Jump to content

Съгласни ли сте България да приеме единната европейска валута „евро” през 2026 г.?”.

Съгласни ли сте България да приеме единната европейска валута „евро” през 2026 г.?”.  

63 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

преди 10 часа , pacho каза:

То разбира се за вас еврото означава само това - броене на стотинките и превалутиране... :D 

Да заменим едни хартийки с други. Те така го и представят, щото не искат много да се замисляте, че всъщност това е изцяло нова парична система с парична политика. Важното е на простолюдието да му е показано на етикета, от там нататък да не знаЙ много!

Те цените отново тръгнаха нагоре, лятото е точно период за това, ако искат и в британски лири да ги показват, кяр няма.

Ако беше сръбски динари друга (турбофолк) песен щеше да пееш.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

- Мъжка подстрижа от сегашните 25 лева трябва да струва 12 евро и 78 цента. - ( мдаааа изобщо няма да закръглят на 13 евро ! нали ?? 🤬)

СЕРИОЗНО ЛИ МИСЛИТЕ ЧЕ ЩЕ ДАВАМЕ НА ФРИЗЬОРА 12 ЕВРО И СЕДЕМДЕСЕТ И ОСЕМ ЦЕНТА ???

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, FikLena каза:

- Мъжка подстрижа от сегашните 25 лева трябва да струва 12 евро и 78 цента. - ( мдаааа изобщо няма да закръглят на 13 евро ! нали ?? 🤬)

СЕРИОЗНО ЛИ МИСЛИТЕ ЧЕ ЩЕ ДАВАМЕ НА ФРИЗЬОРА 12 ЕВРО И СЕДЕМДЕСЕТ И ОСЕМ ЦЕНТА ???

Не. Продължавам да смятам че точно твойта фризьорка ще закръли от 25 лв на 25 евро, ей така, за да ти е особоно гадно специално на тебе. 

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Хърватия, Италия и Гърция наебаха от еврото, ама те си имаха своята валюта която имаше нормален курс, не бяха като левът да е вечно 1/2 евро. Не знам кво да кажа, желая ви късмет.

• Like 2

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

Питайте хора от страните, които са приели еврото как са цените им,и как живеят със еврото.Няма смисъл да се правите на много умни.Питайте, аз лично съм питал много хора от различни държави и никой нищо хубаво не е казал за еврото!!

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, FikLena каза:
NOVA.BG

Идентични демонстрации има и в други градове на страната

1748683048.jpg

Тази снимка показва всичко. Старците са излезли на митинг. Някои не издържат и са седнали, докато врещят "оставка". :D 

От новините:

- Защо не искате еврото?

- Защото така.

Мхм, няма какво да каже.

Втори:

- Защо не искате еврото?

- Защото това е единственият български символ.

Ми тури си една мартеница, ще си я носиш в джоба вместо левче, какво ни занимаваш с фалшив патриотизъм? 

Тези ли ще питате на референдум? Наистина ли?

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Парад на малоумните. И да не е посмял някой да ми каже, че това не са копейки и русороби

WWW.FACEBOOK.COM

Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате.

• Love 1
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, FikLena каза:
NOVA.BG

Идентични демонстрации има и в други градове на страната

Костадинов казал че очаква 100к души, а отишли само 5к. :D

• Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, DarkChild каза:

Парад на малоумните. И да не е посмял някой да ми каже, че това не са копейки и русороби

WWW.FACEBOOK.COM

Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате.

Явно са вдъхновени от новините как СССР не се бил разпаднал както трябва и още си съществува ... 

Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Fast каза:

Костадинов казал че очаква 100к души, а отишли само 5к. :D

Това не са 5 хиляди в никакъв случай

От 29.05.2025 г. от 11:14, FikLena каза:

Питайте хора от страните, които са приели еврото как са цените им,и как живеят със еврото.Няма смисъл да се правите на много умни.Питайте, аз лично съм питал много хора от различни държави и никой нищо хубаво не е казал за еврото!!

Питат ги и всички са с много висока подкрепа за еврото.

Сподели в други сайтове

От 28.05.2025 г. от 5:41, Lelqtian каза:

Не. Продължавам да смятам че точно твойта фризьорка ще закръли от 25 лв на 25 евро, ей така, за да ти е особоно гадно специално на тебе. 

Ами те всички тука във форума се хвалят, че въртят милионери...ми да си увеличат и те тарифите!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 21 часа , Fast каза:

Свободна Европа казват че са били толкова.

Те са жълтопаветници. Естествено ще намалят бройката. Но и 10к да са... далеч от мнозинство. 

Най-хубавото за копейките ще е ако се окажат прави и стане адска криза след еврото. Сигурен съм, че ще са в екстаз да заявят: "казахме ли ви". НЕма лошо, че и те са зле. Важното е да са били прави. Както не знаят що не го щат това евро, та са се заинатили с патриотарщина.

Като гледах Копейката при Флора. Нула доводи. Повтаря едни и същи глупости. Не е много интелигентен. Поне е наизустил там историята и си мисли, че е голям патриот. 

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Jalena каза:

Те са жълтопаветници. Естествено ще намалят бройката. Но и 10к да са... далеч от мнозинство. 

Най-хубавото за копейките ще е ако се окажат прави и стане адска криза след еврото. Сигурен съм, че ще са в екстаз да заявят: "казахме ли ви". НЕма лошо, че и те са зле. Важното е да са били прави. Както не знаят що не го щат това евро, та са се заинатили с патриотарщина.

Като гледах Копейката при Флора. Нула доводи. Повтаря едни и същи глупости. Не е много интелигентен. Поне е наизустил там историята и си мисли, че е голям патриот. 

Има шанс за спекула, но трус едва ли ще има, защото борда е сложен именно с цел да подготви страната за максимално безболезнена адаптация. Трудно е да се правят паралели, както някои опитват, защото единствената друга държава в Европа с пълен борд е Босна, а те не са в ЕС.

Сподели в други сайтове

От 29.05.2025 г. от 15:54, Kriminal каза:

Хърватия, Италия и Гърция наебаха от еврото, ама те си имаха своята валюта която имаше нормален курс, не бяха като левът да е вечно 1/2 евро. Не знам кво да кажа, желая ви късмет.

Да, всички и германци и французи, белгийци, холандци казват, че искат в България и завиждат на българската икономика и българският лев.

преди 3 часа , Jalena каза:

Имаше кадри от дрон и chatgpt ги преброи около 4 хиляди.

• Like 1
Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

😱 КАКВО ще стане, ако конвергентният доклад каже - ДА? #КостадинКостадинов #истината #Възраждане #лев #евро #еврозона.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Fast каза:

Има шанс за спекула, но трус едва ли ще има, защото борда е сложен именно с цел да подготви страната за максимално безболезнена адаптация. Трудно е да се правят паралели, както някои опитват, защото единствената друга държава в Европа с пълен борд е Босна, а те не са в ЕС.

В борд е била Естония до приемането на еврото.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , FikLena каза:

FB_IMG_1748847895707.jpg

Ох, този етикет го въртят навсякъде, само дето подобни етикети има от поне 5 години, дори в Милано съм виждал етикет в лева.

Между другото и лв. и KM (босненската валута) са в борд и са 1:1 като стойност, защо там е по-скъпо?

Този етикет не показва конвертируемостта, а просто колко струва дадената дреха на съответния пазар. Този етикет няма как да го ползват на 1ви януари, а ако го направят ги грози голяма глоба.

Сподели в други сайтове

на вендинг машини кафето струва 0,70 лв.. кажи ми сега след въвеждането на еврото колко ще струва ? 

0,70 лв = 0,36 евро.. мислиш ли че на машините ще пускаме 10 цента,20 цента, 5 цента и 1 цент = 0,36 ??? или просто ще закръглят на 0,40 евро !!!!

нали казвате че няма да поскъпне нищо ???

@Olay 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, FikLena каза:

на вендинг машини кафето струва 0,70 лв.. кажи ми сега след въвеждането на еврото колко ще струва ? 

0,70 лв = 0,36 евро.. мислиш ли че на машините ще пускаме 10 цента,20 цента, 5 цента и 1 цент = 0,36 ??? или просто ще закръглят на 0,40 евро !!!!

нали казвате че няма да поскъпне нищо ???

@Olay

Ще закръглят. Приеми го като даденост. Имаш 6 месеца да свикнеш.

• Like 1
Сподели в други сайтове

• Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...