Jump to content

Препоръчани коментари

С какво ще запомните отминаващата година,кои са най-открояващите моменти през 2014 според вас?

1.Рекордите на Галена и Фики (Хавана,Боже прости,Горе долу)

2.Престъпно е - Провал на Годината

Има такава тема направена от Калинката, тази за какво е? :scratch:

Страхотните и хитови песни на Преслава

Сърцераздирателните хитове на Джена

Теди Александрова влезе в Топ 5 на Пайнер

Невероятно добрият рожден ден на Планета

Срива откъм хитовост и качество при Анелия

Прогреса на Фики

Невероятните клипове на Цвета

Злобата по колежки на Камелия

Тоталния провал на Престъпно е.

Турнето

Наградите,на които падна опашката на Анелия

Престъпно е има 340 хиляди гледания за 8 месеца... Ама то само Юнона, Нелина и Милко не могат да минат 400к. :1000 (29): :1000 (29):
Престъпно е има 340 хиляди гледания за 8 месеца... Ама то само Юнона, Нелина и Милко не могат да минат 400к. :1000 (29): :1000 (29):
Песента,която размазваше дискотеките през лятото има 700 k.

Песента,която размазваше дискотеките през лятото има 700 k.

Главно заради Наско Ментата.

Като цяло в поп-фолка само с един момент. Имам любими песни разбира се, но това ще е завръщането на Деси Слава в Пайнер! :) Това е! Няма да е с някой "велик хит".

Само с Татяна ще я запомня. Другите не ме вълнуват.

Честно казано - с нищо. Може би с песни, които бяха глътка свеж въздух за жанра "Тропикана" и "Още колко нощи", както и някои други опити.

За съжаление скандалите и интригите бяха повече от хубавите песни.

Доминацията на мъжете - Галин, Фики, Константин, Азис, Тони Стораро и до известна степен Борис Дали.

Един от най-мащабните клипове за годината - Хавана-Тропикана. Дуетът на Емилия с Ави и прекрасният клип на Без въпроси. Силната година на Преслава и най-вече Моето слабо място. Дуетите на Мария с Азис. Най-добрата на Андреа. Джена с Да ти се доказвам и Неверници. Цветелина Янева с Още колко нощи и баладата на годината - Страх ме е. На прима виста за тези се сетих.

Страхотната песен на Андреа - "Най-добрата" и почти всичко, което Галена издаде.

Теди Александрова помете всички скъпоплатени курви с продукция за 2 лв. :D

Хита на пролетта - Кой ще му каже

Хита на есента - Да бях от гадните

Като цялао много успешна година за Емилия. Радвам се, че държи най-хитовия дует и най-хитовата самостоятелна песен за 2014.

Само с Татяна ще я запомня. Другите не ме вълнуват.

:roll1: :roll1:

Хита на пролетта - Кой ще му каже

Хита на есента - Да бях от гадните

Като цялао много успешна година за Емилия. Радвам се, че държи най-хитовия дует и най-хитовата самостоятелна песен за 2014.

И хитът на лятото - Балкания пропусна

Аз лично ще го запомня с една от най-любимите ми песни някога - "Най-добрата", страхотния прогрес при Джена и големите и хитове, турнето, Хавана тропикана, това че започнах да харесвам Цветелина Янева...И това е май.

• 3 weeks later...

Аз ще запомня 2014 година с две песни, а това са на Джена - "Да ти се доказвам" и на Галена - "Хавана Тропикана". :whistling:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...