съответно Иванин,Ивелин и Ивалина,за да продължат семейната традиция.

 

34ss7bs.jpg w9gwa9.jpg 2zrgqbb.jpg

Link to comment
Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)
Ивана бъдещата мюзик звезда и останалите циркаджиики от най известния Панайр !

29lfmmr.png

Бурето на мръсната чалга, Ивана, бе избрана да участва за най новия мюзикъл в България наречен "Русите русалки и бурето" Много от колежките й ще участват в този проект, но тя най вече ще играе много важна роля в него. Тя ще изграе ролята на Урсула. Според режисьорите тя била перфектния кандидат за работата. В мюзикала ще се включат изключително много нейни колежки - например Мария която ще изграе "Жабата Бев", Галена в ролята на "Сивата гъска Палоя Рей" тъй като преди година и нещо разбрахме, че Галена обича да стои само по повърхността на ваната си и обича само да се топва от време на време - ей това ще е точната роля за нея. На Джордан му се даде не толкова лесна роля, но той нямаше търпение да започва с подготовките - той е "Медузата Майк Атимилапа".
Та почти цяла фирма Панайр ще участва в този проект - Глория която трудно се съгласи да играе ролята на "Пиранята Лиза Мишпека" най накрая я накараха срещу 3пъти повече хонорар тази година.
Стояна (на Ивана) не можа да остане на заден план - тя получи роля за - "Планктона Стефка" която по време на мюзикала ще се влачи отдолу под корема на Урсула (Ивана). Защото всеки знае че планктоните живеят от славата на другите риби. И на края която ще бъде изядана от никой друг освен "Кит-а Тонка Дардонка" играна от Преслава.
Андреа беше първата която искаше да играе русалката в морето, но за съжаление тя получи ролята на "Охлюва Жана от Русия" Изрусената свиркаджиика не понесе тази заслужена гавра с нейното творчество и си остави 5 редовия сценарии на масата за оставка, но след като и казаха, че няма да получи друга роля - тя веднага си я запази. Сива, лигава и без никакъв усет за мода - това ще е най добрата роля за нея.
И двете Диневи на този век Емилия и Анелия буквално се биха за коя от двете ще вземе ролята на русалката, но !уви! нито една от двете! Емилия взе "Ларвата Кичка" и Анелия "Пиявицата Педро Дон Сантос" Да Педро прочетохте! Тъй като тя играе "Морски гей фризьор" Но това не са всичките герой в този мюзикъл ---- следва продължение -
Подготовките за мюзикъла ще започват - края на това лято (нали след турнето Дърви) - очаквайте първата постановка началото на 2017. (:


п.п да подчертая - ролята на русалката я взе Азис ;д
Редактирано от V O G U E
Link to comment
Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)

"Андреа без силикон"

 

Сексимволът на най-некомерсиалната музика "чалгарада" Андреа за първи път реши да се снима във две елитни списания, като за сефте маха фереджето, тюрбаните и чалмите. Отново певицата се оказа новатор - направи една фотосесия, която се озова в две световноизвестни списания. След трийсет години успешна кариера, както в България, така и по света, певицата на Балканите направи разтърстваща фотосесия, от която ясно се личи, че певицата е срамежлива по натура, и доста свенлива. Всички ние се надявахме, да видим пищните форми, които хитмейкърката старателно крие под дрехите си. В жълтите вестници постояно се твърдеше, че Андреа има силикон, а тя в своя защита проведе четиринайсет пресконференции по националните телевизии, и направи три турнета, където феновете й сами да видят, и да пипнат.

От двете елитни списания, поканили певицата за фотосесия, като вярвали в нейните думи, че е натурална жена, без никаква операция (козметична или хирургическа). Но цялата тази акция, която проведе певицата прославена със вечно живите си и разтърстващи изпълнения, се оказа безуспешна, когато ние попаднахме на един фотос, който не е преминал през обработвателни програми. От самият фотограф - Кости, разбрахме, че ние няма да видим на корицата на нито едно от списанията Андреа, тъй като тя нарушила няколко каузи от подписаният договор.

Ето я и снимката, която не е успяла да грейне на страниците нито на "VOGUЕ", нито пък и на списание "Madame Figaro", подхвърлена ни от самият Кости.

Но сега си задавате въпроса: "Защо ли няма да видим Андреа?"

Вижте отговорът сами:

2b6dc0b5ab57e6ea.jpg

Няма да видим Андреа на нито едно то тези списания, известни с това, че снимат естествено красиви жени, защото силиконът, който тя старетелно прикрива, се е спукал по време на снимките. Жалката певица, която е пословична със своя професионализъм излязла от неловката ситуация, като решила да си разпори гърдите, за да извади силиконовите си течности, но екипът я изхвърлил от хотел "Шератон" в столицата, като й казали за изпроводяк: "Ние не сме касапница... Идете и си оправете гърдите, като си извадите силикона, а по-натам може да направим друга фотосесия. А и без това на снимките изглеждате като гръмнат заек. Няма да ви дадем пукнат грош, вие ни измамихте г-це Прима на българската чалгарада, няма да се видите на кориците на двете списания, поне за сега."

Дали певицата ще послуша професионалистите от сп. "VOGUЕ" и сп. "Madame Figaro", остава само да чакаме и силно да се надяваме...

Хората говоряч, че искат да се направят няколко молебени, в чест на това нейно бъдещо решение, за благото на всички българи.

Редактирано от cerbera
Link to comment
Сподели в други сайтове

Радио "Ултра Ташак" интервюира така забравеното свинче в поп фолка - ГЕРГАНА!

 

f7baf997e27ceb2d.jpg

снимка: Pure ShaDow Magazine

 

 

У-Т - Добър ден, герИ..геринцеееее, гергииии гигииииииии ..(се изкашля) Добър ден Герганааа, амм... много се радваме че си тук - нищо че почти никой не те помни вече, но ти беше доста евтина за едно малко интервю сравнение с колежките ти. Та за това си тук.

 

Г - Добър ден и от мен, нека да подчертая че този път няма да гледам злобата която пръщи от всякъде за изключително интересния ми талант, а ще се отдам на емоцията! Много се радвам, че съм тук след толкова много години застой.

 

У-Т - Дууре, имаме въпроси изпратени от останалите ти няколко фенове - чрез официалния ни сайт www.ultratshk.bg можахте да си изпращате въпросите - Първия въпрос е от Бисерка Караджокова на 12 години и тя пише (показва от екрана е-мейла ) "иЗскам Да пИтАм ГериТу ДАлИ ТаЗи гОдИнА ше ОчакВамЕ нещУ оТ нЕя или пак Ше нИ ЛъжЕ дОкаТо нА неЯ Й СкИмНеЕеЕ? ЦуннНннн МуНННн БиСерК@ от ХасКоВОооО ..обИчАм Та ГерЧуУуУу :*:*:*~~ (sun)"

 

Г - (грухти) Ххахаха ами в интерес на истината в момента работя на един доста изненадващ проект (клип) който е доста различен, феновете ми ще бъдат много изненадани - визията ми ще бъде тотално различна от миналия път. Ще снимам клипа към една от новите ми песни - песента се казва - "Свинското обичам" Така че бъдете готови скоро да излезе песента която е почти готова!

 

У-Т - повечето хора знаеха, че не можеш да пееш, но искам да те попитам да изпееш част от новата ти песен? Само малко де - да не издънеш джамовете тука дет ги нямаме. (:

 

Г - оххх знаеш ли от кога не съм пяла нито една нота? (У-Т -се меси - ами никога!! плейбека му е майката) хахаха много смешно (: <_< Ще изпея маааааааалка част, окей?

 

Г - оОООо оОоОоОооО ООоОООООООООООООООООООО (спира: нали това е интрото)

Оооообиичам свииинското, обичам гоооо

с малко зелеееееее обичам многооооооо

Аааа лей лейе лейейейейел йлеееееййййее

оОооаАаАооОАаААаОООО

 

спира

 

У-Т - а кой е писал текста на песента?

 

Г - АЗ!! (отговаря гордо)

 

У-Т - ...... Така! Нека продължим с въпросите... Защото като гледам настроението се понижава. ... Ето и следващия въпрос и той е оооооооооот....... хммм " Име: Гуца Буца ... На: 90год ... От: Град Мразим чалгътъъъъъъъ" ... Значиииииииии като чета въпроса изглежда, че това го е писал някой анти фен. Но нека да го зададем тъй като за сега няма други въпроси. "Кога най после ше отслабнеш мЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ мЪрдЪ такаааа!!!!??"

 

Г - (още малко и ще се разреве) Не съм дошла тук за да ме забивате така в земята!НЕ съм кол!!! Имам си принципи и в и нтерес на истината съм много заета с фитнес - имам фитнес видео касетата на Ивана и бих казала, че много ми помага - също така и спазвам строга диета - питате се коя е диетата - ами преди месеци си купих книгата на Преслава която там споделя как тя е отслабнала за 2 месеца - 3кг. Тя се отдала на белия прах, а аз на белите хапчета...хихихи Също така и обожавам да пия - това също може да е начин на отслабване, ето вижте Линдзи Лоън как само от пиенето стана вейка, е аз вярвам в това и вече не мога да се разделя с чашката година и 3 месеца. .... Мисля да ходя в Лас Вегас да купонясвам с Тара Риид, Парис (и не говоря за пеньо) Хилтън и Линдзи Лоън - голям купон ще става с тях - 10 кг в минута ше губя направо. - Пиене, пушене, шмъркане и мъже - ей тва е живота!

 

...

 

У-Т - (се сепва от неочакваната тишина) Значи гуци, това ни беше времето за сега! Дано да постигнеш мечтите си иииииии до не следващия път!

 

Г - Мерси ... чао и искам да кажа на останалите ми 2 фена че много ги обичам и тази вечер ще се върна малко по късно..та да знаят и не е нужно да им звънкам. (:

 

У-Т - това беше всичко от нас - дано да не заспахте след слушането на тази сърцеразбиваща история или да сте превключили на друго радио - очаквайте следващото ни интервю с най сексуалната поп фолкаджиика някога - АНДРЕА!!! бЪ-баййй!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)

Ето го и интервюто с Андреа,след Геринцето!

 

972040r.jpg

 

снимка: Pure ShaDow Magazine

 

 

 

 

У-Т:Казваме здравей и на най-дългоочакваното дългокрако създание в поп-фолкЪ АндреЯ!Кажи как си мила?

А:Първо името ми е АндреА тъпакУ,ти си ми под нивото!Така,че по-добре чети книжки преди да се занимаваш с мен,защото си прост (оригва се).Иначе сАм добре.Хапнах си стърготина.

У-Т:Кажи сега кога най-накрая ще излезе клипът на "Смръдлива пръдня",защото от цели 2 дни нямаш нов клип?

А:Еми не се безпокойте милички,клипчето излиза утре с другият нов клип "Моята природа" и "Рядко щастие".Албумът ми излиза на 5 юли с още един клип на "Семенна течност".Албумът ще се казва "Част от гъзвето ми",защото както знаете ми изпадна силиконът не само от цицките,но и от дупето.Това ще е най-успешният ми албум след "Ето я цицата".И ще включва песни като "Дрискай ме","Огън в гъза","Като зле запознат","Не съм кУрава, "Най-свенлив" ,"Дай ми чичко" и още 1897 песни,на които клиповете ще излязат само до седмица.

У-Т:Разбрах,че си записала дует с Татяна и Поли Паскова пеела вокалите?

А:Разбирасе.В нея се пее на български,английски,италиянски,турски,цигански и арабски.Клипът снимахме във вана,където си заклещих дупенцето,но поне на екипа не му смърдеше.Тя Татяна е главната виновница,толкова е секси,че и двете го направихме заедно с един жребец...Ох...дай да сменим темата,надървих се,нали имам нова придобвка?

У-Т:Мммм....Разбрах,че и Люси е бременен?

А:Да,но нека той си КледЪ копелето.Айде бе манаф смени темата ти казах,иначе ще викна татко да ти раСкаже игратЪ!Нещастник!

У-Т:Добре де мила,добре.Истина ли е че си каварирала "Не ме принуждавай" и си сменила текста на "Не ме заблуждавай"!?

А:Не,няма такова нещо!Аз крадЪ само от КуРат!

У-Т:Сега ще ти прочета писма от фенчета.Едното е на 6 години и 9 месеца,а другото на 109.

А:Ок давай,то ясно че няма други тъй като тях съм ги минала,а те определено бяха над милярди....хмм...(Пърди)

У-Т:Те затова те наричат Пърдеа ма мърда!

Та така...започвам да чета.

Драхонка Михнолейсърухътънвътехорексова Дине-доне-диня-динева: на 6 години и 9 месеца от Каспичан:

Здравей Пърдеа.Кога ще ми пратиш ЪфтУкАтоГрафицЪ,купих си дискчето ти.И кога ще спиш в нас?Обеща на браД ми?...ЦелуФки....Драхонка...

А:Хай Драхи,утре щИ дойдЪ с джипа и елЪ да го земЪш от леглото ми пачЪ,кФо ме издаде,че спя и с браД ти мЪ!ЧаЙ! :baaasmiley:

У-Т:И така сега получихме писмо от 109 годишната "Андрю Бездарний Мазний Кокошкарник Скрий сЪ!"От граТ "Дъперова тоалетна"!

Пита:"Ей бездарнице кога ще се скриеш в кучи гъС детУ ти е мястото мЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ?"

А:(Пръцва):Ох,ми чакЪй да помисля....Парите при мен нЕмат край,така че ДУХАЙ,щоД не си ми на нивото!!!

У-Т:Това беха вАпросите към Пърдеа,дано не сме ви отеГчили приятен ден!

А:Приятна във ваната с мен,всяка вечер от 01:00 часЪЪЪЪЪ! :1000 (21):

Редактирано от inat
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

еее тъпата снимка от снощи вече не се вижда...толкова време си играх да я правя :yelling:

 

С първата брачна нощ на андрю? И кръвта по чаршавите направо нереално за нея :1000 (29): тя си изгуби девствеността на 10 ти пък чак сега :1000 (29):

Нямаш ли още на компа? Ако не - качи някаква снимка в сайта и долу има последните 3 които си качвал - може и да е там още ;д

 

 

Миро от Каризма - пуснато гей порно в интернет с....... Миро: "Това не съм аз!! Аз съм пасивен!!"

 

210aj38.png

 

 

След Галка Откачалка дойде момента и на Миро...! Тази седмица в популярния видео сайт - Vbox7 бе разпространено домашно гей порно на поп фолк изпълнетеля! Клипчето което бе пуснато продължаваше към над 25 минути. Миро бе сниман от друг негов колега който от отдавна знаехме че има хомосексуални опити - Джордан! Дали той го е накарал да обърне резбата?- Или това стана след дуета с Анелия!? Горещото видео бе снимано в квартирата на Джордан (така осведомяват околните) след като са ги видяли двамата жигола - ръка в ръка да влизат във входа на блока - те направили стотина снимки (които в момента Миро ги е купил за да не се разпространяват из нета). Но педерастията не стига до тук! - Клипа е доста размазан, но лицата на двата мъжака се виждат доста ясно за да се разбере че са те! В домашното порно клипче се даваха много брутални сцени - Садо мазо направо! В клипа се разбра,че Джордан обожава камшиците, белезниците и другите гумени аксесоари... Но и Миро не оставаше назад.. Той не си променяше кучешката стойка пез цялото видео! Джордан си пееше, а Миро свиреше! ! - романтичните сцени от "Brokeback mountain" ... (XXL XXL XXXL XXXXXXL кадри!!!) най пикантните подробности няма да издаваме за съжаление... тъй като видеото е вече на DVD и може да си го купите в най близката книжарница + безплатно списание Playgirl!

Та въпроса е - как това клипче е стигнало до компютъра на някой? Клипчето бе качено от ника "Sux" който в момента има доживотен БАН! Щом Миро разбрал за клипа - той веднага звъннал на въпростния сайт да махнат всички клипове копирани от оригинала и били качени/прекачени. Миро се опасява, че човека качил това видео е неговия нов ловър Джордан... Миро се опитал да му звънне, но единственото на което попада е воисмейла на горилата на поп фолка - "Това е номера на Джордан, в момента или се опитвам да пея или помпя някой в Д-то, остави съобщение след пръднята.... (цвили) ...

Тъй като вече разбрахме, че любовта на Миро минава през задника му широк колкото гърлото на бидон за трушия нека да изпратим поздрави към него и новия му любовник Джордан! Нека се обичат и продължават така усилно с пикантните клипове!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)
Новата звезда на Пайнер Мюзик - Стефифешън!!!

swbsyg.jpg
снимка: Vbox7.com

Стефифешън! се казва новоизгряващата поп фолк звезда в Панайр мюзик! Многобройните й фенове във Vbox7 бяха много учудени, че аматьорските й клипове качени от самата нея били преслушани от самия Митко Панаира! Той бе направо 'flabbergasted' след изпятите кавъри. Единственото което му се въртяло из главата бе "това момиче има талант за 5 глории направо!"
След това той посетил официалния сайт на Стефифешън www.stefifashion.net където той намира за други 2 нейни таланта - Стефи била през деня шивачка а през ноща бурна поп фолк дивачка! В сайта й са представени към 30 модели повечето а-симетрични рокли направени повечето от трико и ликра за едни скромни 250 лева. Също така за хоби предлагала изработка на дърворезба по поръчка. Очилатия мултиталант се стреми да поддържа сайта, но за сега не се знае коя година е било последния ъпдейт.
Та Митко Панаира открил поредния мултиталант - хем певица, хем шивачка, хем дърворезбар - и си помислил че хем ще прави албуми, хем ще шие артистичните костюми на колежките си за малка цена, хем за музикалните награди и турнета ще им строи подиумите и декора. След 3 дена Митко Панаира решил да вземе контакт с мистериозната булка. За първи път в живота си Стефифешън не повярвала на ушите си!! Tя приела поканата за преслушване в Димитровград веднага! Какво следва за нея? Една успешна кариера отговаря директора на фирмата.

Повече за нейното творчество - http://vbox7.com/play:fdba6ea1 или официалния Vbox7 профил на звездата www.vbox7.com/user:stefifashion
Редактирано от V O G U E
Link to comment
Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)

Мадона подгрява Андреа

 

След като се разбра,че Андреа ще подгрява концерта на Мадона през август тази година,който е част от нейното световно турне,младата певачка побърза да иска реванш."Щом аз подгрявам твойте концерти,искам и ти да подгряваш мойте".

Мадона естествено отказала,но Андреа Юнивърсълова довела своя Омуртаг,който набързо успял да я убеди да приеме и накрая сключили сделката.

Мадона ще подгрява публиката на концертите от турнето,в което Юнивърсъловата госпожица ще вземе участие-"Planeta Derby + Andrea = proval na 2009".Развълнувана от факта Андри побързала да поръча по една бройка от най-страхотните тоалети на небезизвестната модна империя Stefifashion.По време на концертите тя ще смени пет тоалета,два от които се изчерпват с цветно тиксо във формата на хиксове,а другите три,които ще навлече един върху друг специално са й препоръчани от дизайнерката Стефи.Двете са се спрели на тези тоалети:1,2,3.

Декор на сцената,както вече писаха известни медии Митко Панаира поръча при Стефка от Варна.

Редактирано от georgi__93
Link to comment
Сподели в други сайтове

На едно от стветските партита Андреа изгуби част от себе си.

На едно от последните партита, фолк певицата Андреа изгуби част от себе си. Свидети твърдят, че Андреа е загубила една от своите безценни динки. На партито нямало достатъчно храна и приятеля и Кубрат Пулев, решил да замези мастиката с диня. И ето че тук блясва нашето Андрейче. В знак на любов тя жертавала тази безценна част за да достави удоволствие на любимия си. За капак на събитието Андреа се сбила с една от Манекенките на Визаж, която дръзнала да заговори Кубрат. Разярената блондинка побесняла и с останалото и едно достойнство започнала да налага беззащитната манекенка. На мястото пристигнала полиция. ВОДИ СЕ СЛЕДСТВИЕ!!!

974924w.jpgСНИМКАТА Е СЛЕД БОЯ С МАНЕКЕНКАТА.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Планета Белана 2009 с нова компилация....

979369H.jpg

Ето и опаковката....Компилацията събира нови хитове както и отвърдени...16 песни със невероятни заглавия.....

Водещата песен в компилацията е "Кофата ти",след нея ще чуем "Нямам машина"...Ще се насладим на "Истерия","Мърдата,совата","Дъртата-поредната","Дядо ми ме бара","Пъпна връв","Дрешка","Омайна леща","Патко,патко","В центъра с балона","Запалка" ново предложение...."Безличен","Малка шматка" в дует с Малина и Галена..."Свий лайно" провокативно заглавие и ще завършим с 15 певици и певци в едно с песента "Завинаги в дупето" всичко това от 06.07.2009 г. в компилацията "Планета Белана 2009"

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Малина се завърна от Window Shopping в Италия,и с нов взривоопасен и огненометежен дует!Очаква се земетресението и истерията около дуетът да са 7,8 по скалата на Рихтер!

 

 

Миналата седмица родната малинка бе на летен круиз в Милано(столицата на Италия)!Певачката отседнала в най-луксозният хотел в Милано,а именно -Малино Италиано!Той бил основан още през 1998!Родната гърла обаче имала много високи изисквания към персонала в този знаменит хотел!По нейна заръка всяка сутрин в стаята и трябвало да има ароматизатор с мирис на малини и малко резънчета дини за една ободряваща закуска!След това Малинажът хвърлял едни здраави,здрави гюбеци,за да поддържа старите си кости във завидна форма!Жителите на Милано,или по-точно жителите на града които живеели в близост до този хотел мноого се оплаквали от родната звезда!Тя всяка вечер разлайвала кучетата и танцувала на балкона всякаш правела "кекс"!Хората просто били потресени и от гледката(тъй като тя била непосилна за очите)и от самата изпълнителка като цяло!Малина пък от своя страна също не им останала длъжница,тя не изтърпяла оплакванията на местните жители,но и даже им се разсърдила!Затова пък още на следващият ден звездата отишла на window shopping в центъра на Милано,където пък посетила най-луксозните бутици,някои от които на следните световни дизайнери : Долче и Монтана,Фенди и Капана,Жан -Пол-СуПол,Кристиан Бабоа,Шанел "Escapelle",Лада Прада,Мисони Крутони,Версачи Ездачи и не на последно място бутикът на легендарният Армани Казани!И след обиколката на тези видни бутици звездата се завърнала в родния си град Другозем в северозападна България!Звездата най-накрая могла да си отпочине качествено,да се зареди с енергия за правене на нови "хитове" и да усети меката топлина на родопското одеало!След дългите почивки ,които успяла да си извоюва звездата на Планина И Пейпър из ангажирания й график,тя стремлаво се запътила в Димитровград ,където я очаквала нейната нова дуетна половинка Къпинка,която била откритие на Галилея И Гальо Арбанасови,със специалното участие на неспирния откривател на таланти Милко Кавалджиев!Очаквайте съвсем скоро новият взривяващ дует - Малина и Къпина с дебютната си песен - "Мирис на вазелини"!За видеореализацията на песента момичетата от новосформиралият се дует ще поканят някой доброволец режисьор,който да я осъществи и да ги ощастливи!Плодните изкусителки обещават нещо мащабно и запомнящо се!Очаквайте новият им проект съвсем скоро...За повече гореща информация посещавайте ежедневно уебсайтът на Планина и Пейпър или се обадате на горещата телефонна линия : + 332 / 23 23 45.

 

 

Инфо : Планина и Пейпър 2009

Link to comment
Сподели в други сайтове

Подаръци очакват заклетите фенове на поп-фолка, които ще посетят Планета Белана 2009.

Най-голямото, дългоочаквано турне идва! По-малко от 35734876878798798746... секунди остават до неговото начало! "Планета Белана"`09 се очаква да бъде посетено от над 1 млн души /горе-долу 100 000 от всеки град/, 70% от посетителите ще станат свидетели на страхотното шоу директно от терасите си!

Каква изненада готви фирма "Пайнер" тази година, на това турне? Щом то ще е най-доброто, естествено наградите ще са най-добрите. На всеки концерт, с появяването на Андреа на сцената, балета, заедно с хитовата изпълнителка, която скоро се завърна от снимките на първият си порно филм, ще хвърлят по минимум 100 пакета тоалетна хартия Белана.

Освен тази изненада от фирма Пайнер, която Андреа и балета и "Тура Пуриър" ще ни представят, заедно с тоалетната хартия, Андреа ще донесе специална плазма, на която да се промотира порно филмът, който както ви казахме, тя засне на скоро. Андреа горещо моли през 5 минути монтажистите да го монтират час по-бързо, за да може милионите й фенове в България да видят новият шедъовар на порноизкуството.

 

info: The voice@MTV@Planeta@Belana@kybrat opyleva @B. (:

 

EXCLUSIVE:

как ще изглежда зашеметяващото шоу на Андреааа:

 

vbn.jpg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Stela pinned this Тема

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...