Jump to content



Китарите в попфолка


Препоръчани коментари

Здравейте! От доста време отсъствам от активните дискусии във форума (и определено има защо), но ви чета относително редовно (основно когато искам да се накажа :D), затова реших да се завърна символично с една тема,която ми хрумна скоро.

Реших да направя тема, в която да постваме песни от фолка (предимно), в които звучат китари - тоест песни, в чиито аранжименти light мотивът са китарите - за предпочитане акустични, но електрическите също може да бъдат поствани. Мисля, че може да се получи доста интересно. Идеята е да създадем Playlist с такива песни в YouTube, в един канал на форума, който аз съвсем самозвано създадох ТУК . Идеята е този канал да се ползва за такива цели - форумни playlist-и и видеа от всевъзможни класации, които се правят тук. И за да не е толкова самозвана цялата работа, съм готов да предоставя мейл-а и паролата към този канал на всеки модератор, който ми ги поиска, а той от своя страна да ги предоставя, на потребители, които решат да правят подобни теми и по преценка, разбира се, на самия модератор, тъй като те познават потребителите доста по-добре.

 

Та да се върнем на първоначалната идея - песни, в които звучат китари. Поствайте предложенията си тук. Много моля обърнете внимание, че това е подбор на песни на база аранжименти, затова моля темата да не се превръща в борба на агитки (честно много ще съм ви благодарен, ако това не се случи). И тъй като идеята за темата е моя, ще сложа в плейлиста тези от песните, които смятам за най-подходящи за списъка - ще се постарая да бъда максимално обективен (но не обещавам на 100% :D), също така няма да откажа и помощ, ако има желаещи - модераторите са с предимство,тъй като ще се занимавам с това в обедните почивки, в които намеря време. Ето го и самият плейлист, в който аз вече съм сложил няколко песни

. Много моля и хората, които за напред ще получават достъп да не злоупотребяват с нещата правени преди тях в този канал.

 

Ако няма интерес към темата, нека бъде затворена.

6590227P.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 26
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Топ коментиращи в тази тема

Обожавам китарите във фолка, но по-скоро като някакъв бекраунд, който им придава още по-голяма тежест и това, което наричат в сръбския фолк - турбо, използват ги точно като някакво ъндърграунд звучене. Напримерм кавърът на Рени и Орлин Горанов - "И за теб ли е така".

 

Иначе едно предложение от мен:

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

И аз обожавам такива песни! Дали сте линкове към страхотни неща, на мен и тази ми е много любима!

 

Песента не е лоша, но в нея аз чувам предимно бузуки.

 

Едит: Сори, моя грешка.

 

Не се сдържах! :D

 

 

6590227P.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Екстра Нина има много такива песни и са брутални!

 

 

Оригиналната версия от 1994-та година, след първия припев е чисто рок парче, затова стана такъв мегахит.

 

 

Изцяло рок парче.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...