Jump to content



Как оценявате фиаското на Преслава в "Като две капки вода"?


Как оценявате фиаското на Преслава в "Като две капки вода"?  

101 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

  • Отговори 54
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Малко гледах, даже никак това досадно риалити и забелязах, че само гримьорите, са на ниво. Уникални образи направиха. Точно като две капки вода. Останалото ми се видя долнопробна чалгия. Някакъв вид халтура, с която да изкарат нашите звезди караоке певци. Един вид ментета, които приличат на някакви световни оригинали, с което си лекувахме болката като нация, че нищо не можем да произведем и продадем на света, освен клонинги. Ама той света от клонинги не се вълнува. Не знам що Преса се нави. Тя не е за такива неща. За тях са циркаджии като Азис....

Link to comment
Сподели в други сайтове

Според мен трябва да има и средна възможност, защото журито беше предубедено + това и публиката я плюеше, защото е чалгарка. Може би след повече коментари ще кажа и моето мнение. Беше зле, но имаше и добри моменти. Не знам...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Според мен трябва да има и средна възможност, защото журито беше предубедено + това и публиката я плюеше, защото е чалгарка. Може би след повече коментари ще кажа и моето мнение. Беше зле, но имаше и добри моменти. Не знам...

 

Ами средната възможност е такава. Последната я сложих, защото аз така от мои си източници подучух, че има нещо и по линия на продуцентска война. В смисъл, хубаво било, че е подписвано там нещо като гаранционни клаузи, но някъде в средата на шоуто от Пайнер възроптали по начина на представяне и предубедеността на поставяните задачи, на техният клиент.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Колебая се между първите две възможности, защото и двете са верни.

 

Имаше добри образи - Тина Търнър, Аксел Роуз, Фреди Меркюри, при имитацията на Валя Балканска визуално нямаше прилика, но пък направи зашеметяващо изпълнение, достойно за уважение. В останалите образи, дори и да не влизаше достатъчно в образ, изпълненията ѝ бяха много добри, нищо че звучеше като себе си в повечето случаи. Относно журито - наистина бяха предубедени, те и затова неведнъж в течение на предаването изтъкнаха, че не е като типичните фолк певици - многократно казаха колко е талантлива и как не се величае и е много скромна и обрана.

 

От друга страна е факт, че образът ѝ се изтърква от постоянните медийни изяви в последната 1 година и искрено се надявам след участието си в този формат, да си даде почивка от постоянните риалити участия. Та тя реално за година време се появяваше толкова често в подобни формати, колкото за цялата си кариера до момента не беше.

 

От Брадъра извлече изцяло позитиви, тук нещата са на кантар, но да се спре вече.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Просто не ѝ е силата в този формат. Впрочем този сезон единственият истински добър имитатор е Калин. Преса, с големите амплитуди в изявите си, си беше точно за място в средата на колоната.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Що няма опция "Пълен Резил"? Че и останалите са вярни, поне по-малко, е така, но това не оправдава супер незаинтересованото присъствие на Наркоманката на въпросната сцена, да отбие номера, по същия начин по който си кара и редовните плейбек мероприятия.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Добре се представи, журито беше предубедено, но май сгрешиха с предубедеността си.

 

И защо всички скачат по Преслава, че била първо в Брадъра и след това в Капките когато миналата година Криско беше в Капките и веднага след това в Екс Фактор. :mf_surrender: Така де, с какво единият досажда повече от другия?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Преекспонира се и публиката я наказа.

 

Преслава не участваше в това предаване.Тя излизаше, за да я покажат по телевизията и да чеше его.В нито един от образите на ''влезе'' като имитатор, дори не беше интересна.Не е случайна режисурата с Фънки и постоянния жлъч към нея.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Що няма опция "Пълен Резил"? Че и останалите са вярни, поне по-малко, е така, но това не оправдава супер незаинтересованото присъствие на Наркоманката на въпросната сцена, да отбие номера, по същия начин по който си кара и редовните плейбек мероприятия.

 

Мислех за такава опция ("Пълен Резил"), но нямаше смисъл от нея. И без това, след като не се класира на финала фиаското е факт. Няма смисъл, да се натъртва очевидното и като опция за вот. Аз даже бях прогнозирал, че няма никакъв шанс за победа, но поне до финал ще я докарат. Явно тази, която трябваше да изгори, за да се промъкне Преса на финал, още в началото на шоуто си бе Поли Генова. Но кой да предположи, че ще направи такова представяне на "Евровизия"? То по тази логика и абсолютният фаворит Калин Врачански вече ми се вижда изгорял. Поли ще спечели и в това е почти вън от съмнение. Направих темата така, за да бъде като разтворено ветрило, за самата чалга, не само за Преса. Щото с тези подивели по моя ник 2-3 лица в другата тема, хората избягаха от форума....

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нали беше гледалл, БЕЕЕЕЕЕЕ??? :roll1: Преди час си написал, че не си гледал, нямаш представа какво е и всяка седмица пишеше, как не го гледаш, а сега си запознат с детайлите.. :roll1:

 

КЛЮЧ КЛЮЧ КЛЮЧ

Нали така, имаше си раздел?? И ревеше когато Деса взе първо мястоо :roll1:

 

 

ПП ГОРД СЪМ, ЧЕ ХАРЕСВАМ ПЕВИЦА КАТО ПРЕСЛАВА! НЕ СЛУЧАЙНО СТАНАХА НА КРАКА! ЕВАЛА!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Пфффф, Преслава и Певица в едно изречение. Трибуквие, земи се стегни малко, че стана за смях в истерично смехотворните си опити да се правиш на мноо интересен. Една професионалнанпевица, за квато минава наркоманката, въпреки че пее веднъж деа пъти в годината, и то ако я дават по телевизияга, щеше да си даде малко зор и да се представи маргинално по-добре в пеенето на караоке, което и беше задачата в предаването. Впредвид че не само не се е класирала за финала на вътрешно-ведомствената томбола на Магърдич кой да вземе премия една кола, непонятно защо маскирана като караоке надпявка, а дори хора незанимаващи се с пеене като оня от Стъклен дом показаха по-добри данни и възможности.

 

Та не знам що Преса ми в бутате за певица.

 

Ебаси, Поля Евровизията, без да си дава особен зор, пее по-добре минаващата за емблематична на Наркоманката Лъжа е.

 

И стига с тоя Дельо, залата била дигнала на крака. Вероятно да ск ходят, предполагам. ФЪНКИ НЕ СЛУЧАЙНО СИ БЕШЕ ЗАПУШИЛ УШИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО. Лично мен на запис ме заболяха тъпанчетата от тоя вой, представям си кво е било в залата, а горкия Доньо дори беше със слушалки ...

 

Дори Фатмето се спрява 3000 пъти по добре в тая песен от Преса, нищо че и нейните импровизации по темата са мъчение за ушите.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нещо средно между първите две- "Прекспонира се и публиката я наказа" и "Представи се добре, но журито бе предубедено", но и третата е възможна.

 

Не знам как може някои да отричате чудесното изпълнение на "Излел е Дельо Хайдутин". Вярно, че влизането в шоуто беше грешка за Преслава и че тя доста пъти не се справяше добре като другите, но точно пък това представяне, също както и онези като Тина Търнър и Аксел Роуз, си бяха ТОП.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Оценявам го като карма. Все някога идва Видовден. И за най-големите тарикати, и за най-хитрите коври. Колкото и да лъжеш, истината винаги излиза на яве, рано или късно. 10 години митове и легенди за невероятен глас, за разностранен талант, за живо пеене, как може да пее чалга, поп-фолк, народно, поп, рок, рнб, джаз, рап, хип-хоп, гръцко, сръбско, турско, китайско, даже и квото пеят на Луната... НО! Дойде 2016 и видяхме, че Петя Толбухинска е средностатистическа кръчмарка, която както и да си отвори устата, звучи едно и също – чалга. И тази чалга не звучи добре. Влизане в образ... Имаше ли такова? Да мине там вечерта, пък както и да е... Не знам какво я е накарало да участва в предаването – пари, слава, страх, че кариерата не върви на добре. Не знам и откъде извади това самочувствие, че може да пее различни жанрове, да имитира или че става за актриса. А знам... Тя си живее в собствен свят, в който негативните коментари моментално се трият от админите, слабата година веднага се зачерква от шефа с нова награда за Певица, бунтуването на хората се тушира с хвърляне на кал по колежки от екрана и бутане по класации на ведомствените медии. Послушно обожествяване от машината. Само че освен публиката, машината явно е излъгала и самото Пете. Кралица Пепе в Страната на чудесата a.k.a. офиса на пенсионера в Димитровград, където може да си тропа с краченце, да заплашва, че ще напуска или да заплашва, че ще се самоубива и да става на нейната. Е да, ама не... Не е най-голямата тарикатка. Не може все на баницата мекото. И да живееш в стъклен похлупак, понякога ти се налага да излизаш и да се сблъскваш с реалния свят и да се доказваш сама. Видно не е свикнала да излиза от зоната си на комфорт, която включва бутане от шефа, невиждано към никоя друга чалгарка, замазване на очите на 12 годишните с 2 песни на живо 2 пъти в годината и пълния плейбек на участия в останалите 363 дни. В предаването й лъсна традиционната посредственост, мързел, нестарание и нежелание за работа. Не че пенсията не се опитал да замаже положението и в това предаване, както в ББ с постоянното натъртване най-голямата, най-тва, най-онова, и даването на песни, с които би трябвало да се справи. Честно ли е другите да пеят песни, които никога не са пели и разучавали, а Петинка да пее песните, които е пяла 100 пъти по участия и вие тука даже и клипчета пускахте. И пак не се справи. Кво да говорим... Да се радва, че участва в най-слабия сезон досега. И в него видяхме, че чалгата е чисто и просто - използвана. Рейтинг, смс-и - и в замяна постоянна гавра и принизяване. И Преса си мълчи...

 

А наглите коментари на фенчета й са просто... Сериозно ли според вас трябваше да е на финал? След целия резил и некадърност и гавренето от страна на жури, публика и медии? Да отиде на финал? Сред най-добрите? wtf... И голямата радост за „скромното представяне”. За радост ли е, че Голямата звезда, най-голямата звезда на поп-фолка, най-известната и там както още сте я наричали, с толкова години стаж и статуетки, уж професионалист, се представи по-зле от някви безизвестници, току що започнали кариерата си като Джулия и Прея?

 

Гласувах с първото. Да си спре медийните изяви до есента-зимата, няма да и се отрази. Както и песен, ако не пусне до есента, пак няма да и се отрази.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-обичам такива теми, в които авторът изразява личното си мнение в заглавието. :mf_surrender: Иначе е факт, че Преслава не спечели много позитиви този път и успешното представяне във Вип Брадър не се повтори, "Чуплива и влюбена" също не се наложи колкото "На тебе не отказвам". Също така беше унижавана неведнъж. Все пак направи няколко успешни превъплъщения. Като цяло можеше да мине и без тази изява. Иначе публиката има най-малка роля в случая - всичко зависеше от това как Преслава ще се представи реално, дали ще се хареса на зрителите и получи положителни коментари и лайкове и какъв резултат продуцентът е решил тя да получи за вечерта. Ако сте се надявали смс-ите ви да имат някаква роля, жалко.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Толкова ми писна от медийния образ на Преслава, че дори не си направих труда да изслушам изпълнението на "Излел е Дельо хайдутин", което толкова много хвалите. Опитах се, дори го пуснах, но още преди първите секунди го спрях. Нежелание, бе. Писна ми от нея. Иначе я харесвам като изпълнител, като направи яка песен, й се кефя. Но образът й тотално се изчерпа.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Още при влизането на Преслава в шоуто, прогнозирах, че това ще бъде "лебедовата й песен" и долу-горе май познах. Голям хейт обра от зрителите на Капките, при това съвсем заслужено в повечето случаи, просто защото видимо не се стараеше. И да ми се хвалите, че имала най-много гледания, при положение, че я рекламираха като най-голямата звезда в българската музика едва ли не, а не успя да се класира на финала, е несериозно. От друга страна последната й песен мина и замина, даже и феновете й тук във форума вече не очаквате някакъв истински мегахит от нея. Просто при нея ефектът на насищането се прояви в пълна степен - просто тя се "задръсти" от еднакви текстове, от плоски медийни изяви, от награди, от плейбек, от скандали с Бирми и сие, от лъжи и неискреност по интервюта... Тази година лично аз смятам, че за Преса ще е нулева. Да си даде малко почивка и да се върне догодина с някаква по-ясна концепция за кариерата си, това е мнението ми.

Link to comment
Сподели в други сайтове

. Просто при нея ефектът на насищането се прояви в пълна степен - просто тя се "задръсти" от еднакви текстове, от плоски медийни изяви, от награди, от плейбек, от скандали с Бирми и сие, от лъжи и неискреност по интервюта... Тази година лично аз смятам, че за Преса ще е нулева. Да си даде малко почивка и да се върне догодина с някаква по-ясна концепция за кариерата си, това е мнението ми.

 

Ква почивка, бе брат. То алчно, то драпа за награди, то вечно иска да е на върха. Тя почивка трябваше да си вземе още преди две-три години, когато песните й почнаха да стават все по-малки хитове.

 

Да не говорим, че при фолк певиците вирее внушението, че ако една година не пускат песен, публиката ще ги забрави, което е абсурдно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Според мен Преса направи грешка, че влезе в тоя формат след ББ. Образът и много се преекспонира, а като се получи така, в един момент на хората им става досадно. Изпълнителите от старата генерация като Глория, Ивана, Камелия и др. не веднъж са казвали, че това не е правилен ход и не желаят да са постоянно под прожекторите на всяка цена. Преслава напоследък доста се пооля откъм медийни изяви. След Брадъра трябваше да спре да се показва за известно време, а вместо това тя направо ни натрапва присъствието си в национален ефир в прайм тайма. Разбирам, че хонорарите и са високи и т.н., но трябва да имаш и стратегия и идейна линия за имиджа и кариерата си, които да следваш. Хубаво ще е да си смени ПР-а, ако изобщо има такъв в момента. Другото, което е, смятам, че многото гледания на нейните представяния са съвсем в реда на нещата, тъй като е една от най-извесните чалгарки. Която и друга да беше от нейния ранг, пак щеше да е същия успех. Магърдич си прави рейтинг с чалга, колкото и да се прави на луд, но всички си го знаем що за боклук е.
image.jpg 116.jpg image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Мислех за такава опция ("Пълен Резил"), но нямаше смисъл от нея. И без това, след като не се класира на финала фиаското е факт. Няма смисъл, да се натъртва очевидното и като опция за вот. Аз даже бях прогнозирал, че няма никакъв шанс за победа, но поне до финал ще я докарат. Явно тази, която трябваше да изгори, за да се промъкне Преса на финал, още в началото на шоуто си бе Поли Генова. Но кой да предположи, че ще направи такова представяне на "Евровизия"? То по тази логика и абсолютният фаворит Калин Врачански вече ми се вижда изгорял. Поли ще спечели и в това е почти вън от съмнение. Направих темата така, за да бъде като разтворено ветрило, за самата чалга, не само за Преса. Щото с тези подивели по моя ник 2-3 лица в другата тема, хората избягаха от форума....

 

МЕсец преди финала, аз направих прогноза за четвърто място на "Евровизия" и няколко дни по-късно буукитата я качиха до трето място. После я изхвърлиха извън топ 15. И накрая пак познах, че ще е 4та..

ЦЪК

 

Поля едва ли ще спечели.

 

БТВ... Преса беше скучна и безинтересна. Тя и във ВИПА беше скучна. Добре, че я вкараха в интрига, за да има нещо любопитно покрай нея. По мое мнение, преекспонирането и дразнението към нея започна след като излезе от Вип Брадър под претекста, че не можела да номинира.

 

А що се отнася до изпълненията... опита се... Валя Балканска... е далеч е от нея... видя се, че не владее гласа си... на ниските части направо фалшивееше, но понеже беше към финала и тъпото жури й направи някакви безкрайни четки.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...