Jump to content

Повече за Клуба

В този клуб потребителите ще могат да създават анкети и да получават експресни отговори.

Уебсайт

 1. Какво ново в клуба
 2. Не влиза нито тя, нито цялата партийка, желаещи да ги ниже Меч. Но ще влачат субсидия, та все ще се намери кой да им го сложи. Меча нали. Или Мечо.
 3. И кво? Циганин-човек Роксана влиза у парламенту и ще друса кючеци на трибуната на Народното събрание?! Най-сетне един качествен избор в тука!
 4. Гласувах за Неутрална България (русофили и комунисти), както трябваше да направят всички българи! Жалко, че няма да влязат в парламента, но поне сладурите от ПП Величие ще го направят, а симпатягите от ПП Меч ще вземат субсидийка, с която да финансират следващите клипове на Рокси!
 5. Следващия тираж - лехена на Ванчето министър претседател!
 6. Нов бардак със стари, захабени между краката, коври с изтекъл срок на ползвуване - не става.
 7. Същата чорба претоплена, затова е 27% активността - щото менюто е старо и мръсно, лепне!
 8. Младите посочват като стартова желана заплата 4300 лв. след данъци - INTRIGI.BG INTRIGI.BG За втора поредна година агенция за онлайн маркетингови проучвания JTN и Bulgaria Wants You проведоха национално-представително проучване през м.май 2024г. за тенденциите в нагласите на младите българи по отношение на бъдещето им в личен и професионален план, пише Фокус. Резултатите показват, че огромното мнозинство (89%) виждат...
 9. пак много хора са си загубили времето да гласуват за тая пародия, наречена избори в бг.
 10. в алтернативна вселена туй е "Пей, сърце" by Галош, Цурче и Азо.
 11. Какво общо имат тия никому неизвестни, бедни женици и мечоци щом партията с главно и най-вече само едно П кани добрички лисици да закриват кампанията?
 12. Щеше да е мъж, ако беше подкрепил съдебните реформи, въпреки ареста. За втори път го прави BTW. Имам спомени че беше изпързарял и Реформаторския блок.
 13. Можем само да съжаляваме, че не сме родили цигани тук. 😘
 14.  
×
×
 • Create New...