Jump to content

Повече за Клуба

В този клуб потребителите ще могат да създават анкети и да получават експресни отговори.

Уебсайт

 1. Какво ново в клуба
 2. Ако Графа ни управляваше сега да сме минимум Сингапур!
 3. Да. Тъпото нещо - Error 406 или там каквото беше щом поискаме да слагаме кавички или клипът на Ванчето, разбира се Великова - Барби!
 4. И аз така, Гафа се ядва, ама блокирването на хита на годината Барби - твърде нйе.
 5. За доста опции гласувах, но с най-голямо ниво на опасност е Р*м*н Р*д*в!
 6. Ваня се оказа доста невъзпитана и неможеща да приема загуба. Може и да има преимущества, но да говори за "лайномети" в ефир, след като претендира за по-висок интелект - еми, сама си сваля нивото, не е нужно опонентите ѝ да го правят. Прекалено е първична. Терзиев, разбира се, изобщо не е китка за мирисане - бекграундът му е и той, но се наляха милиони в неговата кампания и тя сработи... Моето мнение е, че за София още няма стабилен пример - там е повече игра на интереси, отколкото каквото и да е друго. Бонев протрива доволно ръчички. Като ги гледах колко самодоволно мазни са ми един до друг и зад тях Пинокио... ами отвсякъде ми бие на педерастия висш пилотаж. Съгласен съм, че може да е имало машинации - не знам в чия полза и в чий ущърб - и двете страни се оплакват. Със сигурност обаче машинации е имало и ще има винаги. Ние в това отношение няма да се оправим. Безропотно приемаме всичко, което ни се сервира... и си протестираме подмолно вкъщи и в нета. Нямам никакви изводи от изборите... освен че и този път се гласуваше предимно по интереси, пристрастия и повече за партии, отколкото за личности. А сглобката ще се саморазглоби скоро.
 7. Винаги са били пародия. Как така в 20:01 ч. вече обявяват резултати, при положение, че все още има хартиени бюлетини? Тия чували с хартия защо ги мъкнат хората по нощите? Дори при фарс наградите на "Планета" имаше някакво време, през което уж брояха резултати. Обявяват си за официални някакви предварителни анкети на Галъп-Малъп и това е. На разкарвалите се до урните честито.
 8. ако не беше контравотът на ГЕРБ, тая госпожа с лайнометите щеше да е на 30%.
 9. Чакай да видим. Ванчето каза, че ще обжалват изборите. Направи се някаква брутална шашма и схема с машините, ама да видим от там дали ще излезе нещо. Проведохме абсолютно талибански избори - пълна пародия сме. Иначе би трябвало да е много притеснително за десните у БеГе-то резултатът. Ляв кандидат да е на милиметър от спечелването на изборите и то в столицата.
 10. 19 столични района отиват при ПП-ДБ и "Спаси София", 3 са за ГЕРБ-СДС
 11. Целта беше да ударят по БТВ. А цената беше общинското място на Хекимян.
 12. Той балотаж няма да види, ама ще види нещо друго апетитно... иначе нямаше да го рискуват да напусне тв, където пази имиджа на Винету.
 13. Малко взе да ми идва в повече от ГЕРБ!!
 14. кЪт ти забия един шЪмар!
 15. Трябва да стане съветник по лапането на пишки в Алоха мюзик. В общината нищо не може да спомогне, освен, ако не го ебат всички, за да си утолят нуждите в дупките му там. Ходещ ебалник!
 16. Няма шанс. Но на балотаж ще събере повече, отколкото Хекимян би могъл. Терзиев ще бие и двамата с над 60%. Ваня разчита основно на БСП и евентуално на другарите от Възраждане, които се видя, че са 7%. Не вярвам гербаджиите да припознаят Ваня. Вили Лилков няма да подкрепи никого. Все пак Терзиев е с минало на ДС и той каза, че би подкрепил ГЕРБ на балотаж. А ще е странно носителят на синя София да агитира за БСП. Тъй че по-вероятно на балотажа част от неговите гласове натурално да се пренесат към ПП-ДБ. Просто Григорова ще бъде премазана. Но ако беше Хекимян щеше да е 70 на 30. Тук може би ще е 65 на 35 или 60 на 40. Общински съветник е. Не го мисли.
 17. ИЗБОРНИ ПЛЕСНИЦИ НА КИЛОГРАМ: Гневен гражданин ошамари кмет! - Избори 2023 - Телеграф TELEGRAPH.BG На разгневен гражданин не издържаха нервите и ошамари бивш кмет публично в Перник. С това дотук за деня наплясканите общественици стават двама, след като отупаха и кандидат за общински съвет в Сими... Джасни го и ти един път, к'во го гледаш! -хАнтонина
 18. Предпочитам начетен, умен, ерудиран и мислещ за хората циганин за кмет, отколкото себичен, прост, напарфюмиран и дърдорещ само клишета българин. Ваня е голяма работа! Абсолютна кралица!
 19. Ванчето, нищо че е от скъпата боя, дръпна ужасно много. Кефи ме. Имаме шанса София да си има кмет от малцинствата, както Лондон си избра пакистанец.
 20. Ся Хекимянчо ни журналя, ни кмет. Евентуално Галин може да го приюти в Алоха мюзик, ако не му е толкоз разбит аналния джам и да го пласира на богати чичовници, инак ще трябва да заминава за Стара Загора да сади царевица и слънчоглед.
 21.  
×
×
 • Create New...