pacho Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 За първи път да видя куче и човек на едно, от които кучето да гледна по-умно от индивида, изправил се преди милиони години на крака. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Посредствен и излишен проект и за двамата. Фики има актуална песен от Кости на много по високо ниво като песен и клип. Преслава можеше да удължи живота на На тебе не отказвам ако я беше представила и на концрта. Песента е обсъждана - напълно клонирана версия на Кой и още няколко познати до болка песни. Нищо не грабва, не носи никаква индивидуалност,а е изпята от топ имената на Фирмата. Жалко. Видеото - още по-посредствено - 3 сета, монтирани един след друг. Фики на последния декор има повече грим от нея. Никаква връзка между сетовете, освен вероятно кучетата. Абсолютна липса на идейност, на някаква мисъл или талант. Среден 3 само защото имената им ще я направят популярна. Това така поднесено ако беше дует на Ванеса и Ерик въобще нямаше да бъде отразено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Единственото нещо, което ми харесва в целия "проект" са кучетата.Само Джена и Тони Стораро(в дует) могат да бият по неприятност този тандем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Най-добрия дует за тази година! Много добра музика и брутален текст. Клипа няма смисъл да го коментирам. Нито Фики нито Преслава имат силни клипове. И все пак сме виждали много по-слаби такива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Не знам,ама много ме зариби песента текста просто е брутален! Видеото няма да го коментирам знаем,че Преса не си пада по "мащабните" клипове.Да има прилика с "Кой",но това не ми пречи да слуашам тази песен и да ми стане любима.Мисля,че ще стане ХИТ! Да се надяваме,че Пепе и Фики няма да пускат деуети,фючеринги и тем подобни до 2017. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Преса тая година с копията на успешни песни - първо на "Моето слабо място", сега на "Кой" - казано на бургаски еик, шани по тънката лайсна Сега обаче ми се струва, че няма да ѝ мине номера, тук дори припева не е особено "избухващ". И колко са тъпи двамата, вместо да си представят песента на концерта, че да набере скорост до 8-ми и да има шанс да се получи нещо подобно на феномена с "Горе-долу" от миналата година, те ми я пускат сега. Студентите, пръснати по Банско, Боровец и разните там вили, в последната вечер от престоя си ще стоят с часове да дебнат по Планета или в интернет кога ще излезе песньовката, че да я свалят... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Не виждам абсолютно нищо уникално нито в клипа, нито в песента, нито в каквото и да било, добре ли сте?! Още преди да си пуснеш песента, от заглавието е ясно за каква баналност става въпрос. И двамата нямаха нужда от този дует, напълно излишен и сякаш е правен колкото да има там нещо, не е вложена грам емоция. Направо потрес! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Как да нямат нужда от този дует? Разбира се, че им беше необходим и то неслучайно точно сега решиха да го пуснат.Галин и Галена ги попиляват, трябва да реагират.Поне са решили да заложат на сигурно."Кой" е мегахит, съответно с копие могат да имат успех.Клипа е поразително смотан.Въпреки предпоставките за успешен проект от две актуални имена не мисля, че ще има успех за повече от няколко месеца + бума от тази вечер :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Изложиха се. Уж две от най-големите имена, претенции, а в клипа на този така чакан дует не е вложено нищо - ни мисъл, ни чувство, ни някой лев. Песента е готина доста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Ами много е яка, какво да кажа. Припевът е максимално зарибяващ, ще разбие дискотеките по празниците. Евала! Преслава е някаква машина, няма свършване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Яка песен с тъп клип, типично за Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Изложиха се. Уж две от най-големите имена, претенции, а в клипа на този така чакан дует не е вложено нищо - ни мисъл, ни чувство, ни някой лев. Песента е готина доста. Клипът не е важен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Супер посредствена работа. Но толкова си могат, не вярвам някой да е очаквал повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 На мен точно идеята с кучетата ми се стори най-интересна в клипа. Песента зарибява, но си е краткотрайно копие. Напълно излишен проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 хуахуахуаухаху къ'в е тоя клип, на пародия прилича?!?!? Фики на дивана е толкова смешен,какви са тези мимики,мятания на ръце,крака....потрес Песен е тъпа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 173,873 за 24 часа Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 173,873 за 24 часа Повече са, просто не са ги актуализирали. Над 6 000 палеца нагоре за 1 ден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Повече са, просто не са ги актуализирали. Над 6 000 палеца нагоре за 1 ден. Тя песента от странични клипове има поне 500,000 гледания още Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 :1000 (6): :1000 (6): :1000 (6): Повече са, просто не са ги актуализирали. Над 6 000 палеца нагоре за 1 ден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Не ми харесва. Не изключвам вариянта да ме зариби по-нататък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Видеото не е толкова зле, колкото го изкарахте тук, да, липсва сюжетна линия, малко са дървени и двамата, но мен лично не ме дразни, дори ми хареса. Песента е с много приятен текст, по-скоро ми прилича на нереализирания дует "Към финала" с Константин от колкото на "Кой". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Страхотна песен ! Песента е хит ! Претоплена манджа на "Кой" или не, получи се песента. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Изключително тъп клип, просто прекалено. Никва хармония просто, тотално различни кадри, неподходящи да са един след друг, айде Преслава в бялото + бялото куче е готино некво, отиват си, но Фики с неговото изобщо не е ок, нямам думи да опиша несъответствието в кадрите, срам за режисьора. И да, аз се учудвам, защото дори и по-елементарни, клиповете на Преслава досега все са били приятни за гледане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Може ли да ми позират с Dsquared , Plein , Balmain и не знам си какви марки , а клипа им да сттрува 5 лв ? Толкова евтин клип само Преса може да пусне . Но някак си от Фики се очакваше да качи нивото на клиповете си , предвид че и той е много зле с клиповете , но явно си мисли че така е по-лесно . За това и Галин тая година го мачка - авторски песни , брутАлни клипове и хит , какъвто Фики няма . Дори и с тая песен няма да им се получи, много е слаба ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Супер е готина песента.Ще ми е сред любимите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.