Jump to content



::Бисери на форумците::


Препоръчани коментари

Уау, каква целувка- Рики с фенка в ИбиЦа, Испания- 6.09. 2016:

:roll1: :roll1: :roll1:

 

Казва се "Ибиса", не "Ибица" :D

Много смешно. Като нямаш какво да кажеш, си мълчи. Рики е много як, а ти не ми искай друг път приятелство.

 

--------

 

Защо не си спретнат една тройка направо Рики, приятелят му и Естер Канадас като са заедно на лодка днес в Ибиса, Испания:
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • Отговори 916
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Какви изпити, Рики май се е разделил с приятеля си.

 

:roll1: :roll1: :roll1:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

От темата > С кои исторически личности бихте се запознали.........., и коя епоха бихте посетили?

С Александър Македонски. За да поправим малко сексче.

:1000 (29): :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Клиповете на Яница са добри за нашите стандарти. Даже такива като "Върнах ти го" и "В пет ми звънни" са на световно ниво. На светлинни години са пред клиповете на Бионсе от последните години.

 

Насирам се.

 

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Насирам се.

 

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Ти се подиграваш, ала Кейти Пери изкопира Яница за последният си клип. :mf_surrender:

Гери-Никол ми открадна клипа, качи го в нейния канал и го е блокирала в моя :roll1: :roll1: :roll1:

Егати наглостта.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

mimchyyy9 – Върнах ти го

 

На екрана на смартфона ти,

има от сперма капчици,

Гледайки ги - пипай ги.

Не можеш да ме възбудиш грам,

дори и да си татуираш пентаграм.

Скучен си!

 

Припев:

Вкарах си го още снощи,

вкарвам си го всеки седем нощи.

Вибрира много плавно,

леко секси гадно, че ме подмокря пак.

Скандално пъшкам и не спирам,

даже така умело мастурбирам.

С тоя мекия днеска,

в ангорската ни връзка имаш лош късмет.

 

Знам как силно се гневиш,

внимавай да не се задавиш в обилната си бяла течност!

Всеки които не ме задоволил,

със скопение е платил.

Днес е ред и на теб!

 

Припев:

Вкарах си го още снощи,

вкарвам си го всеки седем нощи.

Изпръсква много бавно,

леко секси гадно, че ме възбужда пак.

Скандално пъшкам и не спирам,

даже така умело мастурбирам.

:roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Kitty

 

 

Здравейте!

 

 

Ще празнувате ли Хелоуин тази година? И ако да - как мислите да се маскирате, избрахте ли си герой или персонаж? А кой е любимият ви герой? А историческа личност?

 

 

Аз искам да се маскирам като Мини Маус, ама няма да ме огрее, защото няма откъде да си намеря роклята на Мини, иначе имам белите ръкавици на Мики от "Макдоналдс" от 1998 година, мога да си намеря ушенцата с панделката и черно поло, имам черен клин и готово.

 

Иначе си мисля да се превъплътя в историческа личност, в Ане Франк, само дето нямам подходящи тоалети, нито знам как се прави прическата и.

 

 

Май пак ще си остана тиквичка. :(

 

 

:roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Като каза Динко за сране и кучета, се сещам, че като бях малък, баба ми имаше доберманка.

 

И отивам аз до тоалетна по голяма нужда обаче кучето драпа да влезе при мене. Пуснах я. Влезе и веднага почна да ми прави свирки, докато сера. Ама едни хубави, сочни свирчоци, ви казвам.... Обаче се уплаших да не ми отгризне оная работа и я изгоних.

 

Кучето - най-добрият приятел на човека! :D

Link to comment
Сподели в други сайтове

Съвсем сериозно, не си ли давате сметка, че, откакто ГЕРБ са на власт, се почна с просташките песни и клипове? С песните за гадните нови на бившия, за най - добрата, за гадните мъже, за купоните и напиванията, възхваляванията на "великата Америка", с голите клипове, порното, убийствата и отмъщенията в клиповете, със скъпите клипове без смисъл, но с много материална показност, със каненето на курви за модели в клиповете...........

 

Ако това за вас е нормално, за мен не е! Преди се правеха песни с нормални, красиви и лирични текстове, песни със послания, песни за любовта, щастието, купоните (но не с призиви за малоумни напивания и оргии), песни за близките, празниците, родината...........Правеха се евтини, но стойностни клипове, певиците носеха евтини, не - маркови, но пък красиви и удобни дрехи, танцуваха, показваха актьорски талант........... Концертите бяха хубави, пееха се хитове, нямаше порно, нямаше простотии.

Съжалявам ви вас, тийнейджърите и по - младите от вас, втълпили са ви, че Америка е началото и края на света, че Америка е всичко. Убеждават ви как Риана, Бионсе, Мадона, Бритни и прочие пропаднали, са върха в музикалната индустрия и трябва да им се подражава. Ами не, не трябва! Те си търсят богати мъже, пият и се дрогират, извиняват се с тежкото си минало...........Е, и аз съм минала през трудни периоди, но не съм опряла до дрогата..........ние тази демокрация я изгладувахме, знаете ли? 1997 година си давахме парите само за храна, аз бях на 12 - 13 годишна възраст, трябваше да се лиша за една година от книги и от любимото ми списание "Мики Маус", да порастна преждевременно! Бяхме бедни, нямахме нищо, щото предали като Луканов и Костов ни ограбиха до шушка! Заради тази 1997 година хората се опариха и не искаха да имат общо с банки, кредити и подобни, разбраха какво значат думите "Америка" и "демокрация", особено след управлението на Костов! Кво ни топли свободата за пътуване, като нямаме пари? Бях в Гърция това лято за няколко часа, видях Бяло море и град Ксанти, за спомен си взех само 2 магнитчета, имахме само едни 10 евро в джоба!

 

Не искам да слушам за недостъпния Лас Вегас, не искам да слушам глупости! искам си песните за любов, щастие, приятелство и добрини!

Опитах се да подчертая култовите моменти, но целият пост е златен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Kitty

 

Чак днес се сетих каква тема съм забравила да пусна още, откакто влязох тук.

 

Били ли сте в ресторант "Приказките" и хареса ли ви там? Аз това лято сбъднах 10 - годишната си мечта да вия "Приказките". Много ме е яд, че хотелския комплекс се оказа скъп.

На живо ресторанта е много красив, с чудесна гледка към реката и природата наоколо, само дето самата река е много мръсна. dry.gif Цените в ресторанти са безбожни, рибата там е ужасно скъпа. Въртях се из ресторанта и го снимах, бях и доста объркана, защото явно са го променили наскоро. Понеже имам добра фотографска памет, разглеждах и откривах кое къде е снимано от програмите, но повечето неща си останаха загадка за мен. Така например преди зад сцената имаше едно стълбище с дървен парапет, който явно са махнали. Не можах да се досетя и къде точно са снимали новогодишната програма "Хайде на купона" 2004 - 2005.

Във предверието на ресторанта пък за мое изумление видях стелаж, пълен с албумите на изпълнителите от "Пайнер". А тоалетната на ресторанта се оказа цяло приключение - там всичко е с фотоклетки. Чудех се къде е ключа за лампата, а то вместо ключ трябва да махаш с ръце, като изгасне осветлението. Направо смях ме напуши, като си представих певиците с техните тежки и скъпи рокли как ходят до тоалетна. roll1.gif toilet14.gif rolleyes.gif И си помислих как стените на ресторанта, ако можеха да говорят, какви ли интересни истории за купони щяха да разкажат.

 

Много ми се иска от телевизия "Планета" да направят един филм за комплекс "Приказките" и основно за ресторанта. Искам да знам така ли ми се струва или наистина е правен ремонт.

 

В Харманли трябва да сложат табелки с упътвания къде е комплекса. Никой в града не го знае къде е. А да не говорим за шока ми, че пътя към комплекса минава през циганската махала на града. Точно като минахме имаше сватба и се стреснах. ohmy.gif

 

Много ме е яд, че хотелът беше недостъпен за нас, както и лоби бара. Поне видях ресторанта и мястото, преди тази част да бъде откъсната от Турция. bye2.gif

 

Права ли съм да мисля, че стаята "Пепел от рози" е взъхновила Анелия за едноименната и песен? rolleyes.gif

Link to comment
Сподели в други сайтове

По повод тоалетните в ресторант "Приказките" в Харманли:

Това лято. Нямаше табелка, не разбрах откъде се пуска лампата, а то било сензорно. Ама като се озовеш в тоалетната и осветлението пак гасне, докато разбера какво се прави.......то не е забавно да увиснеш в тъмното, там и прозорци няма, същинска тъмница е. И на крана на мивката много му се дзверих. Те хубаво модернизирали, че и с цел да пестят ток, ама табелки да бяха сложили, бе! Хората се чудят какво да правят. Не може да оставяш посетителите на ресторанта в нелепо положение. Като сензорните работи не са масови, как хората да знаят какво да правят?1000%20(15).gif1000%20(23).gif

 

Принципно лампите би трябвало да са настроени така, че като влезеш да светват и да не угасват, докато не излезеш. Т.е. не е необходим надпис. Изглежда обаче там се опитват да спестят много пари, щом ти е гаснала.

 

Или доста време е стояла неподвижна. :)
Link to comment
Сподели в други сайтове

В нашия край няма сензорни изгъзици, да. Хората тук са бедни като прословутата църковна мишка.

 

Години наред най - модерното от бано - тоалетното обзавеждане си беше сешоарът за ръце. 2006 като откриха "Кауфланд" смесения кран на чешмата ме изнерваше, защото със зор го настройвах хем да не е много студена, хем много гореща водата. Иначе мобилните телефони, банкоматите, колите с аларми и DVD плейърите си дойдоха навреме. тук и таблети ползват хората. Но изгъзици като сензорни лампи, сешоари за ръце, ония телефони за кола и GPS -такива неща в нашия край няма. Иначе си имаме и Wi-Fi.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Райна си качила участията до края на годината. Викам й Бургас за теб вече е мираж...........

А тя ми отвърна участието й в Бургас минало- да мина на майната си в едно село Рудник при циганите, ама не й го казах това, де.

Казах й, че знам, но че не идва в дискотеките в Бургас от години, че откакто откриха Планета Пайнер клуб не е дошла изобщо, не е идвала в Плаза, Астория от години, затова е мираж за мен вече да я видя от години.

Тя ходи все в някакво село Рудник в Бургас дето дори не го знам.

То това май не е толкова смешно, но като го прочетох, ме напуши яко ;д

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз нямам психични проблеми (или поне не съм разбрал да имам) :mf_surrender:

но Кити има .

 

Обичам ГАЛЕНА повече от семейството си! .

 

Прав си, ТИ не си разбрал.

Съдя по последното ти изречение. Поредното тоест...

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

+1

 

Дениз извади кирливите ризи на Китти

 

наистина нямаше нужда.

Научете се, че името ми е Денислав.

Дениз може да се казва леля ти от Харманли, но не е моето име. :)

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Да Ви поясня за поста с аборта, малко е дълго, ще ме извинявате. Не ми е приятно да обсъждам личния си живот и приключилата драма, но за да сте наясно, ето:

Аз съм си доста наивна. Съфорумците от онзи форум (в който вече рядко пиша, там ужжасно изпростя) редовно си правеха с мен майтапи, шеги и подигравки, а истината е, че аз съм ужасно наивна и не се усещам, хващам се веднага, като ми кажат нещо. доста съфорумци се бяха представяли за Пепи в скайпа. Бях приятелка в скайпа с няколко момичета от там и те, без мое знание и разрешение дали скайпа и на другите, и те си направили фалшиви профили на Пепи. Аз се връзвах в началото, че, той ми пише, докато едно момиче не ми призна какво правят. Лошото е, че продължих да се връзвам, защото те ми следяха постовете, бяха хитри и изобретателни и всеки път се връзвах. Не стига това, ами се появиха потребители, които взеха да пишат глупости във форума, една от тях видяла наивността ми, решила да се помайтапи и на лични ми писала, че била бременна и пометнала от мен, не помня вече подробностите. Помня само, че в един момент там решиха, че са супер прависти и взеха да ме изпитват на тема право. Допитах се до сериозни хора в друг форум, които бяха ей така :blink: и чак тогава загрях гаврата. Ядосах се ужасно и как после да не сипя клетви по тях - ами изкараха ми акъла с тия престъпления, членове, алинеи и подобни. То не ми стигаше призовката от Даниела, ами и това.

 

Относно Даниела, Тя започна всичко. Подозирам, че приятел на брата на Пепи, с когото си пишех, и е казал за мен, защото аз си бях анонимна във форума, даже не съм го споменавала по име. Тя дойде във форума и написа, че го познава. Аз се ядосах, реших, че пак някой се гаври с мен, написах и на лични да я изпитам за него (знам някои неща за него) и за моя изненада, този път не се оказа гавра, защото тези неща не ги бях споменавала. тя се представи за просто негова приятелка, започнахме да си бъбрим приятелски и на ЛС, минахме и на скайп. Аз я молех най - учтиво да му предаде, че искам да се видим и да поговорим с него, тя свенливо отказваше. Накрая обаче нещо и прещрака, стана агресивна и започна да ме моли и да настаява твърде агресивно да се откажа от него. Аз имах глупостта да и споделя за външния си вид и здравословните ми проблеми, и тя тогава взе да ме обижда и подиграва. Блокирах я в скайпа, но започна да ми досажда на лични. Бях потресена от поведението и, споделих с едно момиче за ситуацията, а тя ми каза, че най - вероятно тази, с която съм си писала е гаджето му (тогава той не беше женен). Започнах да мисля логично и да анализирам ситуацията, задавах си въпроси и се чудех кой може хем да го познава, хем към мен да е така агресивен. Осъзнах, че е гаджето му, когато получих лично съобщения с написания на него мой пощенски адрес, който беше открила във стара тема за автографи от форума на телевизия "Планета". Била съм писала последно адреса си за автогрраф от Милица през февруари 2007, а зловещото съобщение ми го прати ноември същата година. Изпаднах в ужас, защото никога в онзи форум не съм си споменавала ника във "Планета", нито адреса ми, дори на нея не съм казвала. Бях и казала само малкото си име, възрастта и че съм от Берковица. Бях потресена, че сред стотици стари теми в музикалния форум е открила моя профил и адреса ми. Изплаших се ужасно, това си беше следене, хич не ми беше забавно. Тя започна агресивно да настоява да и пратя моя снимка. Аз и отказах, защото знаех, че ще я сложи във форума и всички там ще ми се смеят. Треперех да не ми изтипоса адреса, че всякакви луди има в нета. Беше шокиращо да науча, че си имам работа с негово ревниво гадже, защото нито знаех, че има гадже, нито че е ревниво. гледала съм филми за такива истории, стана ми страшно. С никой не споделих за това, дори с нашите, те не искаха да чуват за Пепи. Реших, че мога сама да се справя с проблема. опитвах да я игнорирам, но тя ми пълнеше кутията със съобщения, често безсмислени, като 11111111111 222222222 333333. Агресивно настояваше за моя снимка. Молех я да ме остави на мира, но тя не вдяваше, оплаках се на администратора - нищо! Опитвах се да си гледам живота, но тя беше като питбул. Накрая, изморена и изтощена от разправиите с нея, вечерта на 9 декември и пратих снимката на лични. Примирих се, че ще ми се подиграват. Тя обаче поиска да и я пратя на скайпа. Помислих си "Хайде, сега претенции". но я отблокирах и и пратих снимката, само за да миряса. Бях на 23, наивна, не разбирах нищо от компютри, не знаех какво е хардуер, какво е софтуер, не правех разлика между браузър и операционна програма. знаех само, че тя ми призна, че името и е фалшиво, скайпа и е фалшив, тя му е гадже.........На другия ден осъмнах с троянец, а тя беше направила скандал във форума, беше пуснала цели 4 теми, ето ви я първата за четене, името и е "Ти, ти, Кити, форума ти напусни". Не ми бее забавно, с ужас научих, че ми е искала снимката не, за да ме види как изглеждам и за да я сложи във форума, а за да се докопа до IP - то ми. Наивно и бях споменала за колекцията ми от графики, песни, албуми, клипове и филми на компютъра, видяла, че съм компютърно неграмотна, както и нашите, и решила се се възползва и да ми направи мръсно. а аз точно мислех след празниците да си дам почивка на очите от компютъра.

 

Оттогава ден след ден стояхх на компютъра и си търсех всичко затрито, изпуснах промоции на клипове, музикални новини, филми и сериали, нови песни, на всичкото отгоре форума на "Планета" изчезна, изпокарах се с графьорите от форума заради нея, изпуснах два броя на списание "Нов фолк", развалиха ми се празниците, съсипаха ми се очите, изпаднах в депресия и оттогава живея в страх да не ослепея, боях се да не получа нов троянец, изпадах в истерия при компютърни проблеми, защото научих, че с троянец могат да ти докопат паролите, да знаят къде влизаш и какво правиш, следеше ме с една програма и дори имам доказателство за това. Дори тогава админа не се намеси и бях принудена да започна със заплахите, за да я стресна и да спра терора. глупачката решила една такава заплаха да я представи за сериозна в полицията в Банкя (аз я заплаших с киселина, на думи, само за да се стресне и да спре с терора). обясних на полицая в Банкя цялата история и в крайна сметка не последва нищо, а във форума се подиграха на жалкия опит на Дани да ме затвори. Полицаят, само като разбра, че става дума за любовен трийгълник и типична младежка интернет - свада, и вече не въприемаше Дани насериозно.

 

а клетвите и заплахите - ами трудно се живее без любов, без щастие. ако не беше Даниела с нейния тормоз, очите ми щяха да бъдат добре, нищо нямаше да пропусна, нямаше да имам чувството, че животът и младостта ми са си заминали, заради нея изгубих анонимността си, на която много държах, тя уби мечтите ми, наивността ми, съсипа плановете ми за прекрасна Коледа. И кризата и лишенията ми повлияха. Точно животът ми беше потръгнал, бях започнала да мисля позитивно, да се храня, да мисля за мода и добър външен вид, пеех и танцувах, излизах на разходки, четях книги и гледах филми, намерих си приятели, макар и в интернет (и то точно във форума на "Планета"), любовта ме извади от ужасната депресия, в която бях потънала заради прекарания синузит, а тя в едно действие развали всичко. Търсех го, за да му кажа гаджето му какви ги върши и на какво е способна, да му кажа да се пази от нея, да му влея разум да не ходи с психопатка.......и след няколко месеца научих, че се е оженил.Каза ми го същият този негов приятел.

 

Това е цялата история.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...