Jump to content



::Бисери на форумците::


Препоръчани коментари

There is a tradition that every new forum member should post a nude pic of themselves.

 

We are waiting.

 

Hahaha, you tease! What if I'm really creepy looking, huh? :whistling:

 

 

You're not.

 

And even if you were, you wouldn't be the only one here. :3fdb8960598fa63e: We have some really nasty looking mother fuckers around here, peasants from small towns and villages, who don't brush their teeth before they go to bed.

 

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 916
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

За Лепа Брена:

Ние тук всяка я разпарчадосваме за най малкото а виж я ти сръбската гювендия какво си позволова. Много лицемери е струеше от балканския чирус. А какво снизхождение към звездите ни. А после българите ще и пълним залите и клубовете на югославския подвижен некролог. Защо сте променили контекста на казаното от нея. За Азис каза че цяла Сърбия го знае и е най голямата ни звезда а за Галена просто че я знае. Но то си личеше че далеч не знае само тях. Сигурно не излиза от канала на Планета в тях. Скурбута мирише на пръст ама се опита да се изкара по голяма и от Цеца. 80 те може и да е била, но днес Цеца е лицето на мизерната Сърбия, където още на мода са 90 те... ИзприщИ се като чу името и

Съжалявам, но не се стърпях, особено това - югославския подвижен некролог :roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Анелия кого лъже? Изобщо не е силна, слаба е! Само лъже и се преструва на силна, ако беше силна, нямаше да скача от мъж на мъж! А мъжете не е чудно, че не се задържат до нея - тя не ги уважава, не им позволява да се грижат за нея, държи се прекалено мъжки!

 

Явно Анелия си пада по шведското феминистко движение на батик - вещиците, които си падат по екзотични мъжки екземпляри, макар, че са доказани престъпници, главорези, изнасилвачи и убийци. Такива жени им защитават правата, дават им пари, за да живеят с тях и да ги задоволяват сексуално, наричат разумните хора расисти, ксенофоби и нацисти, наливат се с алкохол и се чудят защо никой не ги приема за нормални!

 

Ясно значи, защо е залитнала по турчин! Отвратена е от българските мъже! Жалка работа, не знае каква беля ще си докара на главата! Отвратена съм от Анелия!

За съжаление криворазбраният феминизъм завладя поп- фолка. :mf_surrender: Певиците хем искат мъж до себе си, любов и щастие, хем не щат да живеят в семейна среда, искат да продължат с дискотеките, разголванията и пиянските купони. Ами кой нормален мъж ще ги търпи такива? Не казвам да се затвворят вкщи и да не работят, а да спазват определена линия на поведение. Искат вярност, а изневеряват при първия удобен случай! Те какво очакват - че мъжът цял живот ще търпи да му слагат рога ли? Да не реват, сами си го направиха! да бяха пазили поведение, да бяха за пример, нямаше мъжете да им изневеряват! Сами са си виновни!

 

Един мъж иска вярна, почтена, възпитана, умна и добра жена. А ако е майка на детето му, естествено, че ще иска от нея да се държи прилично!

 

Сега, че "Плейбой" проми мозъците на много мъже и ги накара да хлътнат по простакеси и грозотии като Николета, Златките и тем подобни с рибешките устни и огромните балони........... Ама начина да си го върнеш на един мъж за подобна изневяра не е, като станеш част от проститутското стадо и се промениш до неузнаваемост. А като зарежеш простака, съсредоточиш се на кариерата и се радваш на всеки хубав ден. Силикона ще ти докара рак на гърдата, козметичната хирургия ще те направи посмешище............

И аз преживях дълбоко любовно разочарование,и още го преживявам, и аз страдам, но не ми е и хрумвала откачената идея да се принизя на нивото на онази. Ами да не съм тъпа, че да започна да се обличам като проститутка, да танцувам по масите, да си увредя бъбреците от алкохола и белите дробове от цигарите? Да не съм луда да гледам на себе си като на стока? Той като е простак и си държи на "разкрепостеното" плиткоумно същество, хубаво! Това същество ще го излага. Няма да се променям неузнаваемо заради мъж и да стана част от овчето стадо. Пък нека ми се подиграват да съм сама! По - добре девствена, отколкото :)та на града! Явно съм единствената на света с този тип мислене!

Link to comment
Сподели в други сайтове

При царя и Станишев имаше строг контрол над медиите и затова от "Пайнер" и "Планета" не си позволяваха волности, защотоиначе щяа да ги спрат и да ги съдят!

Е, като се свърши някога с управлението на МутроБойко, ще искам съд за този простак, който разврати цяла България! Тези фирми трябва да минат в други ръце!

Като искате американска култура, марш в САЩ! Тук е България! САЩ достатъчно ни навредиха! Не желая да се чувствам като чужденец в собствената си страна!

 

Тук е България, разбрахте ли бе? БЪЛГАРИЯ!

 

 

Добре, че идва нов месец и на някои хора ще им се дадат нови рецепти и направления...

 

 

Не могаа :roll1:

image.jpg 116.jpg image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Композирали ли сте?

 

Аз - да. Миналото лято, след края на фестивала "Лачени обувки" се вдъхнових съвсем случайно. Седнах пред компютъра, зачетох се в мое стихотворение, писано преди години и посветено на фестивала. И както бях още на музикална вълна, нещо си затананиках на шега, а изведнъж взе, че започна да ми се оформя мелодия в главата за песен. Това беше моментът на "Еврика!", най - сетне открих как се композират песни. Все още вдъхновена, грабнах таблета и си записах на видеофайл мелодията. С увреден слух съм и телефон не ползвам. Да уточня, че не съм напълно глуха, само с дясното ухо не чувам и съвсем слабо с лявото, със слуховия апарат чувам по - добре. Та, записах видеофайла (снимах текста) и го пратих на моя приятелка, която се занимава с музика. Хареса мелодията, което ме изненада много, очаквах намек, че не става нищо от нея. Реших, че от нея би станала чудесна детска песен, но аз не съм композитор, няма как да се развие тази мелодия. Специалист трябва да поработи по нея, но това струва пари.

 

Е, поне, ако не друго, научих как се правят песни. :ad:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това е съвсем в реда на нещата. Трудно се попада на хит днес в този преситен пазар. Но преди да тръгна на работа да кажа, какъв ден е точно днес.

 

Значи, 4 април е денят, в който опечалените от липсата на церемония за годишните награди на Пайнер (Галена, Деса, Емануела, Анелия и т.н.).... празнуват! Човек с нулеви разбирания за чалгата би попитал: - Какво точно празнуват!? Не, не е поредното фиаско на Деса в "Като 2 капки простота". Това бе вчера. Днес, някъде около 01:00ч. в "Плаза денс" - София, част от опечалените отидоха на крак, при 20-милионната своя "чипровска" колежка, да и засвидетелстват своето уважение, защото тя каза в "Папараци" по БТВ онова, което те искаха да кажат през цялата 2016 година, а не смееха от страх от Митко "Пайнера". Защото, от 20 години в този бизнес, само Камелия е тази, която винаги нарича нещата с истинските им имена и само тя може да говори, а в Димитровград да мълчат. Сега опечалените вече са щастливи. Намери се някой, който да каже, че през 20016 година те са били по-хитови от своят най-зъл демон, който има невероятни протекции пред шефа, стигащи чак до там, че да се отмени церемония, щото не върви Преслава да не е №1 в подобна. Затова отидоха на крак, въпреки забраната да и се споменава името, защото и на тях им писна.... ЦЪК

 

 

Празнуват рождения ден на Лорена бейби :1000 (29):

 

 

Можеха да идат на друго място, бейби. Ама са там, бейби. И реват с глас, бейби. В изповедалнята "камелотска" бейби.

 

Защо не казвате вие все осведомените, че толкова са им потънали гемиите, бейби? Защо, защоооо? :scratch:

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Направо мускулна треска от любов.

Дано днес няма много работа, че не знам как ще се настроя за работа.

 

Викаш, добре наебана си :1000 (29):

 

Перфектно се чувствам, само не и за работа.

 

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Веднъж попаднах в едно заведение с нея в Пловдив с една единствена обща тоалетна. Влизам да пикая, гледам заето. Чакам-чакам 4-5 мин. и отвътре излиза Михаила Маринова. Няма да ти разправям как миришеше, щях да повърна, човек. Да си беше пуснала водата веднага, след като го изсере, на нея явно и прави кеф да си души миризмите.

:roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Малей, божкее! Фойерверки навън, линейки, сирени, комшиите под мен и над мен ще съборят блока с подскачане... Присъединих се до тия от левия ми балкон да люпим заедно семки и да хвана клюката, пък то: песента на Яница чакали в моя квартал. Ето защо било. Двама откарани долу гледам с инфаркт...

Испанците полудяха!

:3fdb8960598fa63e:

 

image.jpg 116.jpg image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
Другата година.

 

Но аз не я искам. Не знам как да се разделя с нея

 

Кякъв съм няма да кажа че много ще се стесни кръга около мене

Кажи и :

-Аз съм повече жена от тебе и готово

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

(07:25 PM) Kitty - А аз снощи плаках, защото заради курвите, които харесвате, жените като мен, които не са курви, но пък имат образование и възпитание, нямат бъдеще и възможност за щастлив живот, докато такива като Яница се толерират! Знаеш ли колко е обидно 12 години да учиш цял живот да четеш книги да се образоваш и накрая да се окаже, че мъжът си търси проститутка?

 

Кити е опасна. Това си е за психиатрия...

Link to comment
Сподели в други сайтове

:roll1:

Ама да гълташ на непознати не е хигиенично. Ужас, Нори Хасанова дано само не си зарази лигавицата с някоя болест, че ще ми липсват скандалните й видеа. Очаквам и теб да видя в такова ампоа. :Vishenka_05:

 

 

Ще си умреш с очакванията, с педали работа нямам.

:roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

От край време при дуетите е така. В Пей, сърце Галена е останала 3 дни след снимките да разчиства Столипиново. Накрая циганите я изгонили, защото направила още по-голяма кочина, която била нетърпима дори за тях.

:roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
Момиче, Канарите (или който и да е друг) не пеят и свирят наживо в клиповете. :mf_surrender:

 

Как така? С тая енергия, с която свирят музикантите......... :o :blink: :confused1: :lmaosmiley:

 

:roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...