Fast Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Тоз пък. Прав е и го знаеш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mirroslaww Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Галена заслужена отвсякъде, но никой не може да ме убеди, че Мария е по-продавана от Галена, Глория и Ивана. :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Наистина сравнено с Глория Галена не заслужава концертна сцена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Кали пее в момента "Докато спра на дишам" на живо!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Опаа, това е интересно. Да нямаме изненада - Джена - Певица, Преса - Идол? Как Джена ще е Певица при тази ужасно слаба година за нея. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Ще хвърля киселина в лицето й само само дадокосне наградата певица на годината!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Прав е и го знаеш. Щом казваш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Мара да си бе купила Певица на годината по-добре...пълен смях, по-абсурдно от Твоят град - Клип на годината Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Злобна е, завистлива е и след Пайнер никой не чу за нея...3 причини Та.. Пайнер наистина ако излъчваха на живо с живо студио преди това, това с килима, интервюта на живо...щеше да е повече от перфектно...нямам думи. Е, да де, за какво да злобее? Мислиш ли, че изпълнител, който е свикнал на десетки хиляди публика години наред по летните турнета, които бяха с повече от десет концерта, ще се трогне от тази церемонийка на ниво награди на някакво радио? Нея я интересува публиката, не наградите, още в "Пайнер" го показа. Тя като е напускала, си е мислила, че се отказва поне от церемония в НДК, която я гледат освен хората в залата и тези пред екраните. Сега се оказва, че е загубила по-малко, отколкото си е мислила. Ще се радва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Дано след като стана чудо Мария да вземе албум, то поне Емилия да вземе певица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 1622130[/url]'] Оригинално присъствие на концертната сцена - Галена Почна се :* Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Кали пее в момента "Докато спра на дишам" на живо!! Отде знаеш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Е Галя дали няма да я има или е закъсняла? И Анелия я няма, ама за нея знам, че ще има хубава награда... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mirroslaww Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Прав е и го знаеш. Наградата е за оригинално присъствие на концертната сцена, а не за Изпълнител с най-голяма концертна дейност Единствената конкуренция на Галена в тази категория е Малина Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Отде знаеш? Имам агенти навсякъде ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Е Галя дали няма да я има или е закъсняла? И Анелия я няма, ама за нея знам, че ще има хубава награда... Жалко, "Роко Бароко" ще вземе наградата на "Свали ме като дреха" Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 1622152[/url]'] Е Галя дали няма да я има или е закъсняла? И Анелия я няма, ама за нея знам, че ще има хубава награда... Е Кой взе наградата на Гална? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Галка може да е сърдита, след като албума е при Мара а Клипа (ако е) в Цура Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Имам агенти навсякъде ! Може ли да ни казваш и изпълненията Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Жалко, "Роко Бароко" ще вземе наградата на "Свали ме като дреха" Точно за "Прада, Валентино" си е наградата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 https://www.facebook.com/livemagazineoffici...93742137372702/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Е, да де, за какво да злобее? Мислиш ли, че изпълнител, който е свикнал на десетки хиляди публика години наред по летните турнета, които бяха с повече от десет концерта, ще се трогне от тази церемонийка на ниво награди на някакво радио? Нея я интересува публиката, не наградите, още в "Пайнер" го показа. Тя като е напускала, си е мислила, че се отказва поне от церемония в НДК, която я гледат освен хората в залата и тези пред екраните. Сега се оказва, че е загубила по-малко, отколкото си е мислила. Ще се радва. Годишни музикални награди на някакво радио. http://www.bgradio.bg/gallery/godishni-muz...a-bg-radio-2015 Годишни музикални награди на ИМПЕРИЯТА на Пайнера... https://www.facebook.com/livemagazineoffici...e=3&theater Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Сериозно ли Мария за албум? Надявам се се ебавате? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Хахаха, Мария за втори път разцепва с наглост. Първия беше като взе награда за клип на "Твоя град", а сега и за албум. :1000 (29): Много я харесвам, ама на моменти е смешна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Албум заслужава само и единствено Глория !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.