Jump to content


Кой искате да спечели Вип Брадър?


  

47 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Кичка, естествено! :Vishenka_05:

 

Силно се надявам, ако спечели, да дадат физиономиите на Гъмов и Ритон и Кичка да им каже "You shut up! Ok?" :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Във всички анкети в интернет пространството Кичка бе победител!

 

 

Абсолютна измама за пореден път. Масата хора бяха за Кичка, не защото я харесват толкова много, колкото заради това, че групово и се нахвърляха и разтреперваха. Хората виждат и личното отношение на ББ към Кичка, което явно граничи с неприязъм, което пък прави Кичка още по вероятен фаворит. Не вярвам във вота. ББ имат добри сценаристи и психолози, а и достъпът да гледаш на живо е често ограничаван. Това е така, за да не се случи панаира от сезона с ДесиСлава и Христина, когато голяма част бяха гледали лайв как Хриса пие и напляска детето си, а тези кадри не бяха излъчвани в нормален епизод. Толкова разкрития и схеми имаше тогава, че последните години сценаристите не биха позволили залата да вика МАфия. Достъпа до живото гледане е ограничен в 50% от случаите, което позволява на сценаристите да обръщат ситуации и спестяват реплики. Всеки средно интелигентен човек гледал предаванията може да даде безброй примери за бавна но сигурна манипулация. Когато даваха Кичка и кой още, че са говорили зад гърбовете на съквартирантите, не знам защо пропуснаха Ритон, които зад гърбя плюха Кичка много преди скандала... Докато имаше съмнения за изяватана Кичка в Сийзър Палас, редовно Ники Кънчев в лайфовете създаваше драма. Така и не излъчиха излезлите материали от вестници преди години за въпросния концерт.

 

Бих искал да поставя друг въпрос обаче. Вярвате ли, че продуцентите биха поканили и биха знаели изобщо за съществуването на Джино. Джена не е прекалявала с извите си с него. Напротив. Само една обща фотосесия имат и 2-3 снимки от личния архив. Джино дори намекна , че хронорара му бил по-висок от на много други... Ако Джена е поканена, то интереса към бишия бих го разбрал... Малко дръзко и смело като изказване, но смятам, че Джино е платил хронорарите на другите участници. Спонсорирал е целия сезон, и си е купил победата от болна амбиция към Джена. Преди да влезе във формата всички мислеха, че е гей и се чудеха как може Джена да има общо в подобен тип. Имаше слухове, че той и плаща клипове, а тя прикрива хомосексуалния му нрав. Вероятно в един момент и това е повлияло на решението и. Джино се надява, че ситуацията вече е друга и ако е любимец на публиката, той си мисли, че Джена би се върнала при него. Убеден съм, че има нещо гнило в Дания!!!

Бившите на Деса, Преса и други биха били по-апетитна хапка за продуцентите. Всички знаем какви участници търсят. Имиджа на Джино се лъска от самото начало. И не вярвам продуцентите да са го били замислили, защото ако знаеха в началото за Богданов и Джена (нямаше смисъл да забъркват Преслава. Продуцентите се бяха хванали за връзка с Преслава и до един момент са вярвали, че вероятно такава има. Ако пак изгледате сезона, още по видно ще бъде четкането и изтъкването на Джино. Дори когато обиждаше грозно, го представиха в миродавната светлина.

Да е жив и здрав. Той си беше за Биг Брадър. В крайна сметка не парите те правят ВИП, а положението ти в обществото.

Кичка бе поставена на 3то място, за да не се случи ситуацията с Деси и Христина и публиката да се надигне. Направиха финала на Кичка много набързо, безлично и клипа и бе "аз" през цялото време. Защо не избраха моменти, в които я обиждаха и съсипваха психиката. Кичка каза истината за Джино преди време, но той се засегна. А трябваше да се засегнат онези, които да взели скъпите часовници и чак тогава приеха Джино като един от нас. Ако Джино бе едно бедно обикновено момче, отдавна да са го изхвърлили

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...