Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

И аз съм там тази година, ще седя кротко и ше гледам, а ако ме прихване адреналина, ще викам за Галена защото тя заслужава повечето големи награди. :whistling:

И аз съм там тази година, ще седя кротко и ше гледам, а ако ме прихване адреналина, ще викам за Галена защото тя заслужава повечето големи награди. :whistling:

Радвам се за теб. Най-после няма да се налага да спорим за толкова очевидни неща в този бизнес, за които си имал съвсем илюзорна представа. :1000 (30):

Останаха 4 дни, време е да се появява онзи досадник Константин, за да разкаже какво са разпределили последно в Пайнер.

Очертават се много нови песни и плейбек .... доста слаба ще е концертната част най-вероятно.

Деси Слава,Мария и Азис,Преслава и Ваня,Кристиана и Фики,кои други ще представят нови песни?

Крум ще присъства на концерта,а Гергана - не,е това е пълна подигравка с хората... :mf_surrender:

Крум поне е работил 2014, не виждам подигравка никъде.

Крум поне е работил 2014, не виждам подигравка никъде.

И като е работил какво?

Фенове има ли,хитове има,изобщо някой слуша ли му бозите?

Единствено онази му песен - "Безделен","Безразличен" или така както се казва се забеляза,"Твойте думи" е 2-3 пъти по-голям хит.

Деси Слава,Мария и Азис,Преслава и Ваня,Кристиана и Фики,кои други ще представят нови песни?

Фики няма да пее нова песен. :ad:

Имах предвид техния фючеринг/дует с Кристиана или той участва само в клипа?

Фючеринг е, има вокали и някакви фрази от типа на Преслава в "Горе долу".

Теди Александрова, Борис Дали.

Дано Фики забие "Стига"- ще ми напълни душата...

Дано да изпее нея и "Горе-долу". Мен ми се иска и "Боже, прости", но мисля, че няма да я изпее нея.

Аз още се чудя дали да ходя, ама то има ли билети останали изобщо?

Според мен на самата Гергана няма да ѝ е удобно да участва. Даже на участията си не знам дали ще продължава да пее "Твоите думи".

Аз още се чудя дали да ходя, ама то има ли билети останали изобщо?

Според мен на самата Гергана няма да ѝ е удобно да участва. Даже на участията си не знам дали ще продължава да пее "Твоите думи".

На предния концерт беше наполовина празно, така че има билети на 100%...дори няма да ги продадат

Не съм расист, нямам проблеми с това. :1000 (29):

То не е до расизъм. Никак не са приятни. Ако този път край мен има такива същества, просто лошо им се пише. :д

С особена досада ще присъствам на този концерт, дано няма излишни формалности и паузи и поне да са хубавите новите песни.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...