Jump to content



Online: Крисия Д. - Имам изненада


Препоръчани коментари

  • Отговори 25
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Страхотнa песен й е направил Галин, браво! По схемата на Оцко, но то и точно това й е якото. Клипа ми харесва, Крисия също. Това ще е хит, 100%.

След успешната дебютна балада и дуета с Галин няма как тази песен с толкова хитов потенциал да остане незабелязана.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не е лоша песничката , но доста прилича на Оцко бийт ?! Иначе тая към края на клипа , като си вдига ръката се вижда че е леко потната . Кажи ми да , обаче е по-яка .

Link to comment
Сподели в други сайтове

Безлична ми е тая, а и верно има идеи от последните клипове на Татяна. Мелодията обаче е много яка, текстът е незапеваем.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Харесва ми песента. Личи си, че е в стилът на Галин и много прилича на песните на Оцко, но тази е най-добрата нейна до момента. Видеото също, макар, че вече сме гледали подобни.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не е лоша песента, но видеоклипът е страшно чалгарски, не се търпи. Няма ли да разберат, че изглеждат смешни с кифленските визии и декори от Джъмбо за 2 лв?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента е супер зарибяваща, но гласът на момичето наистина е различен във всяка песен. :D Клипът е абсолютна пародия и смешка, много зле.

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Позната схема, но не лошо парче. Клипът го има и няма едновременно. Крисия е вътре, но все едно друго не се забелязва, което най - малкото значи, че е харизматична, артистична и "влиза" сериозно в кадър. Надявам се по - сериозно за напред, а като за първи парчета е супер ОК!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кефи ме мен, Крисия! Евала, че Галин гледа да й помогне. Песента е прост пример, че парите по Оцко са хвърлени на вятъра - всеки може да направи песен като неговите. Клипа не ме кефи максимално, както и последните на Галин - тая мацка, която им помага и дава идеи (Станислава ...) залага на подобни интерпретации и доста семпли неща в клиповете. Не са в моя стил. Само Един на брой от последните клипове на Гальо е наистина добре направен.

Като цяло след като се пуска по-малко продукция, би трябвало да се правят яки клипове, нещо на по-високо ниво от към сценография, операторско майсторство и декор.

Например

 

 

 

Давам 4-ка от 6 на Крисия. Кажи ми Да беше по-яка и има още да залага на готини визии и стилни видеа. Тези стават малко банални, някакви комични и тия декори с тия тежки визии... Де да знам..

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...