Jump to content

Grinch

Ramaniacs
  • Коментари

    125
  • Регистриран

  • Последно посещение

Последни посетители в профила

2050 посещения в профила

Grinch's Achievements

Изследовател

Изследовател (4/14)

  • One Month Later Rare
  • Very Popular Rare
  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

291

Репутация

  1. Grinch

    Евровизия 2024

    Сцената изглежда уникално! Швеция все пак, не е като да не е очаквано 😄
  2. Скандау набиват бясна реклама за концерта им - ще има някакви хора, но за претенциите им и за всичките билборди, онлайн реклами и т.н., няма да съберат кой знае каква бройка Тони Стораро и той къде ли не отиде на интервю, реклама в праймтайма по ТВ пусна и пак не може да я напълни. От друга страна ... Глория ще си напълни НДК, пусна и втора дата, която съм сигурен, че ще я напълни също Преслава със сигурност ще напълни Арена-та и ще е чалгаркарлата събрала най-много публика на самостоятелен коцнерт, без помощта на Ку-Ку Бенд или някой друг, който да доведе публика
  3. Grinch

    Евровизия 2024

    Така е, розовото не върви на Евровизия особено. Сещам се и за Малта 2021, когато гледаше като посрана след телевота на финала. Ето 2021 горе/долу по това време какви са били залозите.
  4. Grinch

    Евровизия 2024

    Скоро ще е пръв при букитата. Вокално наистина е топ, само да промени малко визията .. някак ще олекне изпълнението и ще пресоли манджата според мен, ако розова драг балерина рапира и пее опера.
  5. Дай малко повече инфо, за какво са се скарали. Накрая да не вземе да се върне в Пайнер само и само да има участия ...
  6. Grinch

    АЗИС × ЛИДИЯ - ЛУДНИЦА

    Азис вече е само на дуети. Ще се завърти песента, но толкова ... Надявам се скоро Николай Гурманов да спре да пише текствове!
  7. Аз също не мога да повярвам, но Капките все още са доста гледани. Покемона гръмна с гледания след изпълнението на Джу Гани и за 2 дни е направил около 60к. Денсинг старс и Хелса никой около мен не ги гледа, за сметка на Ергенът, който се обсъжда и се коментира. Това пък Аз обичам България даже не знаех, че пак го дават. Може би наистина по-младата аудитория не гледа ТВ, а по-възрастните си предпочитат да си гледат старите и наложени имена по телевизията.
  8. Какво спорите за Десите и Лидия. Това е истинската лидерка, която държи топ хита на годината. Преди малко я имитираха в Капките даже. Лидия и Десита кога??
  9. Grinch

    Евровизия 2024

    Това гръмна обаче, превръща си се в хит.
  10. Grinch

    Джордан - Къртиш

    Ще стане хит поради две причини: 1. Използвана е формулата на Къв съм як 2. Толкова няма хитове, че kаквото и по-мазно да беше пуснал, все щеше да е хит Със сигурност е стъпка назад в сравнение с миналогодишните му хитове
  11. Сигурно не си слушал това 😁
  12. Освен текстописец е и композитор. Този тотален хит е негов и като текст, и като музика! Даже и благотворителна дейност извършва, според мен тази песен я е подарил на Камелия, иначе нямаше да я чуем.
  13. Grinch

    Евровизия 2024

    На мен ми е по-интересна от миналата година. А и най-малкото ще е в Швеция, което само по себе си дава заявка за много добро хостване. Само фактът, че Петра ще е водеща ме надъхва вече да идва 😁
  14. Grinch

    Камелия и Крум - Сахара

    Като за без очаквания (даже по-скоро с очаквания за пълна боза) това става. Всичко си е типично Крум, личи си, че Камелия се е навила за да има там някаква песен през тази година. Сигурно ще чака пак така някой да я покани на авант, за да чуем нещо ново от нея. Да се напъне поне да си уреди правата на ретрото и да си го качи в канала, пък после може и нищо да не пуска. Вижда се, че не ѝ се занимава вече.
×
×
  • Create New...