Jump to content



Всичко за сръбската музика


Препоръчани коментари

Знам й ги всичките. На мен ми една от любимките. В клиповете, фотосесиите, танците е топ. Харесва ми, че се старае. За песните - добре се е насочила към по-сериозните. Има нужда и от такива, щото тия от рода на Ен ден доре, Ла фиеста, Люби, люби не знам колко ще се помнят след време.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Знам й ги всичките. На мен ми една от любимките. В клиповете, фотосесиите, танците е топ. Харесва ми, че се старае. За песните - добре се е насочила към по-сериозните. Има нужда и от такива, щото тия от рода на Ен ден доре, Ла фиеста, Люби, люби не знам колко ще се помнят след време.

 

Да, и мен ми харесва тъкмо това ми харесва в нея, че е работохолик. Всяка песен с клип и то не тъп като 95 % от всички сърбски клипове. Плус това и албум издаде през 2014 което е голям успех. Ами знае формулата как да е различна от останалите певици които се появяват от Звезде Гранда.

От 2010 насам Милица Павлович, Александра Приович и на втор план Адреана Чекич и Катарина Грујич се открояват най-вече. Милица знае как, Александра е талантлива може би едино при Таня Савич имаше същата истерия като към Александра но Танчето не успя да стане много голяма звезда а можеше. Дано и Александра се посвети максимално на кариерата и. А Катарина трябва да е по-продуктивна, с една песен през годината не стават нещата.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Роби, нещо ново интересно да пише някой актуален брой на Свет или там както се наричаше водещият таблоид? :dontknow:

 

Няма нищо интересно, август е месец за отпуска за всички там, а материялите с скрити камери ги пазят за от септември или ги публикуват за да имат тиражи /катo секса между Филип и Александра в кола :3fdb8960598fa63e: /

Иначе главна тема е кои ще влизат в ФАРМА 8 (фермата) риалити формат е това които е достатъчно гледан, на Пинк е, има много кавги и побои но и много добре са платени. Една певица казва че два апартаметна си е купила само от участие в риалити формати последните две години. :3fdb8960598fa63e:

Иначе преди месец имаше слух че Мирослав Илич преди 20(?) години опитал да изнасили Лепа Брена което не се знае дали е истина или не. Но днес те не говорят щото Брена е на страната на извънбрачният син ( и майка му) на Мирослав а той пък не приема сина си макар че знае че е негов и този скандал вече повече от година циркулира в медиите. Иначе извънбрачно дете има и Кеба но но май в добри отнощения са си, няма скандали там.

 

 

Тази певица DUNJA ILIC e eдна от най-контроверзните певици в Сърбия. Родена е 1991г. Родителите и' се развеждат и съда одлучава тя да остане при майка си, но на 15 години отива да живее с момчето си и доживява страшна катастрофа и майка и' и брат и' не искали нито веднъж да я посетят в болница и майка си не искала да има никакъв контакт с нея. Обаче баща и (беше) много богат и тя започна да прави хубави песни с много скъпи клипове ( вредни повече от 20.000 евра) това беше в периода 2009-2013. 2013 тя направи много хубав албум но вече парите на баща и свършиха и имаше само един клип (Vristacu). Тогава септември 2013 трябваше да влезе в Фермата и договор-а беше подписан но нажалост тя се превърна в завистник от алкохола и отиде на лечение. След това се говореше че се е излекувала и че е добре, но това не беше истина отново ходеше на лечение. Преди година и повече реши да си смени верата (в Ислам) и преди месец беше брутално биена заради това в Косово. Ето снима цък

Taлантлива е щото всичките текстове си ги е писала сама, а текстовете са страшно силни, автобиографични са. Обаче няма музиклано образование, напусна едно предаване щото когато я питаха в коя скала да и свири бенда за да пее на живо ( дали Ц-дур или не знам какви там има :3fdb8960598fa63e:) тя не знаеше какво да отговори и напусна. Нейният девиз е "Живях бурно, живея и ще живея"

Ето няколко линкове, ако ве интересува ще ви посоча още щото наистина има много хубави песни.

1. Действието в този клип е автобиографичен, тя била бременна определено време но загубила детето си ( и това го преживява на не пълни 20 години).

2. Тук умира на сватбата си и дава бидермейера на момчето си за да и той е следващият. (не е автобиографично :3fdb8960598fa63e: )

3. Това са и едни от най-добрите и' клипове.

4. Интересен е факта че тази песен излиза преди песента на Лорин. Тук отново скандално видео, не толкова скъпо.

5. И тази не клипирана песен заслужава внимание.

6. Албума и' от 2013 e много силен, жалко че не успя да си го реализира както заслужава. Според мен това са наи-добрите песни от този албум :

7. Една от най-хубавите и' песни от по-бързите.

8. И за край предлагам ви баладата която си я слушам когато ми е тъжно (единствената и' песен написана от Марина Туцакович, това и е първата песен в кариерата и')

 

Като казах ако ве интересува пишете ще постна и други линкове, щото наистина има песни пълни с живот които заслужават да се чуят :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не знам колко е верно но Александра П. не е в добри отнощения нито с Милица П. нито с Катарина Г. :3fdb8960598fa63e:

 

 

Нормално и двете са по-хитови от неяи имат по-сериозно медийно приссъвтое.

Сашка привлича повече с Филип, отколкото с двете си песни.


 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...