Jump to content

Повече за Клуба

В този клуб потребителите ще могат да създават анкети и да получават експресни отговори.

Уебсайт

 1. Какво ново в клуба
 2. ще гласувам за потните космати мишници на фики след фитнес.
 3. За Асен специално е ясно че му е развързан езика, още от онзи негов цитат на трибуна относно финансовата политика на ГЕРБ. Доколкото разбрах приказките му за Габриел не били съгласувани с централата.
 4. За тези избори нямам фаворит. Омръзнаха ми. Трябваше сглобката да си изкара 4 години. Просто няма логика да ходим на избори непрекъснато. Но е ясно от самото начало, че целта беше да се изперат. Борисов каза още в началото, че няма да има ротация. Също така явно ПП-ДБ вече са се свили достатъчно. А и трябва да има ясно разделение за евроизборите. Това развитие грам не ме изненадва. Искат да повишат активността. Иначе, Фаст, мисля че всеки вижда нещата, както му отърва. Няма как да управляваш 4 години, всички министерства да твои, да се правиш на почтен, а да си втора политическа сила. И какво стана? Разтуриха седянката, разглобиха се и пак се почна плюенето. Мария-Габриел била лице на мафията Кога точно го разбраха тия шушумиги от ПП-ДБ. 6 месеца беше квилатитет европейски политик с добра репутация. Работиха толкова диалогично и... Просто са прозрачни. Е, за съжаление, когато не чегъртат ГЕРБ, вече не ми се гласува и за ГЕРБ. Но е факт, че единствената възможна и най-щадяща коалиция е ГЕРБ-ПП. Сега на тия избори, струва ми се, ПП ще имат 15-17% и гласовете на ДПС вече ще бъдат с особена тежест и без тях няма да може. По-интересно е къде ще се прелеят тия 5%. Няма нови играчи или поне забележими такива. Даже ИТН ми станаха симпатични haha.
 5. Научи се да пишеш правилно. Както Зайка казва: "конска пац".
 6. Аз лично търся партия която не мишкува по въпросите с ЛГБТ правата и десегрегацията, независимо какво мисли населението, но за съжаление няма и ДБ ми идва най-близката + никога не са имали общо с Радев, който ми е анти от самото начало, и никога не съм го подкрепял в избори.
 7. ПП-ДБ. Ако са разделени, ДБ. Не разбирам избирателите на ГЕРБ. Бойко за пореден път показа дебелокожие и недиалогичност. Сякаш изпитва удоволствие от това да го молят. Потресен съм.
 8. коалиция Луна, Ваня Великова и Котарака Румен Даживей!
 9. Много съм разочарован от ПП ДБ !!! Очакам катастрофален резултат
 10. Официално: България отива на предсрочни парламентарни избори 2024 ще гласувам за ДПС. искам Пеевски Премиер !
 11. Ако Графа ни управляваше сега да сме минимум Сингапур!
 12. Да. Тъпото нещо - Error 406 или там каквото беше щом поискаме да слагаме кавички или клипът на Ванчето, разбира се Великова - Барби!
 13. И аз така, Гафа се ядва, ама блокирването на хита на годината Барби - твърде нйе.
 14. За доста опции гласувах, но с най-голямо ниво на опасност е Р*м*н Р*д*в!
 15. Ваня се оказа доста невъзпитана и неможеща да приема загуба. Може и да има преимущества, но да говори за "лайномети" в ефир, след като претендира за по-висок интелект - еми, сама си сваля нивото, не е нужно опонентите ѝ да го правят. Прекалено е първична. Терзиев, разбира се, изобщо не е китка за мирисане - бекграундът му е и той, но се наляха милиони в неговата кампания и тя сработи... Моето мнение е, че за София още няма стабилен пример - там е повече игра на интереси, отколкото каквото и да е друго. Бонев протрива доволно ръчички. Като ги гледах колко самодоволно мазни са ми един до друг и зад тях Пинокио... ами отвсякъде ми бие на педерастия висш пилотаж. Съгласен съм, че може да е имало машинации - не знам в чия полза и в чий ущърб - и двете страни се оплакват. Със сигурност обаче машинации е имало и ще има винаги. Ние в това отношение няма да се оправим. Безропотно приемаме всичко, което ни се сервира... и си протестираме подмолно вкъщи и в нета. Нямам никакви изводи от изборите... освен че и този път се гласуваше предимно по интереси, пристрастия и повече за партии, отколкото за личности. А сглобката ще се саморазглоби скоро.
 16. Винаги са били пародия. Как така в 20:01 ч. вече обявяват резултати, при положение, че все още има хартиени бюлетини? Тия чували с хартия защо ги мъкнат хората по нощите? Дори при фарс наградите на "Планета" имаше някакво време, през което уж брояха резултати. Обявяват си за официални някакви предварителни анкети на Галъп-Малъп и това е. На разкарвалите се до урните честито.
 17. ако не беше контравотът на ГЕРБ, тая госпожа с лайнометите щеше да е на 30%.
 18. Чакай да видим. Ванчето каза, че ще обжалват изборите. Направи се някаква брутална шашма и схема с машините, ама да видим от там дали ще излезе нещо. Проведохме абсолютно талибански избори - пълна пародия сме. Иначе би трябвало да е много притеснително за десните у БеГе-то резултатът. Ляв кандидат да е на милиметър от спечелването на изборите и то в столицата.
 19. 19 столични района отиват при ПП-ДБ и "Спаси София", 3 са за ГЕРБ-СДС
 20.  
×
×
 • Create New...