Jump to content

Повече за Клуба

В този клуб потребителите ще могат да създават анкети и да получават експресни отговори.

Уебсайт

 1. Какво ново в клуба
 2. По принцип съм демисексуален, но от така поставените основни опции - хомосексуален мъж.
 3. Fast

  Латерални предпочитания

  Дадох примери, за да направя темата малко по-интересна. Не е че е някаква публична тайна какви са предпочитанията им, в предвид че става въпрос за публични личности, които непрекъснато се показват по интервюта и клипове.
 4. lucellent

  Латерални предпочитания

  Чак да си запознат кой певец с какви предпочитания е
 5. asylum

  Латерални предпочитания

  С лявата ръка не правя нищо
 6. Fast

  Латерални предпочитания

  LR. Не съм точно левичар, но съм със смесена доминация, пр. ям с дясната ръка и пия с лявата. Когато нося нещо го прехвърлям от ръка на ръка.
 7. Blueberry

  Латерални предпочитания

  RL съм като една средностатистическа женица от Западна България 😄 И горе-долу вярвам в магии и суеверия. Като си направя Фейсбук ще си сложа цветя за профилна снимка и ще пиша обожествяващи коментари С ГЛАВНИ БУКВИ под публикациите на Бойко Борисов, за да си вляза съвсем във фенотипа. 😘
 8. THE IIconic

  Латерални предпочитания

  Егати тъпотията.
 9. asylum

  Латерални предпочитания

  То и с ръцете същото.
 10. LR, но съм си нормален човек съм си
 11. Stela

  Латерални предпочитания

  Лява ръка, десен палец.
 12. asylum

  Латерални предпочитания

  Сегa видях, че имaло и aнкетa Лявa ръкa, десен пaлец.
 13. Fast

  Латерални предпочитания

  За краката сметнах за ненужно, защото там няма големи вариации.
 14. asylum

  Латерални предпочитания

  Не схванах кръстоските, май са ми нужни картинки И къде са краците?
 15. Fast

  Латерални предпочитания

  Преслава и Галена са LR. ГИК + Азис са LL. Емилия е RL.
 16. Споделете какви са вашите латерални предпочитания, т.е. начина по който си кръстовете ръцете и пръстите. По данни на БАН, най-срещания фонотип в страната е LL (лява ръка, ляв палец), последван от RL (дясна ръка, ляв палец), който е по-често срещан при жените от Западна България, а най-редкия фонотип е RR (дясна ръка, ръка палец) съответно. Според едно научно изследване, хората с фонотип RL демонстрират най-високи нива на магическо мислене (вяра в магии, проклятия, суеверия, посещаване на врачки и ходжи и тн.) а тези с RR фонотип имат най-ниски нива. Друго изследване показва, че LR фонотипът (лява ръка, десен палец) фонотипът е свързан с латентно левичарство.
 17. Едно говорят, друго правят. То голяма част от русофилите не са стъпвали в Русия и не са виждали руснак на живо. Имам един такъв приятел. Та той е русофил до н-то коляно назад, расъл е в саксия и ме стъписва с неща като това, че искал да има гадже ромка или индийка и такива приятели. Разбира се през живота си не е имал никога приятели роми, нито е общувал с тях и съответно ги идеализира. И разбира се никога няма да го направи. Аз съм живял с арабка и имах много приятели цигани и им знам мурафетите и вече далеч не съм толкова отворен към тях, а той тръгнал да ми се прави на много широкоскроен, но никога не е живял в квартал с роми дори. Та и те така не живеят тук и ако ни натресат Възраждане няма да се върнат.
 18. Герб и ДПС имат твърд електорат, които гласуват винаги и благодарение на ниската избирателна активност взимат с 5-6% повече във вота!!
 19. Бях им привърженик, ама преди едно 6-7 години. И аз съжалявам, че сме подкрепяли един отявлен престъпник. Дори на местни избори не гласувам за тях, то не че и кадрите им, които издигат, са окей.
 20. Това че са заминали в чужбина не гарантира че нямат авторитарни тенденции. Те виждат в такива като Костадинов образа на "силния лидер, който с твърдата си ръка ще изведе страната в правилния път" Пълни зомбита. На локално ниво, голяма част от този вид избиратели са "опитомени" от ГЕРБ и ББ. Може да се каже че това е единствената им полезна инициативата в момента. Не ми се мисли ако националистическите партии печелиха по 20-30%.
 21. Pacho, аз ли бъркам или при теб има голяма промяна?Не беше ли върл привърженик на ГЕРБ? Иначе много се радвам, ако все пак си прогледнал за случващото се през 12те години тяхно управление.Аз също съм гласувал много пъти за тях, докато не ми светна какво става в държавата.Сега съжалявам. А за Фандъкова ме е яд най-много, защото София разполага с 2 милиарда бюджет.С тези пари трябваше да грее като слънце и да прилича поне малко на Европейска столица...Администрацията на Фандъкова обаче направи всичко възможно да прилича повече на пост-социалистическа такава...
 22. Аз едно не разбирам и искам да попитам, особено тези от вас, които живеят извън пределите на страната. Как може българите в чужбина да гласуват за проруската Възраждане?Каква е тая шизофрения, да си избягал на запад, а да гласуваш за партия, финансирана от Кремъл?Честно, недоумявам! Единственото, което ми идва на ум е, че има много българи като леля Гошка, дето работят от години на запад, а са толкова прости, че дори не са си направили труда да научат езика на държавата където са емигрирали...камо ли да прихванат нещо добро!
 23. Няма как да стане това с президентската република. Трябва промяна на конституцията, което става само с ВНС. Референдум нищо няма да промени - трябва да има над 51% активност, за да влезе за разглеждане, а такава не сме виждали от години. Президентската република е най-лошото, което може да се случи в държавата. Примерът с Гешев по-горе беше много добър, няма да го повтарям. Не мога да повярвам, че държава, която недоволства от това, че 12 години почти непрекъснато е управлявана от един човек, иска да съсредоточи властта в ръцете пак на един човек, който може да е и още по-зле (например Радев ).
 24. Не само че се очертава, ами и ще стане, защото обществто се измори от избори и от каращи се партии. Всеки е с високо его. Славчо ще пусне една подписка, ще събере за референдум и от сега се виждат резултатите. Но и като се замисли човек - настоящата система вече не работи у нас. Въртим едни и същи лица от 10 години и им гледаме сеирите само.... В момента никой няма интерес да застане начело на държавата с тези кризи и високи цени + тегавата обстановка на север от нас. ГЕРБ се ослушват нещо и нямат изявления с конкретни цели и стъпки. Абсолютно излишно беше свалянето на последното правителство, точно ГЕРБ и компанията им в НС създадоха хаоса! Фандъкова краде като за последно в София с безумните й ремонти - така си плащат резултатите на изборите. Това ясно си проличава и от вота от чужбина. Общо взето надробиха поредната тиквена попара.
 25.  
×
×
 • Create New...