Jump to content

Online: Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей сърце


Препоръчани коментари

Гот ми е колко направи през първия ден?

 

207 k

 

Хубаво е да се направи един пост, в който да са изброени най-силните премиери ... да кажем Топ 10.

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Само да вметна,че в 24 ч. беше 246к гледания ;) ,а сега е 388к

 

Става дума за 24 часов период, а не за 24 часа (00.00ч.) :)))

 

Както сама виждаш, поста ми е от 22.27. :Vishenka_05:

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Циганизацията в пълна сила. После чалгата не била целенасочена кампания. Иначе малоумните фенчита са в екстаз.

 

А двете мангалки са на точното място. Вписват се прекрасно в картината.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Циганизацията в пълна сила. После чалгата не била целенасочена кампания. Иначе малоумните фенчита са в екстаз.

 

А двете мангалки са на точното място. Вписват се прекрасно в картината.

Фики и Теди Александрова - да.

Тук поне има зачатъци на замисъл - клипът е по-скоро комичен и невинно осмиващ. Песента е слушаема и не капе от мазно (разбирай Вертолет).

Link to comment
Сподели в други сайтове

Фики и Теди Александрова - да.

Тук поне има зачатъци на замисъл - клипът е по-скоро комичен и невинно осмиващ. Песента е слушаема и не капе от мазно (разбирай Вертолет).

Абе, моля ти се. Белите българки (това много свободно го казвам, след като и Янева, и Галена са със съмнителен произход) се омъжват за циганина.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Видеото нещо не ме кефи, нищо че има осмиващ елемент. Иначе не може да се отрече, че Галена отново е много артистична.

Песента зарибява, танцувална е, допада ми.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много яка! Това "децата весел, жената и той" малко дразни в припева, но като цяло е супер зарибяваща!

Да, това е факт.

Песента е доста яка, но има няколко фрази, които не са си на мястото.

 

Клипът не може да ме впечатли. Меко казано - ужасен ми е.

Да, оценявам колко труд и организация е вложено да се направи, да се съберат цялото племе и да се декорира "сватбата".

Очаквах да видя някаква пародия или присмешка, но уви - показана е цялата мангалска действиетелност, която и да не можем да отречем че съществува дори в по-"бляскъв" вид, все пак не искам да гледам по музикална телевизия.

 

Да, Емилия го направи умело, с въздействие, с щриховане, без да иронизира или пародизира етноса и битието им. Но все пак там говорим за концепция на BASHmotion, която съчетаваше ромската реалност с една художествена измислица.

 

Това тук е пълен кенеф ... Не знам как са се навили да го пуснат.

 

Песента е тупалка от Оцко. Отново бая цигански вокали,ама айде да кажем,че тук са си на място ...

 

Припева, с което й започнах, не е достатъчно силен за да бъде Летния хит на Пайнер. Жалко... Давайте следващата....

 

 

 

Чалгата след Оцко е в много луд период на търсене на най-подходящото течение. Практиката е показала,че отнема време, но засега май най-котируемо ще е на Анелия и Галин.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз като един от най големите фенове на поп фолка през целия си живот, никога не съм вярвала, че ще дойде момент, в който да кажа, че жанра просто удари дъното. И не само с този проект, но доста допринася. Последните няколко песни, които излязоха са пълен потрес. Иначе жалко за песента на Галена и Цвета, зарибяваща е и има потенциал ако се махнат някои фрази от текста и се направи един клип. Щото това за мен не само, че не е клип, ами на всичкото отгоре дава още хляб на фейтърите на жанра да плюят. Предишната ми работа беше свързана с много чести ходения до махалите, и повярвайте ми, клипа не изглежда никак забавен.

 

Много е зле, по много критерии е зле. Ще бъде голям хит, но жанра удари дъното, Галена също. Първо:

 

- Не се разбира какво се пее

- Музиката е неритмичен джангър

- Галена към края се дере, все едно я слушам на живо, което е много неприятно.

- Много са им тихи гласовете

Link to comment
Сподели в други сайтове

Припевът не е толкова зле, даже напротив, НО се губи инерцията му с вторите фрази - включванията на Галена, а после и на Янева.

Янева започва силно, ударно и изведжъж - пауза и понижения с някакви пълни глупости, имам предвид като текст.

 

Клип в циганска махала са снимали и преди. Знам един такъв от 94-та, не е български. Само че дори и той е някак си по изпипан.

Този е пълна манджа със сливи - явно е, че са искали да вкарат целия колорит на катуните и циганските домове, но накрая е станало пълна боза, кич, изглежда евтин.

 

Най-интересното нещо е, че последните дуети на двете са много добри, изпипани - особено с Ищар - и песен, и видео, и тексответе. А това е пълна подигравка. "Кенеф" бяхте казали горе - това е точното определение.

Не можеш да ги разбереш...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тотален хит! Определено ще настигне Хабиби, днес в даскало където и да отидех все нея слушаха хората, браво!

 

Иначе на мен за 2-3 дни вече ми омръзна, нямам голямо желание да я слушам честно казано... :dontknow:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много силен проект. Рядко се правят песни, които и да са хитове и да стават за слушане след време. Критика към самия проект нямам като текст, музика, аранжимент и клип. Нивото е много високо.

 

 

Дано се оцени и разбере правилно. Но като чета коментари за пореден път се убеждавам колко тъпи овце сме хората и как лесно се водим по гегата - типично за стадото. Още първия ден започна едно плюене и тук, и в сигнала и в тубата. Не смятам, че е от завист, а по скоро от ниска обща култура, неинформираност, незапознатост, прекалено влияние от телевизията и липса на собствено мнение, липса на будност и т.н. Визирам твърденията, че Галена и Янева целяли циганизация на жанра, а някои дори в несериозните си приказки стигнаха и до обществото. Едва ли не като се забавляваме на подобна песен - циганизацията е осъществена, а те видиш спасили света от циганизация с хейта си... Хаха. Дали обаче подобни тъпунгери схващат изобщо значението на думи като циганизация и интеграция или просто умело използват 2-3 думи със съмнително за тях значение, наблъскани в кухите им кратуни ОТ медииите, целящи да ни използват като инструмент в една чужда война, внушавайки хейт към една култура, неразбрана от нас. По този начин циганите са ни виновни за всичко, а политиците за пореден път са отклонили вниманието на простия народ с "гегата". Познати психологически илюминатски тактики, използвани дори и от обикновения индивид...От друга страна феновете на Галена с идеята да я защитят бръщолевят още по-големи глупости и от онези, за които писах по горе. Какво по дяволите означава "клипа осмива". Клипа не осмива абсол'тно нищо и подобни тълкувания водят до извода, че Галена се подиграва на ромската култура. По добре като са ви бедни речниците и ограничени схващанията, не я защитавайте, че ще я вкарате в по-голяма беда :whistling: . Клипа има хумористична нотка, но не осмива никой за нищо. Напротив. Показва забавните, приятните, човешките характеристики на ромите. Тези, които не ги дават по телевизията, когато ги обвиняват за кражби, неграмотност, злоупотреби, привилегии и подкупи. В този ред на мисли проекта по скоро може да интегрира ромите сред нас, но в никакъв случай и да се циганизира обществото.

Проекта сплотява, а няма за цел да прокарва омраза сред обществото. Може да е направено несъзнателно от екипа, но във време в което циганите са ни виновни за всичко, имаме нужда от нещо подобно, за да видим бита и културата им под един различен ъгъл

 

И тъй като много може да се анализира по видеото, очаквайте дебютната ми статия в Live Magazinе, в който ще ОСМЕЯ всички нелепи критики за проекта на които се натъкнах.

 

 

 

Иначе смятам несериозно имена като Янева и Галена да допират до Азис за гледания. Участието му в проекта е толкова излишно, а името му ще спечели адски дивиденти на проекта. Да го бяха включили от самото начало. Той да пееше вокалите в песента, да участва в клипа, а не в последния момент да е набутан излишно в началото, за да понатрупа малко гледания.

Честито за силната премиера. Харесва ми повече от Нека да е тайно, но въпреки всичко вложено се съмнявам да надмине успеха му. Ще следим :)

 

Също така се усеща влиянието на Теди Александрова в жанра много сериозно с това дрезгаво ръмжене на Галена. Да, чуваме го от Килата от години, но Теди и Галин го прокараха за чалгата

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Зле направен ремикс на "Hey Denysha". Оцко пак е заложил на нискокачествени семпли. Личи си слабата продукция. Със слушалки звучи ужасно в сравнение с оригинала, който те изпълва от вътре. Галя и Цура пеят покъртително. Нищо ново. Вокалите са дразнещи, и ти пилят в мозъка. Клипа е no comment. Не бях виждал толкова много циганейшън и кич на едно място досега. Оценка 2 за проекта.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...